Holiday_Armadillo כתב:בן אלטיט לגלבוע גליל
מקווה שיחזור בהמשך כי אני כן חושבת שיש לו פוטנציאל
חבל שלא קיבל דקות במכבי. לא היה שום הגיון בלתת לפנסיונר הקרואטי ההוא לשחק לפניו.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:בן אלטיט לגלבוע גליל
roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בן אלטיט לגלבוע גליל
חבל שלא קיבל דקות במכבי. לא היה שום הגיון בלתת לפנסיונר הקרואטי ההוא לשחק לפניו.
מקובי כתב:roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בן אלטיט לגלבוע גליל
שיהיה לו בהצלחה.
מהמעט שהוא שיחק הוא הראה שיש לו כדורסל ויש לו פוטנציאל (בניגוד לזלמנסון שנראה מאוד מאוד כבד...)
הוא מגיע למקום שבו הוא אמור להצליח להתפתח (לפי מה ששמעתי הם הולכים לחזור למקורות שנה הבאה ולהתבסס על צעירים)
Roni1 כתב:מקובי כתב:roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בן אלטיט לגלבוע גליל
שיהיה לו בהצלחה.
מהמעט שהוא שיחק הוא הראה שיש לו כדורסל ויש לו פוטנציאל (בניגוד לזלמנסון שנראה מאוד מאוד כבד...)
הוא מגיע למקום שבו הוא אמור להצליח להתפתח (לפי מה ששמעתי הם הולכים לחזור למקורות שנה הבאה ולהתבסס על צעירים)
לא מבינה למה שחררו אותו, הוא באמת היה טוב בדקות המעטות שקיבל בליגה וברור לי שהוא לא יחזור אלינו בעתיד
לא החליטו השנה לקדם צעיר או שניים במכבי? פשוט חבל.
מקובי כתב:Roni1 כתב:מקובי כתב:roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בן אלטיט לגלבוע גליל
שיהיה לו בהצלחה.
לא מבינה למה שחררו אותו, הוא באמת היה טוב בדקות המעטות שקיבל בליגה וברור לי שהוא לא יחזור אלינו בעתיד
החוקים בליגה דורשים שיהיו 2 שחקנים מתחת לגיל 21 ועוד שחקן מתחת לגיל 24 בטופס.
הוא כבר בן 21 (מאפריל) ויכול להיות שמפה זה נובע.
מקובי כתב:Roni1 כתב:מקובי כתב:roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בן אלטיט לגלבוע גליל
שיהיה לו בהצלחה.
החוקים בליגה דורשים שיהיו 2 שחקנים מתחת לגיל 21 ועוד שחקן מתחת לגיל 24 בטופס.
הוא כבר בן 21 (מאפריל) ויכול להיות שמפה זה נובע.
rc4991 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.172703.html
יפה לו,הבנתי שהוא די מוכשר
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.172703.html
יפה לו,הבנתי שהוא די מוכשר
מה יפה לו? איך הוא עושה דבר כזה?
לשחק עבור אוהדים שלך תדע איזה דברים הם צעקו לאבא שלו? לא יכל למצוא קבוצה אחרת?
yzafrir כתב:בגיל 17הוא יכול להרשות לעצמו לוותר הצעה מפתע מהעכברושים . אני מתפלא על דיויד שמרשה לו לעשות צעד כזה...
yzafrir כתב:בגיל 17הוא יכול להרשות לעצמו לוותר הצעה מפתע מהעכברושים . אני מתפלא על דיויד שמרשה לו לעשות צעד כזה...
שמואל1 כתב:ברייסי רייט ובר טימור חתמו רשמית בהפועל ירושלים ל- 3 שנים.
roy1000 כתב:yzafrir כתב:בגיל 17הוא יכול להרשות לעצמו לוותר הצעה מפתע מהעכברושים . אני מתפלא על דיויד שמרשה לו לעשות צעד כזה...
אנחנו מדברים על אותו דייויד בלאט שהעביר קריירה שלמה (בתור שחקן) בכל מיני קבוצות אדומות למיניהן (כולל העכברושים אני חושב)? אתה בטח צוחק.
yzafrir כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:בגיל 17הוא יכול להרשות לעצמו לוותר הצעה מפתע מהעכברושים . אני מתפלא על דיויד שמרשה לו לעשות צעד כזה...
אנחנו מדברים על אותו דייויד בלאט שהעביר קריירה שלמה (בתור שחקן) בכל מיני קבוצות אדומות למיניהן (כולל העכברושים אני חושב)? אתה בטח צוחק.
כשחקן בהפועל תל אביב ? חס ושלום
הוא שיחק שנתיים לא רצופות בהפועל ירושלים אבל לא כשהיא הפכה להיות קבוצה משמעותית בליגה . דיויד הוא צהוב ואני באמת לא חושב שהילד שלו שהוא בסך הכל בן 17 לא יכול להמתין להזדמנות אחרת מקבוצה קצת יותר מכובדת מאשר אחת שהאוהדים שלה אילו לאביו מוות בייסורים.
roy1000 כתב:yzafrir כתב:בגיל 17הוא יכול להרשות לעצמו לוותר הצעה מפתע מהעכברושים . אני מתפלא על דיויד שמרשה לו לעשות צעד כזה...
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:ברייסי רייט ובר טימור חתמו רשמית בהפועל ירושלים ל- 3 שנים.
רייט זאת החתמה טובה
לא איזה כוכב אבל סקורר איכותי לליגה וליורוקאפ
התנין כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:ברייסי רייט ובר טימור חתמו רשמית בהפועל ירושלים ל- 3 שנים.
רייט זאת החתמה טובה
לא איזה כוכב אבל סקורר איכותי לליגה וליורוקאפ
גם שווה לא מעט ברמות הבינוניות של היורוליג אם אתה שואל אותי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Jack55 ו־12 אורחים