כאן מדברים על הכל
10 נובמבר 2014, 21:39
כל המצב מחזיר אותי לימים שהייתי בכיתה ו' וכל יום שפתחנו את הרדיו שמענו על פיגוע אחר
אני בדרך כלל רואה חדשות ברצף כשקורה משהו כזה אבל..אני לא מסוגלת פשוט, זה מדכא אותי שאין לזה שום סוף באופק
11 נובמבר 2014, 00:03
בני זו...
11 נובמבר 2014, 00:16
LIAV10 כתב:בני זו...
הדם שלו על הידיים של ביבי
11 נובמבר 2014, 00:40
אני לפעמים לא מצליח להבין את המדינה הזאת.
כבר כמה ימים שאוכלים לאהרונוביץ' את הלב עם כפית, על זה שאמר שמחבלים צריך לחסל. אז הנה יופי, יש לנו שני אנשים צעירים שנרצחו באכזריות,
והמחבלים מקבלים טיפול VIP אחד בהדסה ואחד באיכילוב, בחדרים פרטיים, ועם השגחה צמודה, ו 3 ארוחות, שלא יחסר כמו שאומרים.
הרוצח של הבחורה, עוד כנראה יעבור כמה ניתוחים על חשבונינו, ומן הסתם ינותח ע"י מיטב המנתחים בהדסה.
יש לי מילים לא טובות שיושבות בפה על זהבה גלאון וחבריה, אבל אני אחסוך את זה מכולם. מקווה שהמחבל ימות מוות מייסר ושהמחבל השני ייתוחקר ע"י השב"כ ככה שיצטרך
אישפוז נוסף.
11 נובמבר 2014, 00:43
jol9 כתב:אני לפעמים לא מצליח להבין את המדינה הזאת.
כבר כמה ימים שאוכלים לאהרונוביץ' את הלב עם כפית, על זה שאמר שמחבלים צריך לחסל. אז הנה יופי, יש לנו שני אנשים צעירים שנרצחו באכזריות,
והמחבלים מקבלים טיפול VIP אחד בהדסה ואחד באיכילוב, בחדרים פרטיים, ועם השגחה צמודה, ו 3 ארוחות, שלא יחסר כמו שאומרים.
הרוצח של הבחורה, עוד כנראה יעבור כמה ניתוחים על חשבונינו, ומן הסתם ינותח ע"י מיטב המנתחים בהדסה.
יש לי מילים לא טובות שיושבות בפה על זהבה גלאון וחבריה, אבל אני אחסוך את זה מכולם. מקווה שהמחבל ימות מוות מייסר ושהמחבל השני ייתוחקר ע"י השב"כ ככה שיצטרך
אישפוז נוסף.
אני יותר ויותר חושב שהגיע הזמן לחוקק עונש מוות. זה באמת מצב אבסורד.
11 נובמבר 2014, 00:50
אתם לא מבינים שהם רוצים להצטרף לשנת הלימודים האדמית שנפתחה עכשיו? בגלל זה כל הפיגועים...
11 נובמבר 2014, 00:50
מוות מרתיע מחבלים?
11 נובמבר 2014, 00:59
LIAV10 כתב:מוות מרתיע מחבלים?
לא. אבל מחבל רוצח, סופו לחיות על חשבוננו במשך שנים ואז להשתחרר בעסקת שבויים תורנית.
המדיניות ההזוייה בישראל בכל מה שקשור לאוייבים פשוט חייבת להשתנות. התנאים בבתי הכלא, הלימודים, הביקורים, השחרורים וכן - עונש מוות.
חלאס. צריך להתחיל לחשוב על האזרחים שלנו.
נשבע לך, שמעולם לא הייתי קרוב כ"כ לחפש ברצינות לעזוב. מה שזה לא מתאים לי לגדל ילדה במציאות הזאת....
11 נובמבר 2014, 01:57
LIAV10 כתב:מוות מרתיע מחבלים?
יש תמונה של המחבל מהבוקר בתל אביב עם שלט בערבית ״אנחנו עם החושק במוות כפי שאויבנו אוהבים את החיים״.
הם טוענים שמוות לא מרתיע איתם אבל בעזה מחבלים ״הפקירו נשק״ וברחו או הסגירו את עצמם. וגם אם הם באמת רוצים למות, זה אינטרס שלנו בלי קשר להרתעה כי כשהם משתחררים הם חוזרים לרצוח.
11 נובמבר 2014, 02:34
אגב, כשמדברים על משת״פים, הכותרת הבוקר בעמוד הראשי בעיתון של המדינה היתה ״מחאת האבנים״ לא טרור האבנים, לא רצח או פגיעות שמשאירות אנשים וילדים מפוחדים שבמקרה הטוב עברו דקות של אימה כשהשמשות התנפצו עליהם תוך כדי נסיעה ובמקרה הרע נפצעו פיזית.
לא אנטישמיות והסתה, סתם מחאה. כמו מחאת המילקי. טרור זה רק בתל אביב.
11 נובמבר 2014, 08:55
LIAV10 כתב:טוב, הגיע הזמן לחומת מגן v2
ליאב, בתור מישהו שהיה במילואים בחומת מגן, אז אין שום קשר בין מה שקורה עכשיו למה שהיה אז. חומת מגן לא תעזור לך פה. זה לא טרור מאורגן כמו שהיה בתקופת הפיגועים של תחילת העשור הקודם. צה"ל שולט לחלוטין בגדה. זה טרור עממי של יחידים והמצבע צבאי לא יביא שום פתרון לאנשים שדורסים או דוקרים עם סכינים.
מה שקורה בגדה ובעיקר מה שקורה בירושלים ובמשולש זו קריאת השכמה לכל מי שחושב ששני העמים האלה יכולים לחיות ביחד. הם לא. הפערים גדולים מדי וחייבים הפרדה.
11 נובמבר 2014, 11:37
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:טוב, הגיע הזמן לחומת מגן v2
ליאב, בתור מישהו שהיה במילואים בחומת מגן, אז אין שום קשר בין מה שקורה עכשיו למה שהיה אז. חומת מגן לא תעזור לך פה. זה לא טרור מאורגן כמו שהיה בתקופת הפיגועים של תחילת העשור הקודם. צה"ל שולט לחלוטין בגדה. זה טרור עממי של יחידים והמצבע צבאי לא יביא שום פתרון לאנשים שדורסים או דוקרים עם סכינים.
מה שקורה בגדה ובעיקר מה שקורה בירושלים ובמשולש זו קריאת השכמה לכל מי שחושב ששני העמים האלה יכולים לחיות ביחד. הם לא. הפערים גדולים מדי וחייבים הפרדה.
תראה את התגובה שלי אחרי.
11 נובמבר 2014, 21:36
נאום חלש של נתניהו ,
מה עם שלילת אזרחות ?
כל מה שאיימת עליהם זה בקטנה במסגרת בג"צ,
אבל עם בג"צ לא מנצחים מלחמה בטרור.
11 נובמבר 2014, 21:39
[url="http://jpg.co.il/view/546257953f9c4.jpg/"]

[/url]
12 נובמבר 2014, 18:01
אתם באמת מביאים לי את הדמגוגיה של הצל? גם רוצחים מקבלים טיפול רפואי. זו לא הבעיה שלנו. הבעיה שלנו זה למנוע את הרצח הבא ולא להתעסק בשטויות.
12 נובמבר 2014, 18:03
roy1000 כתב:אתם באמת מביאים לי את הדמגוגיה של הצל? גם רוצחים מקבלים טיפול רפואי. זו לא הבעיה שלנו. הבעיה שלנו זה למנוע את הרצח הבא ולא להתעסק בשטויות.
זה לא שטויות. רוצחים צריכים לחסל ולא להכניס לקבלת טיפול רפואי על חשבוני וחשבונך. הרציחות שלשום הן על הראש של זהבה גלאון וחבריה שזעקו לשמים על ההתבטאות הנכונה של
אהרונוביץ' בדיוק בנושא הזה.
12 נובמבר 2014, 18:07
roy1000 כתב:אתם באמת מביאים לי את הדמגוגיה של הצל? גם רוצחים מקבלים טיפול רפואי. זו לא הבעיה שלנו. הבעיה שלנו זה למנוע את הרצח הבא ולא להתעסק בשטויות.
לפני הטיפול הרפואי צריך לירות על מנת להרוג. טיפול רפואי זה עוד מקובל, תואר שני לא.
12 נובמבר 2014, 18:20
אוי נו תעשה לי טובה
הסיבה היחידה לא להרוג מחבל זה כדי לקחת ממנו מידע, שניה אחרי זה צריך לדפוק לו כדור בראש