המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:כדאי לעקוב אחרי טריי ג'ונסון מטראמו באסקט מהליגה האיטלקית..
גארד אדיר, לא הייתי מתנגד אם הוא היה פה..
EulGam05 כתב:LIAV10 כתב:כדאי לעקוב אחרי טריי ג'ונסון מטראמו באסקט מהליגה האיטלקית..
גארד אדיר, לא הייתי מתנגד אם הוא היה פה..
למה? מה הוא עשה בקריירה? במה הקריירה שלו יותר מרשימה מזו של קרטיס סטינסון שראינו לפני יומיים בנובו-מסטו?
misha כתב:זוכרים את סלאבקו וארנש עם ה2.30 שלו? אחרי פרטיזן וקאזאן, הוא עובר לליגה האיראנית.
שחף כתב:איך קבוצות צמרת לא לוקחות אותו? סופו שיפד שנה שעברה את הקו הקדמי דל הקלוריות של ריאל. למה הם לא הציעו לו כלום?
asafb96 כתב:שחף כתב:איך קבוצות צמרת לא לוקחות אותו? סופו שיפד שנה שעברה את הקו הקדמי דל הקלוריות של ריאל. למה הם לא הציעו לו כלום?
למה שיקחו אותו? בגלל שהוא גבוה? מדובר באחד הנגרים הגדולים בכדורסל האירופאי לדורותיו. לא מצליח לתפוס כדור בהתקפה (אני לא מדבר על פוסט אפ), ולפי מה שזכור לי, קולע עונשים באחוזים שיבישו את סופו
שחקן חלש מאוד. יש לריאל את בגיץ', טומיץ', ורייס בעמדת הסנטר. ממש לא צריכים אותו
jol9 כתב:asafb96 כתב:שחף כתב:איך קבוצות צמרת לא לוקחות אותו? סופו שיפד שנה שעברה את הקו הקדמי דל הקלוריות של ריאל. למה הם לא הציעו לו כלום?
למה שיקחו אותו? בגלל שהוא גבוה? מדובר באחד הנגרים הגדולים בכדורסל האירופאי לדורותיו. לא מצליח לתפוס כדור בהתקפה (אני לא מדבר על פוסט אפ), ולפי מה שזכור לי, קולע עונשים באחוזים שיבישו את סופו
הוא נגר מדופלם, זה נכון, אבל הוא היה אחד משחקני המפתח של הקבוצה המופלאה של פרטיזן מלפני שנתיים.
לא מבין איך הוא התגלגל עד אירן.
asafb96 כתב:jol9 כתב:asafb96 כתב:שחף כתב:איך קבוצות צמרת לא לוקחות אותו? סופו שיפד שנה שעברה את הקו הקדמי דל הקלוריות של ריאל. למה הם לא הציעו לו כלום?
הוא נגר מדופלם, זה נכון, אבל הוא היה אחד משחקני המפתח של הקבוצה המופלאה של פרטיזן מלפני שנתיים.
הוא יכול ליהיות שחקן יורוקאפ נחמד.. לא שחקן לרמות של ריאל.
תאמין לי, שחקנים טובים יותר התגלגלו לשם..
jol9 כתב:asafb96 כתב:jol9 כתב:asafb96 כתב:שחף כתב:איך קבוצות צמרת לא לוקחות אותו? סופו שיפד שנה שעברה את הקו הקדמי דל הקלוריות של ריאל. למה הם לא הציעו לו כלום?
הוא יכול ליהיות שחקן יורוקאפ נחמד.. לא שחקן לרמות של ריאל.
תאמין לי, שחקנים טובים יותר התגלגלו לשם..
עצוב משהו...
ד"א אני חושב ששחקנים מסוגו יכולים למצוא את עצמם לפעמים עם תפקיד משמעותי גם בקבוצות חזקות.
קח את ואן דר שפיגל וסברסנקו העגלות של צסקא - אבל לך תקלע מול אחד כזה בצבע...
שחקן כזה יכול להצליח אם הוא משחק ליד סנטר ממש דומיננטי כמו סופו, פקוביץ' או מאריץ', והתפקיד שלו זה להחליף אותו ולסיים כל משחק עם 5 עבירות ו-3 קרקפות של שחקני היריב
jol9 כתב:אל תשכח שהוא גם עולה פחות מכל השחקנים שציינת (מחלקם - הרבה הרבה פחות). הוא שחקן למשל, שלא מתאים בכלל לקבוצות קטנות, אבל בסיטואציות מסויימות, הוא יכול להתאים לקבוצה גדולה שחסר
לה עוד בשר בצבע.
yarinsaky כתב:קירילנקו בצסק"א ל 3 שנים עם סעיף יציאה.
לין גריר סופית בקזאן.
yarinsaky כתב:לדעתי כן. אבל פרטים יותר מדוייקים יגיעו אחר כך.
לקוראי רוסית : האתר הרשמי של צסק"א :
http://www.cskabasket.com/news/?a=news&id=10436
הצגת השחקן היום בשעה 2 ורבע שעון מוסקבה.
איזה כיף להם שאין שם רואי חשבון שכל היום מנהלים את הקבוצה ? רוצים קירילנקו ? יאללה, תביא איזה 7 מיליון דולר מהבלטות.
yarinsaky כתב:לדעתי כן. אבל פרטים יותר מדוייקים יגיעו אחר כך.
איזה כיף להם שאין שם רואי חשבון שכל היום מנהלים את הקבוצה ? רוצים קירילנקו ? יאללה, תביא איזה 7 מיליון דולר מהבלטות.
felix_r כתב:yarinsaky כתב:לדעתי כן. אבל פרטים יותר מדוייקים יגיעו אחר כך.
היית מסכים למצב, שהכסף של המדינה ילך למכבי במקום לבנות בתי חולים ובתי ספר? כי זה בערך מה שהולך שם...
yarinsaky כתב:felix_r כתב:yarinsaky כתב:לדעתי כן. אבל פרטים יותר מדוייקים יגיעו אחר כך.
היית מסכים למצב, שהכסף של המדינה ילך למכבי במקום לבנות בתי חולים ובתי ספר? כי זה בערך מה שהולך שם...
ממש לא.
מצד שני, בארץ שלנו יש אפלייה של מיסים לטובת זרים ואני לא בטוח שיש כאן צדק אבל אנחנו בולעים את זה כי זה טוב לנו בהקשר של מכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים