המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:אנשים פה מודעים לזה שמגדל לוטשת עיניים לעבר מה שקורה עם משולש האהבה: מכבי-אוחיון-מקל?
במקרה שמקל יחליט שהוא בא לפה אז מגדל תרצה את אוחיון. ובמקרה שאוחיון יישאר אז הם ילכו על מקל...
my man כתב:אנשים פה מודעים לזה שמגדל לוטשת עיניים לעבר מה שקורה עם משולש האהבה: מכבי-אוחיון-מקל?
במקרה שמקל יחליט שהוא בא לפה אז מגדל תרצה את אוחיון. ובמקרה שאוחיון יישאר אז הם ילכו על מקל...
בתוך כך, מכבי ת"א קרובה להבטיח את עתידו של אחד משחקני המפתח של המועדון. הצהובים קרובים לסכם עם יוגב אוחיון על חוזה חדש לתקופה של 3 שנים כאשר לאתר ערוץ הספורט נודע כי הצדדים מקווים לחתום על החוזה בתוך שבוע ימים. גורמים במכבי עובדים על כך שהמהלך ייצא לפועל עוד לפני תחילת משחקי הגמר.
יש לציין כי משא ומתן מתנהל כבר תקופה ארוכה בין הצדדים, כאשר מרבית הפרטים כבר סוכמו. אוחיון צפוי להשתכר למעלה מ-400 אלף דולר בשנה הראשונה של החוזה ולקבל שידרוג לסכום בשנתיים הבאות. עוד לפני כניסתו לתוקף של החוזה החדש, אוחיון יסגור הקיץ 4 עונות בצהוב, כאשר הוא משמש בתפקיד הקפטן מאז נפצע גיא פניני.
MTA2311 כתב:מכביסט? דש מקובאן.
מקאדו 3 כתב:MTA2311 כתב:מכביסט? דש מקובאן.
מה הקשר ? הוא התנצל ומאז הוא נותן הכל לקבוצה ולא מתפנק .
גם פיני גרשון וגיא פניני היו לא בדיוק מכביסטים לפני שהגיעו למכבי ואפילו שנאו אותה , אני בטוח שעכשיו הם מכביסטים בעיניך ...
MTA2311 כתב:מקאדו 3 כתב:MTA2311 כתב:מכביסט? דש מקובאן.
מה הקשר ? הוא התנצל ומאז הוא נותן הכל לקבוצה ולא מתפנק .
גם פיני גרשון וגיא פניני היו לא בדיוק מכביסטים לפני שהגיעו למכבי ואפילו שנאו אותה , אני בטוח שעכשיו הם מכביסטים בעיניך ...
זה מה שיש ליוגב למכור. מלחמה. זה ממש לא הופך אותו למכביסט.
אני גם בניגוד אליך לא שוכח כל כך מהר את הסיפור עם קובאן.
MTA2311 כתב:זה מה שיש ליוגב למכור. מלחמה. זה ממש לא הופך אותו למכביסט.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:זה מה שיש ליוגב למכור. מלחמה. זה ממש לא הופך אותו למכביסט.
עדיין עדיף ממקל שפשוט נהנה לצחוק על מכבי. אני מעדיף יוגב אחד ביד ועשר מקלים על העץ.
cannon כתב:כמה מלפפונים שכנראה ירדו מהפרק:
רג'י רדינג - בדרושפאקה
טריי תומפקינס - בריאל מדריד
בובאן מריאנוביץ - בדרך לפנרבחצ'ה
er79 כתב:מסכים. הדבר האחרון שניתן לקרוא ליוגב זה מכביסט, לא צריך להיסחף. לוחם, שחקן שנותן את הלב והנשמה, הכל נכון. מכביסט? ממש לא וממש לא יהיה. על פרשיית קובאן אפשר לסלוח אבל לא לשכוח
שמוליק כתב:er79 כתב:מסכים. הדבר האחרון שניתן לקרוא ליוגב זה מכביסט, לא צריך להיסחף. לוחם, שחקן שנותן את הלב והנשמה, הכל נכון. מכביסט? ממש לא וממש לא יהיה. על פרשיית קובאן אפשר לסלוח אבל לא לשכוח
אפשר לסלוח וגם לשכוח. הוא באמת שחקן שנותן הכל על המגרש. למרות זאת, הוא בינוני. מכבי צריכה 6 ישראלים הטובים ביותר ויוגב לא אחד מהם.
1.לנדסברג
2. דאוסן
3. יבזורי
4. טיוס/פישר
5. מקל
6. רוטברט
את הזרים צריך לבנות סביבם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים