גל גל כתב:עם כל הכבוד לדיוגו הכוכב של נבחרת ניגריה זה גיורגי דיאנג

למי קראת ניגרי?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:עם כל הכבוד לדיוגו הכוכב של נבחרת ניגריה זה גיורגי דיאנג
שחף כתב:האיש שיחק ב-NBA בפעם האחרונה לפני כמעט ארבע שנים(וגם אז זה היה ל-2 משחקים) מאז הוא משחק בסין ובפורטו ריקו. לי זה מזכיר בעיקר את רודני וויט, שהגיע לפה עם רקע די דומה ובערך באותו גיל
er79 כתב:אפרופו סקאוטינג, מה דעתכם על בול בול (בנו של מאנוט בול), בן 15 וכבר 2.10? זה וואחד בול בול זה
Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:אפרופו סקאוטינג, מה דעתכם על בול בול (בנו של מאנוט בול), בן 15 וכבר 2.10? זה וואחד בול בול זה
שמישהו ישדך אותו לבן בן, הבן של זהבה בן
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:אפרופו סקאוטינג, מה דעתכם על בול בול (בנו של מאנוט בול), בן 15 וכבר 2.10? זה וואחד בול בול זה
סליחה?? ככה את דואגת לחברות שלך??
לי לא מגיע קצת בול בול??
החציל האצטקי כתב:
רשמתי עליו במלפפונים- עדיף לדבר עליו פה. קורי ג׳פרסון מברוקלין. פרוספקט מעניין לאירופה בעיניי.
אתלט גדול עם פוטנציאל עצום כשוט-בלוקר, ריבאונדר מצויין בשני הצדדים שמגיע הרבה לקו. זריז מאוד.
מוגבל התקפית- בעיקר פינישר מצויין ליד הטבעת עם כמה מובים בסיסיים בפוסט. עובד הרבה על הקליעה שלו מבחוץ.
אני מהמר שבאירופה יקח יותר ויותר שלשות- רושם שיצא לי מצפייה מזדמנת בו בברוקלין ועוד כמה קטעי וידיאו. בקולג׳ קלע ב38% אבל זרק רק שלשה למשחק.
מתאים מאוד למשבצת ה-4 ההגנתי שהרבה פה רוצים, אם לצד גבוה רך ולפלפי ואם במקומו.
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:אפרופו סקאוטינג, מה דעתכם על בול בול (בנו של מאנוט בול), בן 15 וכבר 2.10? זה וואחד בול בול זה
סליחה?? ככה את דואגת לחברות שלך??
לי לא מגיע קצת בול בול??
Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:אפרופו סקאוטינג, מה דעתכם על בול בול (בנו של מאנוט בול), בן 15 וכבר 2.10? זה וואחד בול בול זה
LIAV10 כתב:חני את מאבדת את זה, אני הייתי פונה לשדכן מקצועי או לפחות לאתר היכרויות.
אם גם זה לא עובד אז דאנג׳ן בתל אביב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים