המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ha! The article is somewhat accurate except for the #'s... We'll get it figured out..."
שחף כתב:נראה לי שעד מחר בערב הוא יחתום אחרי כמות הישראלים שתסתער לו על הטוויטר....
Taqa כתב:כל אחד ממכם לפתוח חשבון טוויטר! תגרמו לו לרצות לחתום, ככה אני עושה כבר איזה יומיים.
הוא אומר שזה נחמד והוא אוהב את זה שיש אנשים שכל כך אוהבים ואכפת להם מהקבוצה שלהם.
אז תראו לו שאנחנו לא כמו האוהדים של קאחה או ז'לגיריס, ותפנקו אותו באהבה חחחח
שיהיה לנו בהצלחה.
Holiday_Armadillo כתב:Taqa כתב:כל אחד ממכם לפתוח חשבון טוויטר! תגרמו לו לרצות לחתום, ככה אני עושה כבר איזה יומיים.
הוא אומר שזה נחמד והוא אוהב את זה שיש אנשים שכל כך אוהבים ואכפת להם מהקבוצה שלהם.
אז תראו לו שאנחנו לא כמו האוהדים של קאחה או ז'לגיריס, ותפנקו אותו באהבה חחחח
שיהיה לנו בהצלחה.
אני לא חושבת שהוא מתלבט האם הוא רוצה לחתום או לא..זה עניין של זמן מבחינתו כי הוא רוצה לשחק פה..
תאמין לי שהוא לא נמצא על הגדר ומתלבט..אנחנו לא צריכים לשכנע אותו..
BIG sofo כתב:מישהו יכול לשאול אותו בטוויטר תוך כמה זמן צפויה ההחלמה שלו?
Holiday_Armadillo כתב:BIG sofo כתב:מישהו יכול לשאול אותו בטוויטר תוך כמה זמן צפויה ההחלמה שלו?
הוא כבר כשיר לחלוטין..
כשהוא שוחרר מחימקי הוא כתב בטוויטר שלו we'll see how out of shape I am..
זאת אומרת שהוא חושב שהוא בכושר והוא רוצה להוכיח כמה מה שחימקי אמרו(שהוא לא בכושר)לא נכון..
Holiday_Armadillo כתב:תרשום לו שהכל היה בהומור..אתה סתם רוצה שהוא יגיע וניסית להתייחס לזה בהומור..
משהו כמו..Hope you didn't take any of my last messages too seriously, I'm just trying to pass time 'til we'll hear something official
משתמשים הגולשים בפורום זה: Tom1313 ו־21 אורחים