בעולם

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בעולם

הודעהעל ידי roy1000 » 25 ספטמבר 2015, 08:27

אביהוא כתב:יש מצב שלא שמעתם שריך ג'אבר :eek
https://www.facebook.com/yedidya.zmora/ ... 569016863/.
תאכלס מסעות ההסברה של לא ישראלים יותר פקטיבית ואמינה,אבל הוא ילד.

חלק מבין הדברים שהוא אומר הם די חכמים.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 25 ספטמבר 2015, 09:26

אביהוא כתב:יש מצב שלא שמעתם שריך ג'אבר :eek
https://www.facebook.com/yedidya.zmora/ ... 569016863/.
תאכלס מסעות ההסברה של לא ישראלים יותר פקטיבית ואמינה,אבל הוא ילד.

אני חושב שהאנשים האלה עושים הסברה הרבה יותר טובה מכל המשרדים המפונפנים שלנו.
סרטון מעולה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 25 ספטמבר 2015, 09:27

היום הודיעו בסעודיה שיוציאו איזה 40 איש להורג על המחדל שהוביל לאסון שם...
ההוצאה להורג תהיה בעריפת ראש בכיכר העיר...

מה נגיד ומה נאמר...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי sunshine » 25 ספטמבר 2015, 09:51

בקשר לסרטון של שריף..בוודאי שהוא אמר דברים חכמים ולא מפריע לי הגיל כדי להקשיב לבן אדם,אבל מסע הסברה מילד מוריד מהרצינות שמחזיקים מימנו,בכל אופן כל הכבוד לו ואני מקווה שלא יפגעו בו על זה..
מסקרן אותי שזה דווקא מיצרי.
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 ספטמבר 2015, 14:40

There's growing speculation NASA is about to announce it has discovered flowing water on Mars
http://www.businessinsider.com.au/there ... ars-2015-9
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 ספטמבר 2015, 14:46

Holiday_Armadillo כתב:There's growing speculation NASA is about to announce it has discovered flowing water on Mars

מה המשמעות? אפשר לעבור לגור במאדים סוף סוף?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 ספטמבר 2015, 14:53

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:There's growing speculation NASA is about to announce it has discovered flowing water on Mars

מה המשמעות? אפשר לעבור לגור במאדים סוף סוף?

לא בקרוב חחחחחחחח
תראה למשל את ה''דוד'' של כדור הארץ שמצאו לא מזמן
נגיד הוא הכי דומה לכדור הארץ ויש עליו עצים ומים וחמצן וחיות..הכל טוב ויפה
מה קורה אם במאדים משהו מתקלקל? אין לך על הכוכב שום דבר שיש לך בכדור הארץ בשביל לתקן, וזה לא שזה קפיצה של 24 שעות מכדור הארץ למאדים ולהפך
אין שם כמעט אטמוספירה ויום קיץ חם שם זה 20 מעלות ובחורף זה מגיע למינוס 125 מעלות

בקיצור, לא כוכב אידיאלי בשבילנו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 25 ספטמבר 2015, 19:30

NASA עושים קמפיין מטורף לקבל עוד תקציבים.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 ספטמבר 2015, 11:30

Holiday_Armadillo כתב:אין שם כמעט אטמוספירה ויום קיץ חם שם זה 20 מעלות ובחורף זה מגיע למינוס 125 מעלות

בקיצור, לא כוכב אידיאלי בשבילנו

הלוואי עליי מקום שבו יום קיץ חם זה 20 מעלות....
קצת פחות לגבי המינוס 125... :roll:
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 26 ספטמבר 2015, 11:43

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4704190,00.html

פעם הבאה שמישהו ירצה לרחם עליהם... פליטים הם לא...

אחרי מסע של אלפי ק"מ לצפון אירופה הנחשקת, מאות מתחילים לעשות אחורה-פנה. "קר פה, אין מסעדות, אין ברים", סיפרו . כמה מצליחים לחזור לשבדיה, אחרים מזהירים חברים בפייסבוק. "אתה יכול לספר לעולם - אני שונא את פינלנד".

אירופה עלובים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 26 ספטמבר 2015, 12:57

זה באמת משנה אם הם "פליטים" או "מהגרים"? הם מחפשים את המקום הכי טוב מבחינתם לחיות בו, והם צודקים שהתרבות בפינלנד שונה מאוד ממה שהם מכירים ואין קהילה מוסלמית גדולה שתקלוט אותם. מהבחינה הזו, שבדיה עדיפה להם.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 26 ספטמבר 2015, 14:44

roy1000 כתב:זה באמת משנה אם הם "פליטים" או "מהגרים"? הם מחפשים את המקום הכי טוב מבחינתם לחיות בו, והם צודקים שהתרבות בפינלנד שונה מאוד ממה שהם מכירים ואין קהילה מוסלמית גדולה שתקלוט אותם. מהבחינה הזו, שבדיה עדיפה להם.

לי, לך ולרוב זה ברור, אבל מדי פעם רואים כאן פוסט מהסוג הזה:

אני לא מבין מה את רוצה שיקרה.
שהעולם יתעלם מהפליטים ויפקיר אותם? אני רוצה להזכיר שגם אבותינו היו פליטים לא מזמן.
צריך לטפל נקודתית בקומץ הקיצוני.

אני חושב שאתם נסחפים יתר על המידה.
הנתונים שאת מדברת עליהם (למשל "כל 1 מתוך 5 פליטים הם סורים) הם בהחלט לא נתונים רשמיים אלא הערכות של גורמים אלו או אחרים (שלא ברור מה האינטרסים והאג'נדות שלהם).
אני מאמין שראשי המעצמות באיחוד האירופאי יודעים מה הם עושים, ולא כל המידע ברשות הציבור.

ושמואל הוא לא היחיד. גם ראש האופוזיציה התבטא באופן דומה והציע לקלוט חלק מהפליטים.

אז דבר ראשון, חשוב שיהיה מובן שלא מדובר בפליטים, וגם לא במהגרי עבודה, אלא במסתננים ובמהגרים, שלא מחפשים לעשות
שום דבר אחר פרט ללהתעלק על מערכת הרווחה המטומטמת של האירופאים, לחיות שם בעוני, לעשות ילדים, ולבסוף להפוך איזורים ושכונות שלמות,
למחנות פליטים ולגטואים שהם כ"כ אוהבים, ואחרי זה כמובן לבכות לעולם, עד כמה הם מדוכאים, תוך כדי שהם זורים טרור ופחד בתושבים
הרגילים של אותה המדינה.

הנה בשביל שמואל:
רחוב בפריז
תמונה

רחוב במלמו
תמונה

כיכר טרפלגר בלונדון
תמונה

עוד תמונה מלונדון
תמונה

וזה איפשהו בבריסל
תמונה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 ספטמבר 2015, 15:04

ההערכות מדברות כרגע על רבע מיליון פליטים/מהגרים מוסלמים לאירופה בחודש. זה הולך לכיוון רע מאוד. האיחוד האירופי נמצא במלכוד, ואני לא רואה אותו יותר מזה בשלום.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 ספטמבר 2015, 16:30

אוי ואבוי, הייתי בלונדון לפני שנה וחצי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 26 ספטמבר 2015, 16:46

jol9 כתב:אז דבר ראשון, חשוב שיהיה מובן שלא מדובר בפליטים, וגם לא במהגרי עבודה, אלא במסתננים ובמהגרים, שלא מחפשים לעשות
שום דבר אחר פרט ללהתעלק על מערכת הרווחה המטומטמת של האירופאים, לחיות שם בעוני, לעשות ילדים, ולבסוף להפוך איזורים ושכונות שלמות,
למחנות פליטים ולגטואים שהם כ"כ אוהבים, ואחרי זה כמובן לבכות לעולם, עד כמה הם מדוכאים, תוך כדי שהם זורים טרור ופחד בתושבים
הרגילים של אותה המדינה.

אני חושב שאתה טועה. האנשים האלה הולכים לגרמניה בשביל לנסות לעבוד ולחפש עתיד טוב יותר לילדים שלהם. לחלקם הגדול יש השכלה. הבעיה היא שלזרים מאוד קשה להשתלב בשוק העבודה האירופאי שגם ככה סובל מאבטלה מאוד גבוהה (בעיקר אבטלת צעירים), אז יוצא שהם באמת נשארים מובטלים בגטאות המוסלמיים ואז בא התסכול של הדור השני וההתחברות לאיסלאם הקיצוני. לגרמניה יש הרבה כסף, אבל אין לה עבודות.

גרמניה כבר סבלה ממיתון של עשור אחרי האיחוד, אבל זה משהו שהגרמנים היו מוכנים לספוג כי הם ראו בזה מטרה ראויה. השאלה אם הם יהיו מוכנים לספוג את ההוצאות שכרוכות בספיגה של כמה מליוני פליטים, או שהם יתחרטו בעוד כמה שנים ויתחילו להפחית קיצבאות.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 26 ספטמבר 2015, 18:00

אני לא רואה הבדל בין מה שאני אומר לבין מה שאתה אומר.
אתה נותן להם קרדיט שזה נעשה בתום לב ועם כוונות טובות, ואני לא נותן את הקרדיט הזה (והלינק שהבאתי די תומך במה שאני חושב),
אבל מעבר לכך שנינו צופים את אותה התוצאה, וזה הדבר החשוב.

בשורה התחתונה, הם לא מסכנים, והם יישבו על הצוור של אירופה ויחסלו את הכלכלה שלהם (מה שבסוף יפגע גם בנו).
ברגע שבאירופה ובעולם יבינו את זה, כל ייטב לכולם (כולל למסתננים הסורים).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 26 ספטמבר 2015, 18:45

שמואל1 כתב:מספר ההרוגים עולה בקצב מחריד, כבר למעלה מ 700 הרוגים!
אסון גדול מאוד.

1100 הרוגים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 27 ספטמבר 2015, 06:51

jol9 כתב:אני לא רואה הבדל בין מה שאני אומר לבין מה שאתה אומר.
אתה נותן להם קרדיט שזה נעשה בתום לב ועם כוונות טובות, ואני לא נותן את הקרדיט הזה (והלינק שהבאתי די תומך במה שאני חושב),

בשורה התחתונה, הם לא מסכנים, והם יישבו על הצוור של אירופה ויחסלו את הכלכלה שלהם (מה שבסוף יפגע גם בנו).

אני לא מאמין שיש איזה קונספירציה. האנשים האלה מנצלים את המלחמה בסוריה בשביל לעבור מארצות נכשלות ועניות למדינות יותר עשירות ומפותחות. זה כל הסיפור. מה ההבדל בינם לבין האפריקאים שמגיעים לישראל? זה אותו הדבר. בטווח הקצר, זה יגרום לאירופה בעיות לא פשוטות. בטווח הארוך יותר, זה כבר יהיה תלוי ביכולת שלהם לשלב את המהגרים בחברה, משהו שהם לא כל כך טובים בו.

בכל מקרה, צריך לזכור שמדובר במקסימום כמה מליונים בודדים באוכלוסיה של 300 מליון. גם לא צריך להיות דרמטיים מדי. הבעיה האמיתית של אירופה זה דווקא האפריקאים. שם פוטנציאל ההגירה גדול הרבה יותר.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 27 ספטמבר 2015, 08:48

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני לא רואה הבדל בין מה שאני אומר לבין מה שאתה אומר.

אני לא מאמין שיש איזה קונספירציה. האנשים האלה מנצלים את המלחמה בסוריה בשביל לעבור מארצות נכשלות ועניות למדינות יותר עשירות ומפותחות. זה כל הסיפור. מה ההבדל בינם לבין האפריקאים שמגיעים לישראל? זה אותו הדבר. בטווח הקצר, זה יגרום לאירופה בעיות לא פשוטות. בטווח הארוך יותר, זה כבר יהיה תלוי ביכולת שלהם לשלב את המהגרים בחברה, משהו שהם לא כל כך טובים בו.

בכל מקרה, צריך לזכור שמדובר במקסימום כמה מליונים בודדים באוכלוסיה של 300 מליון. גם לא צריך להיות דרמטיים מדי. הבעיה האמיתית של אירופה זה דווקא האפריקאים. שם פוטנציאל ההגירה גדול הרבה יותר.

אבל זה בדיוק מה שאני אומר. לא מדובר בפליטים, אלא במהגרים נצלנים.
ד"א, אותם המהגרים סיכנו את עצמם ואת הילדים שלהם בשביל עוד כמה גרושים של הוולפייר של אנגלה... ולא מעט מתו בדרך
לא כי הם ברחו מדעא"ש אלא כי הם רצו עוד כמה גרושים בחודש.

כמה מליונים בודדים זה לא מעט, בהתחשב במצב השורר באירופה. ציינת בעצמך את עניין האבטלה והפשע.
ראית את הגטואים שנבנים בכל עיר גדולה (לאיזורי הכפר הם לא הגיעו עדיין ברוך השם).

אני בכלל לא מבין למה שמדינה תקלוט אוכלוסיה כושלת, לא מוכשרת, לא משכילה, אלימה, גזענית, עצלנית, מדכאת נשים והכי חשוב - שאין לה שום קשר
וזיכה לאותה המדינה, פרט לרצון עז לחלוב לה את היורו האחרון ולחיות על חשבון האזרחים שלה.

תיזכר כמה בלגאן היה כאן כשעלייה הרוסית עלתה, וזאת היתה עליה משכילה, מוכנה להיקלט בשוק העבודה, חרוצה והכי חשוב - יהודית.
עדיין, זה היה קשה מאוד לעשות את הקליטה. תכפיל את זה פי 100, ותקבל את השואה שהולכת לעבור על אירופה בשנים הקרובות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 27 ספטמבר 2015, 09:22

הנה בבקשה...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4704350,00.html

ככה זה מתחיל...,

ההקבלה שמרקל עשתה על האיחוד בין גרמניה המערבית למזרחית, היא לא נכונה, כי שם היה מדובר באותו עם שחולק באופן חד וגס
(בברלין, החומה עברה ממש באמצע שכונות והפרידה בין קרובי משפחה ושכנים), וברור שהיתה הרבה יותר נכונות של מערב גרמניה לקבל את המזרח,
וגם לשלם על זה מחיר כלכלי.
למה שיורג מדרזדן או האנס ממינכן ירצה לממן את אחמד מסוריה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים