ת'רד הסקאוטינג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הסקאוטינג

הודעהעל ידי rc4991 » 29 נובמבר 2015, 16:23

אחדשיודע כתב:
rc4991 כתב:
roy1000 כתב:
rc4991 כתב:חשבתי על זה היום וזה מדהים איך עם ניהול טיפה יותר נכון לא רק שהיינו עולים לטופ 16 אלא שהיה לנו גם עמדות פנים מצויינות
כשראו שפבראני זה לא זה היו צריכים להחתים את בורוסיס בתחילת העונה (ולא להביא את אונואקו) - אני לא בטוח שהמהלך הזה היה עולה יותר מארבע מאות אלף דולר
במקום להחתים את אופייבו, היו צריכים לחכות עוד שבוע לניפויים של המחנות ואז היו יכולים להביא את מילר - הוצאה של 200 אלף דולר שמתקזזת עם השכר של אופייבו
בקיצור, בתוספת של פחות מחצי מיליון דולר יכל להיות לנו קו של רנדל, מילר, בורוסיס ואמבקווה כגבוהים...רק חבל שההנהלה שלנו הרבה יותר חכמה

רוני, בנושא של בורוסיס אתה צודק והרבה מאיתנו דיברו על זה פה בזמן אמת. זו באמת תקלה לא מוסברת של ההנהלה.
לגבי מילר - זה כבר לנחש את מספרי הלוטו בדיעבד. אף אחד לא ידע שהוא כזה טוב.

מילר שחקן עם יכולות גבוהות ולא איזה הימור ובכל מקרה היו יכולים לחכות רק עוד שבוע כדי לראות איזה שחקנים מנופים, אבל זה קצת פחות משנה כי אופייבו שחקן טוב

זה לא פחות משנה, זה מראה כמה עקום מכבי פועלת. הרי הם טענו במשך שבועות שהם מחכים לניפויים ב-NBA בסוף אוקטובר, ושבוע לפני שהמועד הזה הגיע - החתימו שחקן שישב על המדף במשך כל הקיץ. זאת בדיחה. מילר אגב, הוא שחקן שדובר על הפוטנציאל שלו גם ב-NBA. כמו אחרים שהצליחו בעבר באירופה ולא השאירו חותם ב-NBA - זה פשוט לא התחבר לו שם, נפל בין הכיסאות (או בין העמדות). אין לי ספק שאם למכבי היתה מחלקת סקאוטינג נורמלית, היא היתה הולכת על שחקן כמו מילר (ואני די בטוח שדובר עליו ספציפית גם פה, בטרם חתם באירופה).

אני לגמרי מסכים איתך אבל זה עוד נסבל ביחס להבאת סנטר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 29 נובמבר 2015, 16:25

felix_r כתב:אתם סתם יורדים על מכבי במקרה של בורוסיס. השחקן היה פשוט אפסי במשך שנתיים בריאל ואף קבוצה גדולה לא רצתה לגעת בו. זאת באמת הפתעה ענקית שהוא פתאום התעורר ככה בקוצ'ה. אף אחד לא ציפה לזה. אף אחד. בגלל זה הוא ישב כל הקיץ פנוי וחתם בסוף בקוצ'ה על חוזה הרבה יותר נמוך ממה שהוא התרגל.

אל תגיד סתם שאף אחד לא ציפה לזה. אני ועוד גולשים כאן רצינו לראות אותו במכבי והיכולת שלו ממש לא מפתיעה אותי
היו לו שנתיים בינוניות בריאל, שהרבה שחקנים הולכים שם לאיבוד, אבל לפני זה הוא הצליח מאוד וגם בנבחרת הוא היה מעולה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 29 נובמבר 2015, 16:46

rc4991 כתב:
felix_r כתב:אתם סתם יורדים על מכבי במקרה של בורוסיס. השחקן היה פשוט אפסי במשך שנתיים בריאל ואף קבוצה גדולה לא רצתה לגעת בו. זאת באמת הפתעה ענקית שהוא פתאום התעורר ככה בקוצ'ה. אף אחד לא ציפה לזה. אף אחד. בגלל זה הוא ישב כל הקיץ פנוי וחתם בסוף בקוצ'ה על חוזה הרבה יותר נמוך ממה שהוא התרגל.

אל תגיד סתם שאף אחד לא ציפה לזה. אני ועוד גולשים כאן רצינו לראות אותו במכבי והיכולת שלו ממש לא מפתיעה אותי
היו לו שנתיים בינוניות בריאל, שהרבה שחקנים הולכים שם לאיבוד, אבל לפני זה הוא הצליח מאוד וגם בנבחרת הוא היה מעולה

זה שאתה ועוד כמה רציתם אותו, זה רק בגלל שאתם לא באמת עוקבים אחרי השחקנים, ולא בגלל שהייתם מודעים למצבו. זה כמו שהאנשים פה כל שנה רצו את מאריץ' אחרי שהיה טוב נגדנו בסידרה ההיא מול פרטיזן, מבלי לדעת שהוא כבר מזמן סוס מת...

להזכירך, בורוסיס כבר בן 32, ולא הייתה שום סיבה שבעולם לחשוב, שפתאום הוא יחזור לכושר של לפני 5-6 שנים. שום סיבה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 29 נובמבר 2015, 17:25

אפסי הוא לא היה שם, במקרה הרע הוא היה בינוני וזה מובן לגמרי עם סוללת הגבוהים בריאל. אני גם חשבתי שהוא יהיה החתמה טובה ובמקרה גם עקבתי באותם שנים שהוא שיחק שם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 29 נובמבר 2015, 17:28

toja27 כתב:

אפסי הוא לא היה שם, במקרה הרע הוא היה בינוני וזה מובן לגמרי עם סוללת הגבוהים בריאל. אני גם חשבתי שהוא יהיה החתמה טובה ובמקרה גם עקבתי באותם שנים שהוא שיחק שם.

1) הוא היה חלש מאוד. סוג של שודד בטרנינג.
2) לא הייתה שם שום סוללת גבוהים. הוא היה אמור להיות הגבוה הפותח שלהם, אבל הוא פשוט היה רע. כל "סוללת הגבוהים" שם נוצרה בגלל שהוא היה חלש, וניסו להביא חיזוק! 11:50 דקות בממוצע למשחק בעונה שעברה (5 נקודות + 3 כ"ח למשחק).
3) כן, ברור ששחקן מזדקן, שכבר כמה שנים נראה רע, פתאום יראה טוב במכבי. נו באמת!...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 29 נובמבר 2015, 17:35

felix_r כתב:
rc4991 כתב:

זה שאתה ועוד כמה רציתם אותו, זה רק בגלל שאתם לא באמת עוקבים אחרי השחקנים, ולא בגלל שהייתם מודעים למצבו. זה כמו שהאנשים פה כל שנה רצו את מאריץ' אחרי שהיה טוב נגדנו בסידרה ההיא מול פרטיזן, מבלי לדעת שהוא כבר מזמן סוס מת...

להזכירך, בורוסיס כבר בן 32, ולא הייתה שום סיבה שבעולם לחשוב, שפתאום הוא יחזור לכושר של לפני 5-6 שנים. שום סיבה.

קדום כל, אני אשמח אם תזלזל בנו פחות
על איזה כושר של לפני 5-6 שנים אתה מדבר? רק לפני שלוש שנים הוא נתן עונה ענקית במילאנו וגם בנבחרת הוא נראה טוב מאוד
זה שהיו לו שנתיים לא מוצלחת בריאל לא קובע שהרמה שלו נפלה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 29 נובמבר 2015, 17:39

בורוסיס נחשב לאחד הסנטרים הטובים באירופה, למרות שנתיים חלשות במדריד.
היה ברור לחלוטין שהוא יהיה מצויין בקבוצה שתעניק לו את הבמה הדרושה.
זה מחדל עצום שהוא לא הגיע למכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 29 נובמבר 2015, 17:43

rc4991 כתב:
felix_r כתב:
rc4991 כתב:

קדום כל, אני אשמח אם תזלזל בנו פחות
על איזה כושר של לפני 5-6 שנים אתה מדבר? רק לפני שלוש שנים הוא נתן עונה ענקית במילאנו וגם בנבחרת הוא נראה טוב מאוד
זה שהיו לו שנתיים לא מוצלחת בריאל לא קובע שהרמה שלו נפלה

העונה הענקית שלו במילאנו הסתכמה בשלב הבתים כי הקבוצה לא העפילה לטופ-16... באמת עונה ענקית.

כאשר שחקן הוא בן 32 ויש ירידה ביכולתו בעונותיו האחרונות, טבעי שאף אחד שפוי לא יבנה עליו, ולא יצפה ממנו לגדולות, כי הוא רק הולך ומזדקן. אם ההגיון הזה לא מובן לך, אז אין לנו על מה לדבר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 29 נובמבר 2015, 17:47

אז בגלל שהקבוצה לא העפילה אז הוא לא שיחק טוב? ריאל נכשלת העונה ברמות מטורפות אז אפשר לשייך את זה לעזיבה של בורוסיס
מבחינתי הוא סנטר מעולה ורק בשנתיים בריאל היה די בינוני, אבל כנראה שנסכים לא להסכים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 29 נובמבר 2015, 17:53

rc4991 כתב:אז בגלל שהקבוצה לא העפילה אז הוא לא שיחק טוב? ריאל נכשלת העונה ברמות מטורפות אז אפשר לשייך את זה לעזיבה של בורוסיס
מבחינתי הוא סנטר מעולה ורק בשנתיים בריאל היה די בינוני, אבל כנראה שנסכים לא להסכים

יש הרבה שחקנים שנותנים מספרים יפים בשלב הבתים. זה לא אומר כלום על רמתם.

אתה פשוט מסרב להודות בעובדה פשוטה, שקבוצה רצינית לא מחתימה שחקנים מזדקנים שנמצאים בירידה. אם מכבי הייתה מחתימה שחקן בן 32 לתפקיד שחקן חמישיה, אתה הראשון שהיית בא בטענות. אז פשוט תפסיק. זה שבורוסיס נותן עונה מצוינת, זה מקרה בודד יוצא מן הכלל
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 29 נובמבר 2015, 18:01

איך הייתי בא בטענות על החתמה של שחקן שרציתי?
עזוב, לא משנה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 29 נובמבר 2015, 18:03

felix_r כתב:
toja27 כתב:

1) הוא היה חלש מאוד. סוג של שודד בטרנינג.
2) לא הייתה שם שום סוללת גבוהים. הוא היה אמור להיות הגבוה הפותח שלהם, אבל הוא פשוט היה רע. כל "סוללת הגבוהים" שם נוצרה בגלל שהוא היה חלש, וניסו להביא חיזוק! 11:50 דקות בממוצע למשחק בעונה שעברה (5 נקודות + 3 כ"ח למשחק).
3) כן, ברור ששחקן מזדקן, שכבר כמה שנים נראה רע, פתאום יראה טוב במכבי. נו באמת!...

בעונה השניה שלו הוא באמת היה חלש יותר אבל בראשונה הוא בסדר גמור. אני אפילו זוכר את המשחק נגד מכבי בגמר ששם הוא שיחק טוב.
2. פיליפה רייס בעונת שיא, מג'רי, מרקוס סלוטר וגוסטבו איון באמת שאין סוללת גבוהים. יופי שאתה קובע מה בורוסיס היה מיועד להיות, רק חבל שאתה לא לאסו ואתה לא יודע באמת.
3. בורוסיס מזדקן עדיין הרבה יותר טוב מאיזה הימור מדי ליג שמשלמים עליו גרושים. זה מאוד פשוט האמת.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 29 נובמבר 2015, 19:40

פליקס אתה מגזים ממש לגבי בורוסיס.
הוא נתן יורובאסקט מעולה, והיה טוב מאוד גם בגמר נגד מכבי (זכורות לי בעיקר קליעות עונשין מדוייקות שלו לאורך כל המשחק- הוא היה פחות או יותר היחיד שתפקד נגדנו- אני רואה עכשיו שגם טוז׳ה מעליי ציין את זה).
בזמן שהיה פנוי בשוק לא הייתה אלטרנטיבה טובה יותר. בוודאי שלא ארינזה, הג׳מייקני או כל קופיף אחר.
לגבי מילר (שאכן העלתי את השם שלו כאן באוגוסט)- אין פה טענות. אופייבו הוא שחקן סולידי לגמרי שבא למלא צורך מאוד ספציפי. פלסטר סביר לגמרי.

בכל מקרה, מכבי לא צריכה גבוה אחד ולא שניים. היא צריכה רוטציה טובה, של 4 גבוהים מצויינים, ורוטציה בקו האחורי של עוד 6 שחקנים מצויינים.
השחקנים האלה גם צריכים לבוא בעמדות שונות אחד מהשני, ועם יכולות מגוונות ולא להיות קופי פייסט זה של זה, ועם אותן מגרעות בדיוק.

בשביל הדברים האלה אכן יש מערכות סקאוטינג ומערכות מקצועיות בכלל בקבוצות רציניות. בקובאן, בפנרבחצ׳ה. לא תהיה בושה להביא את הבחור שבונה קבוצות עבור קובאן למשל.
ברגע שאתה נותן לחובבן אפס כמו אבי אבן להרכיב לך את הפאזל, אל תתפלא שאתה אוכל זין מכל יריבה אצלך בבית.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 29 נובמבר 2015, 20:12

החציל האצטקי כתב:פליקס אתה מגזים ממש לגבי בורוסיס.
הוא נתן יורובאסקט מעולה, והיה טוב מאוד גם בגמר נגד מכבי (זכורות לי בעיקר קליעות עונשין מדוייקות שלו לאורך כל המשחק- הוא היה פחות או יותר היחיד שתפקד נגדנו- אני רואה עכשיו שגם טוז׳ה מעליי ציין את זה).
בזמן שהיה פנוי בשוק לא הייתה אלטרנטיבה טובה יותר. בוודאי שלא ארינזה, הג׳מייקני או כל קופיף אחר.
לגבי מילר (שאכן העלתי את השם שלו כאן באוגוסט)- אין פה טענות. אופייבו הוא שחקן סולידי לגמרי שבא למלא צורך מאוד ספציפי. פלסטר סביר לגמרי.

בכל מקרה, מכבי לא צריכה גבוה אחד ולא שניים. היא צריכה רוטציה טובה, של 4 גבוהים מצויינים, ורוטציה בקו האחורי של עוד 6 שחקנים מצויינים.
השחקנים האלה גם צריכים לבוא בעמדות שונות אחד מהשני, ועם יכולות מגוונות ולא להיות קופי פייסט זה של זה, ועם אותן מגרעות בדיוק.

בשביל הדברים האלה אכן יש מערכות סקאוטינג ומערכות מקצועיות בכלל בקבוצות רציניות. בקובאן, בפנרבחצ׳ה. לא תהיה בושה להביא את הבחור שבונה קבוצות עבור קובאן למשל.
ברגע שאתה נותן לחובבן אפס כמו אבי אבן להרכיב לך את הפאזל, אל תתפלא שאתה אוכל איבר מין גברי מכל יריבה אצלך בבית.

אתה שוכח, שהיורובאסקט היה בסתיו, כשרוב הסגלים כבר היו סגורים. בזכות היורובאסקט קוצ'ה עוד החליטה להמר עליו. עד אז הוא ישב כל הקיץ בלי שאף קבוצה טובה תחתים אותו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 29 נובמבר 2015, 20:20

נכון, אבל הנקודה היא שלמכבי הייתה הזדמנות להביא אותו (כשהיה ברור שיש פה חלון הזדמנות קצרצר), אבל היא החליטה שהיא הולכת על עוד ״מציאה״ עם ארינזה.
אף אחד לא היה נוגע בו בתחילת הקיץ, אבל מכבי לא חיפשה סנטר בתחילת הקיץ. היא חיפשה אותו באוקטובר.

בכל מקרה, השורה התחתונה ברורה.
לאבי אבן אין שום מושג בבחירת זרים והתאמה ביניהם. אפס מוחלט.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 29 נובמבר 2015, 21:06

החציל האצטקי כתב:נכון, אבל הנקודה היא שלמכבי הייתה הזדמנות להביא אותו (כשהיה ברור שיש פה חלון הזדמנות קצרצר), אבל היא החליטה שהיא הולכת על עוד ״מציאה״ עם ארינזה.
אף אחד לא היה נוגע בו בתחילת הקיץ, אבל מכבי לא חיפשה סנטר בתחילת הקיץ. היא חיפשה אותו באוקטובר.

בכל מקרה, השורה התחתונה ברורה.
לאבי אבן אין שום מושג בבחירת זרים והתאמה ביניהם. אפס מוחלט.

זה לא קשור אחד לשני.
אז נכון שמכבי לא התנהלה נכון. אין על זה ויכוח.
אז נכון שלאבי אבן אין מושג. אין על זה ויכוח.
אבל נכון גם שאף אחד לא רצה לקחת את בורוסיס, ופה מכבי לא שונה מקבוצות האחרות
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ankram » 29 נובמבר 2015, 21:50

לא יודע אם אבן העלה את השם של בורוסיס או לא. בכל מקרה אבי אבן מציע שמות , לא מקבל החלטות.
מי שמקבל את ההחלטות הם הזקנים ובניהם בתיווך ניקו. הם אלו שלקחו החלטה להחתים שחקן נכה לתפקיד הסנטר הפותח ועגלון מגוכח בתור הגיבוי שלו באמצע עונה.
אם בסקאוטינג עסקינן דיאנטה גארט מאשדוד הוא בובה של רכז. פרוספקט מאד מעניין.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי yzafrir » 29 נובמבר 2015, 22:24

אפשר לחלק את המקרה של בורוסיס לשני חלקים :
בורוסיס לפני היורובאסקט - שחקן גמור שנתן עונה חלשה ואף אחד לא האמין בו ( כולל פה בפורום)
בורוסיס של אחרי היורובאסקט - שחקן שהראה התאוששות מדהימה ומכבי הייתה צריכה להתעורר בזמן ולהמר עליו בדיעבד...אבל בעיקרון אני מסכים עם פליקס , לפני היורובאסקט אף אחד לא רצה לגעת בו גם בגלל עניין הסמים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 29 נובמבר 2015, 22:32

גארט שחקן טוב.
עדיין לא הייתי מביא כוכב מהליגה הישראלית כמו שלא הייתי מביא כוכב מליגות טובות יותר כמו הצרפתית או היוונית...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 29 נובמבר 2015, 22:39

yzafrir כתב:אפשר לחלק את המקרה של בורוסיס לשני חלקים :
בורוסיס לפני היורובאסקט - שחקן גמור שנתן עונה חלשה ואף אחד לא האמין בו ( כולל פה בפורום)
בורוסיס של אחרי היורובאסקט - שחקן שהראה התאוששות מדהימה ומכבי הייתה צריכה להתעורר בזמן ולהמר עליו בדיעבד...אבל בעיקרון אני מסכים עם פליקס , לפני היורובאסקט אף אחד לא רצה לגעת בו גם בגלל עניין הסמים...

אני הייתי רוצה אותו גם בלי ההופעה ביורובאסקט
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים