שמואל1 כתב:סלח לי אז אתה לא מכיר בכלל את המצב כאוטי ששורר במקומות שממנו הם באים. הדבר האחרון שהם חושבים עכשיו זה להשתלט על יבשת אירופה.
אני לא אוהב את ההשוואות לשואה, אבל דברים כאלו אמרו גם על היהודים. לא לשכוח מאיפה באנו ומה עברנו.
אין ספק שיש כאן בעייתיות וצריך למצוא פתרון טוב יותר, אבל לתת להם לגווע ברעב ולמות מקור בשערי אירופה זה בטח לא הפתרון. שוב, מדובר באנשים חסרי כל שברחו מהתופת ורוצים חיים נורמליים.
1. אני יודע בדיוק איזה מצב כאוטי שורר במדינותיהם, ועדיין - למי פאקינג אמור להיות איכפת? זה שרע לאנשים באפריקה, למשל, אומר שאני צריך להביא אותם לפה כדי שגם לי יהיה רע? העולם לא מושלם וכל אחד בסופו של דבר צריך לדאוג לאינטרס של עצמו מעל הכל. כמו שמדינת ישראל לא צריכה לדאוג לפליטים מסכנים מסודאן, גם מדינות אירופה לא צריכות לדאוג לפליטים מסכנים - ובעיקר מוסלמים - מאסיה ומאפריקה.
2.
נכון לעכשיו מה שעומד לנגד עיניהם זה לחיות חיים טובים יותר, אבל אתה מתעקש משום מה להסתכל על הטווח הקצר בלבד. במבט לרחוק עולה תמונה קודרת לפיה תוך כמה שנים הם יבינו שהם בתחתית החברה הגרמנית (טבעי לחלוטין לנוכח חוסר השכלתם), מבודדים בשכונות "משלהם" וחווים קשיי קליטה וקשיים תרבותיים. דבר שבאופן טבעי מעודד נטייה להיאחז בקרנות האסלאם ובאנשי הדת הקיצוניים. זה בדיוק מה שקורה בבריטניה, שוודיה, דנמרק וכו'.
3. אל תשווה שום דבר לשואה. נקודה. עוד לא היה רצח עם שיטתי שבמסגרתו מדינה שלמה פעלה לכבוש שטחים נרחבים מעבר לטריטוריה החוקית שלה (כלומר - כל אירופה) ולהשמיד באובססיביות מחרידה עם מסוים השוכן באותם שטחים כבושים. שום דבר בהיסטוריה לא מתקרב לזוועה הזאת. בנוסף היהודים היו אנשים מאוד משכילים (או לפחות בעלי בשכלה וכישורים בסיסיים) שיכולים לתרום בכל מדינה שתקלוט אותם.
ועדיין, במידה ורוב האוכלוסייה היהודית של אז היתה דומה יותר לשוכני השטעטלים הנידחים בפולין שבאופן אובייקטיבי יהוו עול על מדינות קולטות, הייתי בהחלט יכול להבין את אותן מדינות שמסרבות לסייע בקליטתם. וכשמדובר בפליטים מוסלמים אדוקים ובהכרח אלימים יותר ממקביליהם היהודים, אז על אחת כמה וכמה.