13 אוקטובר 2015, 18:48
13 אוקטובר 2015, 19:09
החציל האצטקי כתב:חחחח אדיר!
איך עשית את זה?
13 אוקטובר 2015, 21:46
13 אוקטובר 2015, 22:13
דרדסית כתב:מציירים עם שוקולד.. ומזלפים באמצעות צנטרים - כל צנטר יוצר זילוף מסוג אחר ובצורה אחרת.
זו עבודה קשה כי "ממלאים" את הציור טיפין טיפין - לחיצה אחר לחיצה - והשתמשתי בצנטר קטן.. הלכה לי היד
13 אוקטובר 2015, 22:46
דרדסית כתב:מתלהבת מהפעם הראשונה שזילפתי דמות בשיטה הזו!!!![]()
זה כל כך פשוט להכנה.. מי היה מאמין - ביי ביי בצק סוכר
14 אוקטובר 2015, 07:47
14 אוקטובר 2015, 14:51
14 אוקטובר 2015, 16:01
Holiday_Armadillo כתב:אני מאוד אוהבת פשטידות ואתמול ניסיתי את המתכון הזה (לא כולל האגוז מוסקט והגבינה), באמת שיצא מאוד טעים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4710726,00.html
לא ''טעים'' ברמה של פשטידת קישואים או בצל, אבל טעים מאוד
14 אוקטובר 2015, 16:19
15 אוקטובר 2015, 14:04
19 אוקטובר 2015, 10:12
19 אוקטובר 2015, 10:52
19 אוקטובר 2015, 11:08
19 אוקטובר 2015, 11:23
19 אוקטובר 2015, 15:10
LIAV10 כתב:אני אוהב כל ירק שאפשר לשים בתנור חוץ מקישוא וחציל (שנאת חיי).
אגב ירקות בתנור, שעועית ירוקה בתנור עם מלח, פלפל ושמן זית זה אחד הדברים הטעימים שיש, נשמע מוזר רצח אבל זה טעים משהו מפחיד.
19 אוקטובר 2015, 15:14
19 אוקטובר 2015, 20:11
19 אוקטובר 2015, 20:14
LIAV10 כתב:אני אוהב כל ירק שאפשר לשים בתנור חוץ מקישוא וחציל (שנאת חיי).
אגב ירקות בתנור, שעועית ירוקה בתנור עם מלח, פלפל ושמן זית זה אחד הדברים הטעימים שיש, נשמע מוזר רצח אבל זה טעים משהו מפחיד.
19 אוקטובר 2015, 20:15
19 אוקטובר 2015, 20:15
jol9 כתב:ירקות בתנור בגריל בחום גבוה, זה אחד הדברים..
שום, בצל, בטטה, תפוחי אדמה, פלפלים, פטריות,...
ד"א אני לא אוכל זיתים. לא מסוגל לסבול את הטעם או את הריח.