פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ארל קלארק חתם במכבי לשנתיים

08 אוגוסט 2015, 21:17

er79 כתב:איך לעזאזל הת'רד הזה לשבעה עמודים

dedication

08 אוגוסט 2015, 21:36

רועי מרום מכחיש בתפוז שהוא כתב את התגובה המסריחה, מצחיק, מישהו אמור להאמין שמישהו מהמשרד נכנס לו לפייסבוק וכתב "תגובת אובססיביות כלפי צהבת וגולשיה" שכל כך אופיינית לו בעצמו?

08 אוגוסט 2015, 21:39

LIAV10 כתב:רועי מרום מכחיש בתפוז שהוא כתב את התגובה המסריחה, מצחיק, מישהו אמור להאמין שמישהו מהמשרד נכנס לו לפייסבוק וכתב "תגובת אובססיביות כלפי צהבת וגולשיה" שכל כך אופיינית לו בעצמו?

לא שווה התייחסות כל העניין
לא יודעת מה איתכם, מאוד טוב לי עם המשפחה היחסית מצומצמת (ולא מתפקדת) שיש לנו פה, ואני לא יודעת כמה אנשים פה פעילים בפורומים אחרים אבל הפורום שלנו עם כל השכונתיות שיש פה לפעמים הוא ממש נס מבחינת חומר האנשים בו (גם אם לא תמיד מסכימים והטונים עולים קצת)
מלחמת הפורומים הזאת ממש לא מעניינת אותי, שיכתבו מה שהם רוצים עלינו ואנחנו נמשיך לעשות כיף פה

08 אוגוסט 2015, 21:41

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:רועי מרום מכחיש בתפוז שהוא כתב את התגובה המסריחה, מצחיק, מישהו אמור להאמין שמישהו מהמשרד נכנס לו לפייסבוק וכתב "תגובת אובססיביות כלפי צהבת וגולשיה" שכל כך אופיינית לו בעצמו?

לא יודעת מה איתכם, מאוד טוב לי עם המשפחה היחסית מצומצמת (ולא מתפקדת) שיש לנו פה, ואני לא יודעת כמה אנשים פה פעילים בפורומים אחרים אבל הפורום שלנו עם כל השכונתיות שיש פה לפעמים הוא ממש נס מבחינת חומר האנשים בו (גם אם לא תמיד מסכימים והטונים עולים קצת)
מלחמת הפורומים הזאת ממש לא מעניינת אותי, שיכתבו מה שהם רוצים עלינו ואנחנו נמשיך לעשות כיף פה

:thumbup

08 אוגוסט 2015, 21:44

Holiday_Armadillo כתב:

+100
הפורום הזה הוא מדהים בעיניי...החומר האנושי פה ורמת התוכן מהגבוהות שיש לדעתי..ולאו דווקא בצד הספורטיבי פורום שכונה מדהים לא פחות.
אני חבר בפורום צהבת ואני גאה בזה! מי בא למצעד?

08 אוגוסט 2015, 21:47

את האמת ? אין לי בעיה עם רועי מרום אבל לא הייתי פה כשהוא היה ואין לי מושג מה קרה איתו , אולי מישהו יכול להסביר סתם בשביל הסקרנות ?

הוא לפעמים פוגע ולפעמים לא כמו כולם מה שכן הסגנון שלו קצת בוטה לפעמים אבל לא משהו שאין גם פה ...

08 אוגוסט 2015, 21:48

my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

+100
הפורום הזה הוא מדהים בעיניי...החומר האנושי פה ורמת התוכן מהגבוהות שיש לדעתי..ולאו דווקא בצד הספורטיבי פורום שכונה מדהים לא פחות.
אני חבר בפורום צהבת ואני גאה בזה! מי בא למצעד?

השתגעת? שליסל לא מכיר במערכת המשפט, אני לא עושה שום מצעדים

מקאדו 3 כתב:את האמת ? אין לי בעיה עם רועי מרום אבל לא הייתי פה כשהוא היה ואין לי מושג מה קרה איתו , אולי מישהו יכול להסביר סתם בשביל הסקרנות ?

הוא לפעמים פוגע ולפעמים לא כמו כולם מה שכן הסגנון שלו קצת בוטה לפעמים אבל לא משהו שאין גם פה ...

אני חושבת שאם מישהו יבחר להסביר לך, עדיף שזה יהיה בפרטי בשביל לא לפתוח קופסת שרצים שלא נוכל לסגור

08 אוגוסט 2015, 21:50

Holiday_Armadillo כתב:
MaccabiTA כתב:הייתה איזה דפיקת לב מזורזת ולהלחיץ כופרים אחרים זה לא יפה
אבל זה איבד מהאמינות תוך שנייה תכלס כי זה הת'רד היחיד שדיבר על זה, לא במלפפונים, שום דבר.

זה בגלל שאתה כופר וזה עושה אותך יותר חכם מכל האחרים

לא יודע אם זה הופך אותי לחכם יותר, אבל זה בדוק מאפשר לי לאכול בייקון וזה מספיק בשבילי :)

08 אוגוסט 2015, 22:07

אחלה ת׳רד! תודה לכל העוסקים במלאכה.

08 אוגוסט 2015, 22:18

אני חושב שהתרד הזה יכנס לפינתאון , 8 עמודים על משהו שלא קרה .

גאון מי שהמציא אותו ...

08 אוגוסט 2015, 22:21

מקאדו 3 כתב:אני חושב שהתרד הזה יכנס לפינתאון , 8 עמודים על משהו שלא קרה .

גאון מי שהמציא אותו ...

באמת גאון..מי שלא תהיה אשת המסתורין הזאת

08 אוגוסט 2015, 22:22

היא תמיד הייתה אובר רייטד בעיני.

08 אוגוסט 2015, 22:23

MTA2311 כתב:היא תמיד הייתה אובר רייטד בעיני.

אף אחד לא שאל אותך

08 אוגוסט 2015, 22:25

כן, אני מניח שזה נכון

08 אוגוסט 2015, 22:29

אור, מה אתה חושב על אשת המסתורין שפתחה את הת'רד?

08 אוגוסט 2015, 22:31

שום אשת מסתורין- סתם אחת...באה לעצבן את שומרי השבת... :thumbdown

08 אוגוסט 2015, 22:33

Asf כתב:אור, מה אתה חושב על אשת המסתורין שפתחה את הת'רד?

מצחיק שאתה שואל, בדיוק חשבתי לעצמי שהיא די אובר רייטד אשת המסתורין הזאת.

08 אוגוסט 2015, 22:36

MTA2311 כתב:
Asf כתב:אור, מה אתה חושב על אשת המסתורין שפתחה את הת'רד?

מצחיק שאתה שואל, בדיוק חשבתי לעצמי שהיא די אובר רייטד אשת המסתורין הזאת.

מה אתה יודע מהחיים שלך

08 אוגוסט 2015, 22:48

כן, מניח שזה נכון

08 אוגוסט 2015, 22:51

צמד מוזרים אתם
פרסם תגובה