פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול המלפפונים / סגל - יבוא או לא יבוא?

02 אוקטובר 2011, 12:44

אגב, למי שעוד חלם - לנגפורד לא יגיע למכבי.

02 אוקטובר 2011, 12:47

Euro_Basket כתב:יש התקדמות עם ריצ'ארד גרזנר?

הוא חתם על החוזה אבל מכבי לא..
הם גם לא יעשו את זה עד שהם לא יידעו שיש קבוצה שרוצה להשאיל אותו..

02 אוקטובר 2011, 12:49

קודי כתב:אגב, למי שעוד חלם - לנגפורד לא יגיע למכבי.

הפתעה. :D

02 אוקטובר 2011, 13:25

למה ? איפה הוא חתם ?

02 אוקטובר 2011, 13:36

קובי כתב:

למה ? איפה הוא חתם ?

עומד לחתום בקבוצה אחרת שהיא לא מכבי. אין לי מושג איפה, אני רק יודע שזה לא במכבי.

02 אוקטובר 2011, 16:24

לא אבידה גדולה כל כך בעיניי, וגם די תיארתי לעצמי. בכל מקרה, לנגפורד צייץ שביום רביעי הוא יודיע איפה חתם. הימור שלי- אחת האיטלקיות או אחת הספרדיות.

02 אוקטובר 2011, 16:25

er79 כתב:לא אבידה גדולה כל כך בעיניי, וגם די תיארתי לעצמי. בכל מקרה, לנגפורד צייץ שביום רביעי הוא יודיע איפה חתם. הימור שלי- אחת האיטלקיות או אחת הספרדיות.

או קבוצה רוסית שתשלם לו הרבה..
ככה הוא גם יוכל ''להחזיר'' לחימקי כשהוא יפגוש אותה..

02 אוקטובר 2011, 16:41

אז מה החוכמה ? איטלקית, רוסית או ספרדית זה מכסה בערך את הכסף הגדול שנשאר השנה באירופה. :)

בעצם שחכתי את טורקיה, אבל נראה לי שהם כבר מפוצצים בשחקנים.

02 אוקטובר 2011, 16:44

אגב, למי ששמע היום את תוכניות הספורט ברדיו - פיני גרשון, צביקה שרף, אלי סהר, רון קופמן ואבי סגל - כולם, ללא יוצא מן הכלל, מדברים על בעיה קריטית למכבי בעמדת הגארד ועל צורך דחוף בגארד. אבל העיקר שמאשימים אותי כאן בבכיינות.

02 אוקטובר 2011, 16:47

קודי כתב:
קובי כתב:

למה ? איפה הוא חתם ?

עומד לחתום בקבוצה אחרת שהיא לא מכבי. אין לי מושג איפה, אני רק יודע שזה לא במכבי.

משתמש באינטרבאסקט כתב את זה, לא בדיוק מידע ממקור מוסמך.
----------------

בלאט אמר בחדשות הספורט שמחפשים גארד, עושים כל הזמן מאמצים כדי להתחזק ושצריך שהוא יגיע לפני שפארמר יעזוב כדי שיספיק להשתלב במהרה.

02 אוקטובר 2011, 16:48

קודי כתב:אגב, למי ששמע היום את תוכניות הספורט ברדיו - פיני גרשון, צביקה שרף, אלי סהר, רון קופמן ואבי סגל - כולם, ללא יוצא מן הכלל, מדברים על בעיה קריטית למכבי בעמדת הגארד ועל צורך דחוף בגארד. אבל העיקר שמאשימים אותי כאן בבכיינות.

זה פשוט אומר שאתה לא בוכה לבד :D

02 אוקטובר 2011, 16:49

EulGam05 כתב:
קודי כתב:אגב, למי ששמע היום את תוכניות הספורט ברדיו - פיני גרשון, צביקה שרף, אלי סהר, רון קופמן ואבי סגל - כולם, ללא יוצא מן הכלל, מדברים על בעיה קריטית למכבי בעמדת הגארד ועל צורך דחוף בגארד. אבל העיקר שמאשימים אותי כאן בבכיינות.

זה פשוט אומר שאתה לא בוכה לבד :D

אגב, שרף הדגיש ששוק השחקנים יהיה עוד יותר בעייתי כשתסתיים השביתה ב-NBA.

02 אוקטובר 2011, 16:55

איזה גאונים..לא סתם הם מדברים ברדיו..
נו באמת..כל אוהד כדורסל יכול להגיד שיש למכבי בעיה של חוסר בגארד..ממש לא צריך להיות גאון בשביל זה..אבל כן צריך להבין שמכבי לא יושבים רגל על רגל ולא אכפת להם..הם מחפשים,הם לא מוצאים..

משתמש באינטרבאסקט כתב את זה, לא בדיוק מידע ממקור מוסמך.

גם בלאט אמר..
הוא לא אמר איפה הוא יחתום הוא רק אמר שזה לא יהיה במכבי

02 אוקטובר 2011, 17:02

Holiday_Armadillo כתב:גם בלאט אמר..

מתי/איפה הוא אמר את זה? כנראה שפספסתי.

02 אוקטובר 2011, 17:03

כרמל, כששחקן כמו לנגפורד (או ראקוצ'ביץ) מסתובב חופשי בשוק אין כזה דבר "לא מוצאים". את השחקן המושלם שהם מחפשים ב-300 אלף דולר הם כבר לא ימצאו באוקטובר אבל הכל עניין של כסף. הם החליטו לחכות עד עכשיו (סיפור פארגו הוא מסוף יולי ומי כמוך יודע את זה) אז הם צריכים לשלם את המחיר.

02 אוקטובר 2011, 17:07

misha כתב:

סביר להניח שהוא אמר את זה בשיחות פנימיות לאינטרבאסקט... היא עובדת שם

02 אוקטובר 2011, 17:07

אינטראסקט משלמת משכורת ? כי אם כן גם אני רוצה לעבוד שם.

02 אוקטובר 2011, 17:08

misha כתב:

היום..בטלפון :unsure

קודי כתב:כרמל, כששחקן כמו לנגפורד (או ראקוצ'ביץ) מסתובב חופשי בשוק אין כזה דבר "לא מוצאים". את השחקן המושלם שהם מחפשים ב-300 אלף דולר הם כבר לא ימצאו באוקטובר אבל הכל עניין של כסף. הם החליטו לחכות עד עכשיו (סיפור פארגו הוא מסוף יולי ומי כמוך יודע את זה) אז הם צריכים לשלם את המחיר.

זה שאתה רוצה שיבואו הנה שחקנים כמו ראקוצ'ביץ' ולאנגפורד אומר שאתה בפאניקה אדירה ואינעל העולם השיטה של בלאט\מכבי..
שני השחקנים האלה לא מתאימים למה שמכבי צריכה..לא מקצועית ולא מבחינת החומר האנושי..
מצטערת,אם יש לי ברירה בין להישאר בלי גארד או להגיד ''על הז*ן שלי,לאנגפורד הד-קייס אבל מוכשר אז נביא אותו'',אני בוחרת באופציה הראשונה..
עד כמה שאני חושבת שצריך גארד(וקשה לי להסביר כמה אני רוצה שיגיע גארד),לא ראקוצ'ביץ' ולא לאנגפורד צריכים ללבוש צהוב..

yarinsaky כתב:אינטראסקט משלמת משכורת ? כי אם כן גם אני רוצה לעבוד שם.

רק למספר מאוד מצומצם של כתבים..
הם בקושי מסוגלים לשלם על האתר..
אני אישית עושה את זה בשביל הקרדיטציות והמקורות..

02 אוקטובר 2011, 17:12

כרמל, נו באמת - השיטה עד כדי כך קדושה שאין לה מקום לשחקנים קצת שונים? עובדה שהיא התאימה מצויין לסופו שנחשב עד לקיץ שעבר לשחקן עם אופי בעייתי, נטיה לפציעות ולהשמנה ועוד עשרות בעיות. וכן - אני מעדיף את לנגפורד כמעט על כל גארד ביבשת ואת ראקוצ'ביץ אני מעדיף, מה לעשות, על פני בורשטיין ושאייר. אבל מה אני כבר מבין.

02 אוקטובר 2011, 17:15

קודי כתב:כרמל, נו באמת - השיטה עד כדי כך קדושה שאין לה מקום לשחקנים קצת שונים? עובדה שהיא התאימה מצויין לסופו שנחשב עד לקיץ שעבר לשחקן עם אופי בעייתי, נטיה לפציעות ולהשמנה ועוד עשרות בעיות. וכן - אני מעדיף את לנגפורד כמעט על כל גארד ביבשת ואת ראקוצ'ביץ אני מעדיף, מה לעשות, על פני בורשטיין ושאייר. אבל מה אני כבר מבין.

יש הבדל בין בעיית אופי של סופו ובין בעיית אופי של אנדרסון,לאנגפורד וראקוצ'ביץ'..
סופו שחקן מאוד רגיש ושחקן שנאבק עם המשקל שלו..אבל הוא התבגר ועובדה שהוא בעצמו החליט שהוא מעדיף שבכל חוזה מעכשיו יהיה סעיף על משקל..

אנדרסון,לאנגפורד וראקוצ'ביץ' הוכיחו שוב ושוב שהם כל דבר חוץ מרגישים..
הם סרטן קבוצתי ואסור שיהיה דבר כזה במכבי..
אל תשווה בין סופו לבין השלושה כי זה שני סוגים שונים של הד-קייס
נושא נעול