11 ינואר 2016, 16:03
במכבי ת"א, גם כשמישהו מאוד רוצה משהו, זה תמיד עובר את כל הבעלים. גם כשיש חילוקי דעות. גם בימים האחרונים היו שיחות - גם אם הרוח הכללית הייתה ברורה. גם אנשים בחו"ל שהם בעלי מניות היו בסוד העניין (בן אשכנזי וריצ'ארד דיץ' ר.ג.). החלטנו, קיבלנו, וזה אחריות של כולם. ככה זה עובד".
במקרה של גל מקל הוא אמר, 'אני לא מכיר את האיש. מה שאתם מבינים אני סומך עליכם'. בעתיד נתייעץ איתו יותר, במקרה הזה לא היה כ"כ מה לעזור לנו והתייעצנו יותר עם אבי, ניקולה או עם האחרים".
11 ינואר 2016, 16:13
MTA2311 כתב:במקרה של גל מקל הוא אמר, 'אני לא מכיר את האיש. מה שאתם מבינים אני סומך עליכם'. בעתיד נתייעץ איתו יותר, במקרה הזה לא היה כ"כ מה לעזור לנו והתייעצנו יותר עם אבי, ניקולה או עם האחרים".
טבק לא מכיר, אז העוזר שלו מחתים שחקנים.
ד"א, את המשפט על פיצוי האוהדים, הוא אמר כתגובה לשאלה של גלדסון על מקל "שחקן הבית" שחוזר הביתה. כלומר- הפיצוי יהיה בדמות שחקנים כמו מקל. חזרנו לימי הגימיקים העליזים.
תהרגו אותי, אין לי מושג איך אתם יוצאים אופטימיים מראיון כזה.
11 ינואר 2016, 16:42
11 ינואר 2016, 17:22
toja27 כתב:אני אוהב את דיוויד פדרמן. הדמות האהובה עלי בכל ההנהלה. מאוד כנה, פתוח וענייני.
11 ינואר 2016, 17:47
11 ינואר 2016, 18:34
11 ינואר 2016, 18:50
toja27 כתב:אני אוהב את דיוויד פדרמן. הדמות האהובה עלי בכל ההנהלה. מאוד כנה, פתוח וענייני.
11 ינואר 2016, 18:53
roy1000 כתב:toja27 כתב:אני אוהב את דיוויד פדרמן. הדמות האהובה עלי בכל ההנהלה. מאוד כנה, פתוח וענייני.
הייתי מעדיף מישהו קצת יותר עשיר ועם נכונות להשקיע מאז האיש ה"נחמד" הזה.
11 ינואר 2016, 21:14
11 ינואר 2016, 21:49
jol9 כתב:כשגלדסטון דיבר על דמעות בעיניים של האוהדים כששמעו על החתמת מקל, נראה לי שהוא התכוון או לאור או לפליקס...
11 ינואר 2016, 21:54
rc4991 כתב:jol9 כתב:כשגלדסטון דיבר על דמעות בעיניים של האוהדים כששמעו על החתמת מקל, נראה לי שהוא התכוון או לאור או לפליקס...
זה פסיכי לגמרי ההאדרה שעושים לו כאן בארץ
ראיתי היום גם את הראיון של מקל ביציע העיתונות ויש רסקין אמר לקוף "מכבי משוועת לשחקן כזה, רק גל מקל יציל אותה" (במילים האלה פחות או יותר)
הייתי בשוק למשך כמה דקות, זה כבר ברמה מגעילה
11 ינואר 2016, 22:14
11 ינואר 2016, 22:17
11 ינואר 2016, 22:17
11 ינואר 2016, 22:24
LIAV10 כתב:הפועל בלוני אלחנן נחשב פרנצ׳ייז?
אלחנן הוא הספונסר והג׳נרל מנג׳ר הגאה.
11 ינואר 2016, 23:05
11 ינואר 2016, 23:53
rc4991 כתב:jol9 כתב:כשגלדסטון דיבר על דמעות בעיניים של האוהדים כששמעו על החתמת מקל, נראה לי שהוא התכוון או לאור או לפליקס...
ראיתי היום גם את הראיון של מקל ביציע העיתונות ויש רסקין אמר לקוף "מכבי משוועת לשחקן כזה, רק גל מקל יציל אותה" (במילים האלה פחות או יותר)
12 ינואר 2016, 00:04
toja27 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:כשגלדסטון דיבר על דמעות בעיניים של האוהדים כששמעו על החתמת מקל, נראה לי שהוא התכוון או לאור או לפליקס...
האמת שהוא לא טועה, מכבי באמת משוועת לשחקן כזה שיש בו את הוינריות והמנהיגות באופן טבעי בפנים. חסרים כאלו במכבי וזאת האמת אם אתם אוהבים את זה או לא.
12 ינואר 2016, 00:21
toja27 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:כשגלדסטון דיבר על דמעות בעיניים של האוהדים כששמעו על החתמת מקל, נראה לי שהוא התכוון או לאור או לפליקס...
האמת שהוא לא טועה, מכבי באמת משוועת לשחקן כזה שיש בו את הוינריות והמנהיגות באופן טבעי בפנים. חסרים כאלו במכבי וזאת האמת אם אתם אוהבים את זה או לא.
12 ינואר 2016, 00:28
rc4991 כתב:toja27 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:כשגלדסטון דיבר על דמעות בעיניים של האוהדים כששמעו על החתמת מקל, נראה לי שהוא התכוון או לאור או לפליקס...
אז בגלל שיש בו תכונה אחת שמכבי זקוקה לה (וגם זה סובייקטיבי) הוא נהפך לאל? למושיע האולטימטבי?
ואם עכשיו מגיע סנטר (שזה בערך הדבר שהקבוצה הכי נואשת אליו) אז הוא גם אליל כי הוא מה שאנחנו צריכים, בלי קשר ליכולות שלו וכמה הוא שווה?