roy1000 כתב:מקאדו 3 כתב:לפי ישראל היום יוגב ישאר במכבי ויחתום ל 3 עונות , גוברים סיכוייו של פארגו להישאר .
נראה לי שמבכבי עדיין מחכים לראות מה קורה עם מקל לפני שחותמים על החוזה עם אוחיון. סיכמו איתו למקרה שמקל לא יגיע.
ובסוף שניהם יברחו..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:מקאדו 3 כתב:לפי ישראל היום יוגב ישאר במכבי ויחתום ל 3 עונות , גוברים סיכוייו של פארגו להישאר .
נראה לי שמבכבי עדיין מחכים לראות מה קורה עם מקל לפני שחותמים על החוזה עם אוחיון. סיכמו איתו למקרה שמקל לא יגיע.
tzachMTA כתב:roy1000 כתב:מקאדו 3 כתב:לפי ישראל היום יוגב ישאר במכבי ויחתום ל 3 עונות , גוברים סיכוייו של פארגו להישאר .
ובסוף שניהם יברחו..
er79 כתב:יש לי חשש לגבי הקו האחורי הנרקם. אמנם רוצ'סטי עדיף על היינס, אבל הוא יותר סקורר מרכז, ולדעתי עדיף שפארגו יוסט לעמדה 2 ושתרד ממנו האחריות בניהול המשחק. אם אוחיון, רוצ'סטי ופארגו יהיו במכבי, מקל לא יהיה. יכול להיות שהגארד הרביעי יהיה קומבו זול תואם היינס, אולי משיקולי תקציב וליגה זה יהיה יבזורי. עדיין, בעיית המשחק הלא אחראי והמפוזר תישמר במצב הזה גם בעונה הבאה, עם כל זה שרוצ'סטי אולי רכז טוב יותר מפארגו, וגם זה מוטל בספק. אני מקווה שגם השניים לא ידרכו אחד על היבלת של השני, שניהם סקוררים שאוהבים את הכדור ביד. לא בטוח שזה יסתדר יחד על הפרקט, וקשה לי להאמין שאחד יסכים להיות מחליף מהספסל של השני. גם אוחיון, אם ייאלץ לעלות מהספסל, אולי לא יאהב את הפיחות במעמדו. נמתין ונראה.
er79 כתב:יש לי חשש לגבי הקו האחורי הנרקם. אמנם רוצ'סטי עדיף על היינס, אבל הוא יותר סקורר מרכז, ולדעתי עדיף שפארגו יוסט לעמדה 2 ושתרד ממנו האחריות בניהול המשחק. אם אוחיון, רוצ'סטי ופארגו יהיו במכבי, מקל לא יהיה. יכול להיות שהגארד הרביעי יהיה קומבו זול תואם היינס, אולי משיקולי תקציב וליגה זה יהיה יבזורי. עדיין, בעיית המשחק הלא אחראי והמפוזר תישמר במצב הזה גם בעונה הבאה, עם כל זה שרוצ'סטי אולי רכז טוב יותר מפארגו, וגם זה מוטל בספק. אני מקווה שגם השניים לא ידרכו אחד על היבלת של השני, שניהם סקוררים שאוהבים את הכדור ביד. לא בטוח שזה יסתדר יחד על הפרקט, וקשה לי להאמין שאחד יסכים להיות מחליף מהספסל של השני. גם אוחיון, אם ייאלץ לעלות מהספסל, אולי לא יאהב את הפיחות במעמדו. נמתין ונראה.
Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:יש לי חשש לגבי הקו האחורי הנרקם. אמנם רוצ'סטי עדיף על היינס, אבל הוא יותר סקורר מרכז, ולדעתי עדיף שפארגו יוסט לעמדה 2 ושתרד ממנו האחריות בניהול המשחק. אם אוחיון, רוצ'סטי ופארגו יהיו במכבי, מקל לא יהיה. יכול להיות שהגארד הרביעי יהיה קומבו זול תואם היינס, אולי משיקולי תקציב וליגה זה יהיה יבזורי. עדיין, בעיית המשחק הלא אחראי והמפוזר תישמר במצב הזה גם בעונה הבאה, עם כל זה שרוצ'סטי אולי רכז טוב יותר מפארגו, וגם זה מוטל בספק. אני מקווה שגם השניים לא ידרכו אחד על היבלת של השני, שניהם סקוררים שאוהבים את הכדור ביד. לא בטוח שזה יסתדר יחד על הפרקט, וקשה לי להאמין שאחד יסכים להיות מחליף מהספסל של השני. גם אוחיון, אם ייאלץ לעלות מהספסל, אולי לא יאהב את הפיחות במעמדו. נמתין ונראה.
דווקא בזמנו מכבי התחילו לשחק יותר טוב כשפרקינס עבר ל-2 ופארגו ל-1
ההבדל הוא ששם היה לפארגו גם את פרקינס שלא היה מרקז ''נכה'' היינס והיה לו את אידסון שידע להפעיל גבוהים
אין למכבי קו אחורי השנה בין אם זה בגלל פציעות או בגלל חוסר קשר למקצוע
למישהו יש ספק שפארגו יכול להיראות טוב יותר עם שחקני כדורסל סביבו?
השאלה היא האם הוא רוצה להיות שחקן קבוצתי או שנוח לו להיות על תקן המשיח שעליו יקום וייפול כל המשחק
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:יש לי חשש לגבי הקו האחורי הנרקם. אמנם רוצ'סטי עדיף על היינס, אבל הוא יותר סקורר מרכז, ולדעתי עדיף שפארגו יוסט לעמדה 2 ושתרד ממנו האחריות בניהול המשחק. אם אוחיון, רוצ'סטי ופארגו יהיו במכבי, מקל לא יהיה. יכול להיות שהגארד הרביעי יהיה קומבו זול תואם היינס, אולי משיקולי תקציב וליגה זה יהיה יבזורי. עדיין, בעיית המשחק הלא אחראי והמפוזר תישמר במצב הזה גם בעונה הבאה, עם כל זה שרוצ'סטי אולי רכז טוב יותר מפארגו, וגם זה מוטל בספק. אני מקווה שגם השניים לא ידרכו אחד על היבלת של השני, שניהם סקוררים שאוהבים את הכדור ביד. לא בטוח שזה יסתדר יחד על הפרקט, וקשה לי להאמין שאחד יסכים להיות מחליף מהספסל של השני. גם אוחיון, אם ייאלץ לעלות מהספסל, אולי לא יאהב את הפיחות במעמדו. נמתין ונראה.
ההבדל הוא ששם היה לפארגו גם את פרקינס שלא היה מרקז ''נכה'' היינס והיה לו את אידסון שידע להפעיל גבוהים
השאלה היא האם הוא רוצה להיות שחקן קבוצתי או שנוח לו להיות על תקן המשיח שעליו יקום וייפול כל המשחק
מכבי התחילה לשחק טוב יותר רק כאשר פרקינס נפצע
my man כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:יש לי חשש לגבי הקו האחורי הנרקם. אמנם רוצ'סטי עדיף על היינס, אבל הוא יותר סקורר מרכז, ולדעתי עדיף שפארגו יוסט לעמדה 2 ושתרד ממנו האחריות בניהול המשחק. אם אוחיון, רוצ'סטי ופארגו יהיו במכבי, מקל לא יהיה. יכול להיות שהגארד הרביעי יהיה קומבו זול תואם היינס, אולי משיקולי תקציב וליגה זה יהיה יבזורי. עדיין, בעיית המשחק הלא אחראי והמפוזר תישמר במצב הזה גם בעונה הבאה, עם כל זה שרוצ'סטי אולי רכז טוב יותר מפארגו, וגם זה מוטל בספק. אני מקווה שגם השניים לא ידרכו אחד על היבלת של השני, שניהם סקוררים שאוהבים את הכדור ביד. לא בטוח שזה יסתדר יחד על הפרקט, וקשה לי להאמין שאחד יסכים להיות מחליף מהספסל של השני. גם אוחיון, אם ייאלץ לעלות מהספסל, אולי לא יאהב את הפיחות במעמדו. נמתין ונראה.
על מה אתה מדבר??? העונה הזו היתה מהמהנות ביותר עם פירוקים ב30 הפרש בממוצע(אני יודע שאני קצת מגזים) ולפרקינס היה חלק נכבד בהגנת הלחץ שבלאט הביא והפתיעה את כל אירופה כמעט...
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:יש לי חשש לגבי הקו האחורי הנרקם. אמנם רוצ'סטי עדיף על היינס, אבל הוא יותר סקורר מרכז, ולדעתי עדיף שפארגו יוסט לעמדה 2 ושתרד ממנו האחריות בניהול המשחק. אם אוחיון, רוצ'סטי ופארגו יהיו במכבי, מקל לא יהיה. יכול להיות שהגארד הרביעי יהיה קומבו זול תואם היינס, אולי משיקולי תקציב וליגה זה יהיה יבזורי. עדיין, בעיית המשחק הלא אחראי והמפוזר תישמר במצב הזה גם בעונה הבאה, עם כל זה שרוצ'סטי אולי רכז טוב יותר מפארגו, וגם זה מוטל בספק. אני מקווה שגם השניים לא ידרכו אחד על היבלת של השני, שניהם סקוררים שאוהבים את הכדור ביד. לא בטוח שזה יסתדר יחד על הפרקט, וקשה לי להאמין שאחד יסכים להיות מחליף מהספסל של השני. גם אוחיון, אם ייאלץ לעלות מהספסל, אולי לא יאהב את הפיחות במעמדו. נמתין ונראה.
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:יש לי חשש לגבי הקו האחורי הנרקם. אמנם רוצ'סטי עדיף על היינס, אבל הוא יותר סקורר מרכז, ולדעתי עדיף שפארגו יוסט לעמדה 2 ושתרד ממנו האחריות בניהול המשחק. אם אוחיון, רוצ'סטי ופארגו יהיו במכבי, מקל לא יהיה. יכול להיות שהגארד הרביעי יהיה קומבו זול תואם היינס, אולי משיקולי תקציב וליגה זה יהיה יבזורי. עדיין, בעיית המשחק הלא אחראי והמפוזר תישמר במצב הזה גם בעונה הבאה, עם כל זה שרוצ'סטי אולי רכז טוב יותר מפארגו, וגם זה מוטל בספק. אני מקווה שגם השניים לא ידרכו אחד על היבלת של השני, שניהם סקוררים שאוהבים את הכדור ביד. לא בטוח שזה יסתדר יחד על הפרקט, וקשה לי להאמין שאחד יסכים להיות מחליף מהספסל של השני. גם אוחיון, אם ייאלץ לעלות מהספסל, אולי לא יאהב את הפיחות במעמדו. נמתין ונראה.
ממש לא נכון, זה עיוות מוחלט של המציאות. פרקינס נפצע בשלהי העונה (במשחק ההצלבה השלישי נגד ויטוריה), אחרי שמכבי גנבה את הביתיות והיתה כבר בדרך הבטוחה לפיינל פור.
יותר מזה, אני די בטוח שמכבי היתה זוכה בעונה בגביע אירופה באותה עונה אם פרקינס לא היה נפצע. ואני לא הייתי מחסידיו של פרקינס.
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:יש לי חשש לגבי הקו האחורי הנרקם. אמנם רוצ'סטי עדיף על היינס, אבל הוא יותר סקורר מרכז, ולדעתי עדיף שפארגו יוסט לעמדה 2 ושתרד ממנו האחריות בניהול המשחק. אם אוחיון, רוצ'סטי ופארגו יהיו במכבי, מקל לא יהיה. יכול להיות שהגארד הרביעי יהיה קומבו זול תואם היינס, אולי משיקולי תקציב וליגה זה יהיה יבזורי. עדיין, בעיית המשחק הלא אחראי והמפוזר תישמר במצב הזה גם בעונה הבאה, עם כל זה שרוצ'סטי אולי רכז טוב יותר מפארגו, וגם זה מוטל בספק. אני מקווה שגם השניים לא ידרכו אחד על היבלת של השני, שניהם סקוררים שאוהבים את הכדור ביד. לא בטוח שזה יסתדר יחד על הפרקט, וקשה לי להאמין שאחד יסכים להיות מחליף מהספסל של השני. גם אוחיון, אם ייאלץ לעלות מהספסל, אולי לא יאהב את הפיחות במעמדו. נמתין ונראה.
ממש לא נכון, זה עיוות מוחלט של המציאות. פרקינס נפצע בשלהי העונה (במשחק ההצלבה השלישי נגד ויטוריה), אחרי שמכבי גנבה את הביתיות והיתה כבר בדרך הבטוחה לפיינל פור.
יותר מזה, אני די בטוח שמכבי היתה זוכה בעונה בגביע אירופה באותה עונה אם פרקינס לא היה נפצע. ואני לא הייתי מחסידיו של פרקינס.
המציאות הזאת שאתה מדבר עליה, היא המציאות הסובייקטיבית שלך. גם לי יש מציאות סובייקטיבית משלי, והיא ממש לא דומה לשלך. במציאות הסובייקטיבית שלי, פרקינס היה תוקע את ההתקפה בגלל החזקת כדור מוגזמת וחוסר יכולת קליעה לשלוש. כשהוא נפצע, ההתקפה של מכבי החלה לזרום במהירות וחופשיות. הרבה יותר שחקנים נגעו בכדור, וקלענו הרבה יותר טוב לשלוש.
אי אפשר לדעת מה היה קורה אילו פרקינס לא היה נפצע. לדוגמא, אני די בטוח, שאילו הוא לא היה נפצע, לא היינו עוברים את ויטוריה בסידרה. כל זה במסגרת "אילו לסבתא היו גלגלים".
אתה "די בטוח, שאילו הוא לא היה נפצע, לא היינו עוברים את ויטוריה בסידרה"? אתה אמיתי? עזוב זה מגוחך. אל תיכנס למקומות כאלה כדי להצדיק טיעון כזה או אחר, אני אפילו לא מאמין שאתה מאמין לזה.
אתה רוצה עובדות ולא דעות? אז העובדות מראות שמכבי הגיעה אחרי ניצחון בויטוריה, בו פרקינס שיחק. כלומר - מכבי לקחה את יתרון הביתיות לידיה, כששני משחקים ביד אליהו יכריעו את הסדרה לטובתה. ואפשר להגיד כמעט בלי ספק, שהניצחון שהכריע את הכף בסדרה ההיא, היה הניצחון בויטוריה, שהעביר את הביתיות. עם פרקינס מכבי ניצחה את המשחק המשמעותי ביותר בסדרה.
אם להשוות למשהו. אז מכבי של אז באירופה (עם פרקינס), זה כמו קליבלנד היום ב-NBA. קבוצה שמתבססת על הגנה וזאת החוזקה שלה. וברגע שפרקינס נפצע, מכבי איבדה את החוזקה שביססה אותה כל כך.
ותאמין לי, לא סבלתי את פרקינס, עד שהוא נפצע. ברגע שהוא נפצע, למדתי להעריך אותו. מכבי ניצחה בסדרה מול ויטוריה זכות התעלות של פארגו פניני שהגיח משום מקום. לא יותר מזה.
felix_r כתב:אתה "די בטוח, שאילו הוא לא היה נפצע, לא היינו עוברים את ויטוריה בסידרה"? אתה אמיתי? עזוב זה מגוחך. אל תיכנס למקומות כאלה כדי להצדיק טיעון כזה או אחר, אני אפילו לא מאמין שאתה מאמין לזה.
אתה רוצה עובדות ולא דעות? אז העובדות מראות שמכבי הגיעה אחרי ניצחון בויטוריה, בו פרקינס שיחק. כלומר - מכבי לקחה את יתרון הביתיות לידיה, כששני משחקים ביד אליהו יכריעו את הסדרה לטובתה. ואפשר להגיד כמעט בלי ספק, שהניצחון שהכריע את הכף בסדרה ההיא, היה הניצחון בויטוריה, שהעביר את הביתיות. עם פרקינס מכבי ניצחה את המשחק המשמעותי ביותר בסדרה.
אם להשוות למשהו. אז מכבי של אז באירופה (עם פרקינס), זה כמו קליבלנד היום ב-NBA. קבוצה שמתבססת על הגנה וזאת החוזקה שלה. וברגע שפרקינס נפצע, מכבי איבדה את החוזקה שביססה אותה כל כך.
ותאמין לי, לא סבלתי את פרקינס, עד שהוא נפצע. ברגע שהוא נפצע, למדתי להעריך אותו. מכבי ניצחה בסדרה מול ויטוריה זכות התעלות של פארגו פניני שהגיח משום מקום. לא יותר מזה.
להשערה שלי לגבי הסדרה מול ויטוריה יש זכות קיום בדיוק באותה המידה, כמו להשערה שלך לגבי הגמר. היא לא מגוחכת יותר מאשר ההשערה שלך.
נכון, פרקינס היה שותף בניצחון בויטוריה, זאת אכן עובדה. אבל אין לדעת מה היה קורה בלעדיו. יכול להיות שבלעדיו הינו מנצחים את שני המשחקים בויטוריה, ויכול להיות שלא היינו מנצחים אף משחק. אלה רק השערות, לפה ולפה.
יש גם עוד עובדה אחת. לאחר שפרקינס נפצע, מכבי ניצחה את שני המשחקים ב 22+ וב 21+. הביסה בקלות! אז אפשר לומר שזה בגלל הביתיות. יכול להיות. אבל אפשר גם לומר שזה בגלל שפרקינס לא שיחק. גם יכול להיות.
ההתעלות הזאת של פארגו ופניני התאפשרה בגלל שלא היה את פרקינס שיחזיק אצלו את הכדור במשך 20 שניות בכל התקפה!
yzafrir כתב:פליקס אתה עדיין מסרב לאכול את הכובע לגבי פרקינס עוד מאז ?
לא אהבת אותו מהיום הראשון במכבי .
felix_r כתב:אתה ממש מצחיק. את ההשערות שלך אתה מקבל כעובדות, ואת ההשערות שלי אתה מבטל בזילזול.
סליחה, אבל השערות של שני הצדדים הן רק השערות. גם שלך.
felix_r כתב:yzafrir כתב:פליקס אתה עדיין מסרב לאכול את הכובע לגבי פרקינס עוד מאז ?
לא אהבת אותו מהיום הראשון במכבי .
אני צריך לאכול את הכובע? לא רואה שום סיבה.
פרקינס הפסיד לנו את הסדרה מול פרטיזן שנה לפני. וזאת עובדה שאפילו אתה לא יכול לשלול.
למזלנו, הוא נפצע בזמן כדי לא להפריע לנו לקחת את הסדרה מול ויטוריה
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אתה ממש מצחיק. את ההשערות שלך אתה מקבל כעובדות, ואת ההשערות שלי אתה מבטל בזילזול.
ציינתי השערות שמלוות בעובדות. מכבי היתה ביתרון בסדרה על ויטוריה עד הפציעה של פרקינס - לא עובדה? עובדה (שוויון 1-1 ויתרון ביתיות למכבי). להגיד שמכבי לא היתה עולה עם פרקינס בסיטואציה הזאת זו השערה פחות הגיונית. זה כמו להמר נגד הפייבוריטית, לא יעזור.
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אתה ממש מצחיק. את ההשערות שלך אתה מקבל כעובדות, ואת ההשערות שלי אתה מבטל בזילזול.
ציינתי השערות שמלוות בעובדות. מכבי היתה ביתרון בסדרה על ויטוריה עד הפציעה של פרקינס - לא עובדה? עובדה (שוויון 1-1 ויתרון ביתיות למכבי). להגיד שמכבי לא היתה עולה עם פרקינס בסיטואציה הזאת זו השערה פחות הגיונית. זה כמו להמר נגד הפייבוריטית, לא יעזור.
בוא אני אסדר בשביך את הדברים:
מכבי עם פרקינס ניצחה משחק חוץ אחד בויטוריה - עובדה.
מכבי ללא פרקינס הביסה בקלות יתרה את ויטוריה בשני המשחקים הנותרים - עובדה.
האם מכבי עם פרקינס הייתה מנצחת את הגמר? - אין לדעת!
האם מכבי אם פרקינס הייתה עוברת את ויטוריה? - אין לדעת!
זה הכל. פשוט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], גל גל ו־18 אורחים