המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מיסוי ספורטאים זרים
יו"ר מכבי תל אביב יכול לנשום לרווחה, מיסוי הספורטאים הזרים יצטרך גם הוא לחכות.
roy1000 כתב:jol9 כתב:נשמע לי מופרך. שוב, אל תשכח שגם כחלון יגנוב לא מעט מנדטים מהם, והוא ימתג את עצמו כמפלגת מרכז.
מה זה משנה? בשורה התחתונה תהיה ממשלת ביבי-בנט-חרדים. זו תהיה קטסטרופה לכל מי שהוא לא מתנחל או חרדי ובעיקר לכל מי שנמצא מעל סף המס.

חנו'ש כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:נשמע לי מופרך. שוב, אל תשכח שגם כחלון יגנוב לא מעט מנדטים מהם, והוא ימתג את עצמו כמפלגת מרכז.
מה זה משנה? בשורה התחתונה תהיה ממשלת ביבי-בנט-חרדים. זו תהיה קטסטרופה לכל מי שהוא לא מתנחל או חרדי ובעיקר לכל מי שנמצא מעל סף המס.
האמת שלביבי יש נטייה תמיד לצרף איזו מפלגה שמשמשת שמעין עלה תאנה לממשלה כדי שלא יגידו שזו ממשלת ימין דתיים בלבד.
סביר להניח שעלה התאנה הזה יהיה כחלון....
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:נשמע לי מופרך. שוב, אל תשכח שגם כחלון יגנוב לא מעט מנדטים מהם, והוא ימתג את עצמו כמפלגת מרכז.
אני לא מאמין שתהיה ממשלה כזאת. אנחנו אפילו נתערב על זה נראה לי
חנו'ש כתב:אמת שלביבי יש נטייה תמיד לצרף איזו מפלגה שמשמשת שמעין עלה תאנה לממשלה כדי שלא יגידו שזו ממשלת ימין דתיים בלבד.
סביר להניח שעלה התאנה הזה יהיה כחלון....
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:נשמע לי מופרך. שוב, אל תשכח שגם כחלון יגנוב לא מעט מנדטים מהם, והוא ימתג את עצמו כמפלגת מרכז.
אין לי בעיה להתערב אם תסביר לי איזו ממשלה אתה חושב שתהיה? הרי יש דיל ביבי-חרדים סגור ונעול. אז ביבי-בנט-ליברמן-חרדים בפנים, השאלה היחידה היא מי עוד? מי עוד אתה חושב שייכנס? כחלון? זה לא ישנה כלום.
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:נשמע לי מופרך. שוב, אל תשכח שגם כחלון יגנוב לא מעט מנדטים מהם, והוא ימתג את עצמו כמפלגת מרכז.
אין לי בעיה להתערב אם תסביר לי איזו ממשלה אתה חושב שתהיה? הרי יש דיל ביבי-חרדים סגור ונעול. אז ביבי-בנט-ליברמן-חרדים בפנים, השאלה היחידה היא מי עוד? מי עוד אתה חושב שייכנס? כחלון? זה לא ישנה כלום.
אני חושב שתהיה מפלגה של מפלגות אמצע - ליברמן, כחלון, לפיד, לבני ועבודה.
ברגע שתהיה נכונות ללכת על הקו הזה אז גם החרדים יצטרפו.
הבעיה של ההסדר הזה היא שאין מי שיעמוד בראש ויהיה מקובל על כולן ואז או שיעשו רוטציה או שימליצו על ראש המפלגה הגדולה בגוש.

jol9 כתב:אורי הכוונה שלי היתה מפלגות אמצע מבחינת מנדטים. לבני כמובן לא תגיע למספר דו ספרתי והיא מן הסתם תחבור למפלגה אחרת.
כלומר יהיו לדעתי 4-5 מפלגות עם מספר דו ספרתי של מנדטים שהן לא מפלגות קיצון, ולא הליכוד ולא החרדים כנראה.

jol9 כתב:אני חושב שתהיה מפלגה של מפלגות אמצע - ליברמן, כחלון, לפיד, לבני ועבודה.
ברגע שתהיה נכונות ללכת על הקו הזה אז גם החרדים יצטרפו.
הבעיה של ההסדר הזה היא שאין מי שיעמוד בראש ויהיה מקובל על כולן ואז או שיעשו רוטציה או שימליצו על ראש המפלגה הגדולה בגוש.
התנין כתב:נשבע לכם, אני פשוט נגעל מהמדינה הזאת ומשיטת הממשל שלנו. כבר אבדה לי התקווה שתקום פה ממשלה אפקטיבית שתיזכר בכך שתפקידה הוא להיות הנאמן של העם שאמור להיות בראש מעייניה, ולא שיקולים של הבטחת המשכורת השמנה ואת הכיסא הנוח של כל אחד מהשרים המטונפים. מה שמתסכל באמת הוא לראות שבבחירות הקרובות נראה את אותם שחקנים בדיוק. נמאס. לא מסוגל כבר לראות את הפרצופים של לבני וביבי.
Roni1 כתב:ביבי וכל השרים שדיברו היום מנסים למכור שזו בסך הכל היתה טעות. שנשכח שהיתה כאן ממשלה כזאת, לפיד מנסה להחזיר לכוונות הראשוניות שלו שלא הצליח לממש ומאשים את החרדים, ביבי מדבר על הממשלה הקודמת, לבני ובנט מדברים על הטעות הגדולה.
מעניין אותי אם הם זוכרים היום את כל החיילים שנהרגו במשמרת שלהם, אלה שלא יוכלו לשכוח שהיתה כאן ממשלה כושלת ואוטוטו, אם רק תשכחו להם את הפדיחות הם יהיו טובים כמו שתכננו בהתחלה.

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים