חנו'ש כתב:roy1000 כתב: את היינס אני עדיין לא אוהב - הוא פחות מוכשר מהיקמן,
יכול להיות שהוא פחות מוכשר ביכולת האישית אבל הוא יותר חכם ויותר מוסר מהיקמן - רק על זה הוא כבר מקבל אצלי יותר חיבה מהיקמן שלא היה חביב עליי כידוע.
שיקח את היורוליג.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יכול להיות שהוא פחות מוכשר ביכולת האישית אבל הוא יותר חכם ויותר מוסר מהיקמן - רק על זה הוא כבר מקבל אצלי יותר חיבה מהיקמן שלא היה חביב עליי כידוע.
roy1000 כתב:נגמר 20 הפרש, אבל אין לי (הרבה) דברים רעים להגיד. בסה"כ מכבי שיחקו בסדר. פארגו לא קלע, אבל יש ימים כאלה. את היינס אני עדיין לא אוהב - הוא פחות מוכשר מהיקמן, ויוגב בכושר גרוע.
רנדל היה ענק והרוסים לא ידעו איך לאכול אותו.
הדבר היחידי שחבל זה ההפרש שלמעשה נותן לצסק"א את השובר שיוויון. עכשיו לעוד משחק מאוד קשה בברלין.
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:roy1000 כתב: את היינס אני עדיין לא אוהב - הוא פחות מוכשר מהיקמן,
שיקח את היורוליג.
refael כתב:סופו בכושר מינמאלי, סמית שומר על ווימס, טיוס בצבע במקום מאריץ אנחנו אונסים אותם בהיכל
refael כתב:סופו בכושר מינמאלי, סמית שומר על ווימס, טיוס בצבע במקום מאריץ אנחנו אונסים אותם בהיכל
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:roy1000 כתב: את היינס אני עדיין לא אוהב - הוא פחות מוכשר מהיקמן,
שיקח את היורוליג.
ברור, אני לא מזלזלת בהיקמן ובתרומה שלו לזכייה.
אבל אתה יודע איך זה, כל אחד מצליח להתחבר לשחקנים מסוימים יותר משחקנים אחרים ולא תמיד יש לזה הסבר.
אני אף פעם לא התחברתי להיקמן, היינס לעומת זאת נותן לי תחושה אופטימית שמשהו שם יתחבר איתו.
אביהוא כתב:בסופו של דבר לפי הסטטיסטיקה נראה לי רק השלשות המטורפות שלהם הרגו אותנו..בנוקיה יקבלו פלאשבק מהחצי גמר וכבר לא יקלעו בכאלה אחוזים ^_^
refael כתב:אביהוא כתב:בסופו של דבר לפי הסטטיסטיקה נראה לי רק השלשות המטורפות שלהם הרגו אותנו..בנוקיה יקבלו פלאשבק מהחצי גמר וכבר לא יקלעו בכאלה אחוזים ^_^
ריבאונד???
itai7 כתב:איזה יופי ששמואל לא פה, לא הרבה התבכיינות
felix_r כתב:הייתה טעות לפתוח עם פארגו+היינס ולא פארגו+אוחיון.
כשמכבי פותחת עם פארגו+אוחיון, אוחיון משחק רכז, ולא נותן לפארגו להשתולל כבר ברבע הראשון.
כשפארגו משחק עם היינס, פארגו משחק רכז, ואז הוא לוקח על עצמו יותר מדי כבר בהתחלה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים