misha כתב:יש הבדל גדול בין העונה הרגילה לפלייאוף. אף שחקן של קליבלנד לא התעלה לצד לברון כי לא הייתה להם תשובה לקשיחות של הסלטיקס. מו וויליאמס לא הסתדר נגד רונדו, ג'יימיסון קיבל בראש מKG ושאק של קליבלנד כבר ממש לא היה שחקן מצוין ונגד קבוצה כמו הסלטיקס יותר הפריע מאשר עזר (הבליטו את האיטיות שלו בהגנה על פיקנרול וכו'). שלא לדבר על המאמן הטמבל של הקאבס שאשכרה שם את שאק על KG במשחק מכריע. הטענה שלי ללברון באותה סדרה היא על המשחק החמישי בבית בו היה נראה כאילו הוא לא מנסה ושיחק פאסיבי וזה היה המשחק המכריע כי היה ברור שסלטיקס לא יפספסו הזדמנות לסגור עניין בבית במשחק השישי.
"להצעיר" את הסגל לוקח זמן. על הלייקרס לא הייתי מהמר כי קובי נמצא בירידה אבל עדיין לא יוותר על הזריקות שלו, גאסול היה רע בפלייאוף אבל לגביו אני לא דואג וביינום עם רגליים מזכוכית נפצע כל הזמן. הם חייבים מחליפים ראויים לפישר וארטסט שנראו גמורים. חוץ מזה, במקום פיל ג'קסון יש את מייק בראון. אני פשוט לא חושב שהוא ייכשל במאני טיים מעכשיו ועד סוף הקריירה, פלוס לא כל פעם הוא יפגוש קבוצה שהתחברה בצורה אדירה כמו דאלאס. ריילי יחזק את מיאמי והם פשוט מוכשרים מדי כדי לא לקחת אליפות.
שמע, זה לא תירוץ. זה לא הפעם הראשונה שהוא מפשל בפלייאוף. נכון, לא היה לא סופרסטר לידו. נכון, הסלטיקס קבוצה מצוינת. אבל הוא נכשל שנה אחר שנה בקאבס. הביאו לו חיזוק, והוא פשוט נכשלץ אין מה לעשות.
זה עוד מילא.. בסדר, נכשל, אפשר להתקדם. אבל שנה אחרי זה, הוא פישל עוד יותר, שפשוט עשה במכנסיים בגמר, בעיקר ברבעים ה4. הוא נראה כמו בדיחה עצובה. כל עוד הוא לא יוכיח אחרת, הוא לוזר.
ההצערה, לפחות בקשר של הלייקרס, זה בדיוק מה שאמרת. קובי זה לא קובי של לפני כמה שנים, אבל הוא עדיין שחקן גדול, בטח אחד מ10 השחקנים הטובים בעולם. גאסול לא הגיע לפלייאוף הזה, אבל הוא הוכיח בעבר מה הוא יודע. על האליפות שהוא הביא להם עם המשחק ה7 המדהים שלו מול הסלטיקס, מגיע לו חוזה עד גיל 40 שם. ביינום זה הימור. הוא מוכשר בטירוף, אבל נפצע המון. אם הוא לא יפצע, יחד עם גאסול ואודום יש להם קוו קדמי רצחני. ה"הצערה", זה לגבי שאר השחקנים. פישר וארטסט כמו שאמרת, אפשר להחליף בשחקנים צעירים וטובים יותר (פשוט לא מובן לי איך לעזאזל ויתרו על אריזה

). יש המון כישרון בליגה, וללברון ו-וויד ממש לא יהיה קל, גם אם יתחזקו. הבולס עם עוד סנטר מחליף וSG טוב, וכבר יש לך קבוצה שיכולה לתת פייט חזק. גם אוקלהומה עם הבסיס האדיר שלהם, עם דוראנט, ווסטברוק, הארדן, איבקה ופרקינס, זה חמישה אדירה. עם חיזוק נכון לספסל, והנה עוד קבוצה טובה. אסור לשכוח את הניקס עם אמרה וכרמלו, שמדברים של על הבאה של האוורד/פול, מה שיצור טריו לא פחות טוב מזה של ההיט, יחד עם פידלס הצעיר והמוכשר מאוד.
יש כשרון בליגה, ואני ממש לא בטוח שההיט יביאו 2-3 אליפויות. זה אפשרי בהחלט, ויכול ליהיות, אבל אי אפשר להבטיח את זה מעכשיו. הNBA זה ליגה מאוד תחרותית, כל עונה יש כמה קבוצות מעל כולם ברמה פחות או יותר שווה. זה לא מכבי ששוטלטת ביד רמה. כמות הכשרון שם היא אין סופית.