חנו'ש כתב:rc4991 כתב:מצטער אבל כשאנשים ממשיכים לחשוב שצריך לתת מדינה לפלשתינים ותומכים בהם ואוהבים אותם (לא את הטרוריסטים אבל כן כעם) אז בעיני הם או מטומטמים (כי יש גבול לנאיביות) או שמוכנים לוותר על זכויות בסיסיות שלנו רק כדי שהצד השני ימשיך לפגוע בנוהעם הפלשתינאי כעם רוצה לחסל אותנו ולראות אנשים שתומכים בהם או חושבים שתמיכה בהם תפסיק את המצב מאוד מעצבנת אותי(ולא, אני לא שונא ערבי על עצם היותו ערבי (ואני גם חושב שיש הרבה שגם טובים יותר מלא מעט יהודים) אבל בתור עם אני כן שונא אותם)
אבל אתה ממשיך עם זה.
למה אתה חושב שמה שאתה חושב זה חכם ומה שאחרים חושבים זה מטומטם??
אולי הם טועים ואולי אתה טועה - זו דעה לא אמת מוחלטת!!
יש שחושבים שהדבר הכי נכון להמשך קיומה של ישראל כמדינה יהודית היא רק היפרדות מהפלסטינים
וזה בא עם לתת להם מדינה
אתה אולי חושב שהמצב הקיים הוא מספיק טוב ויכול להישאר ככה גם שנים רבות בלי שהמציאות בשטח תשתנה עד לנקודת אין חזור - וזו זכותך.
אני לא אומרת מי חכם ומי טיפש, מי צודק ומי טועה כי אני לא יותר חכמה מאף אחד שחושב אחרת (וגם לא קיבלתי יכולות לנבא את העתיד ולדעת מה יקרה אם נעשה כך או כך...)
אבל חנוש, את רואה שהם תוקפים אותך בכל הזדמנות וגם כשעשינו להם וויתורים לא רק שהם לא הפסיקו או התמתנו אלא ניצלו את אותם וויתורים כדי לפגוע בנו
באמת שלא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין שמדינה פלשתינית תילחם בנו בעוצמה ואני ממש לא אומר את זה מהתנשאות אלא מלמידה עצמית