המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:עזבו שניה את עניין הגבוה.
אתם חושבים שגבוה (כזה שמכבי יכולה להביא) יעזור בכלל?
לא עדיף פשוט להביא את השחקן הכי טוב שיש בשוק ולשנות את העמדות בהתאמה?
הרי אנחנו די חרבנה בכל העמדות.
החציל האצטקי כתב:לא קשור למה שמכבי מחפשת (היא הרי לא מחפשת שום דבר וגם אם תחפש לא תמצא שום דבר),
אני מצאתי לי פייבוריט חדש ביורוליג: קייל ווימס משטרסבורג.
הבחור בא מאלמוניות יחסית- קולג׳ מאוד קטן מהקונפרנס החלש של מיזורי ואלי (בו משתתפת גם מכללת בראדלי של AP), קבוצות דרג שני בגרמניה, נאנטר (אלופת היורוצ׳לנג׳), ועכשיו ביורוליג.
סייז קצת קטן בשביל העמדה שהוא משחק בה: פאוור פורוורד (או 4-3). 1.99 על 100 קילו, 2.08 מ׳ ידיים. מחפה על הנחיתות הזאת בהרבה התלהבות, זריזות ואתלטיות.
ובעיקר ביד זהב.
בשבוע שעבר מול פנר דפק משחק של 22 נקודות, 4 ריבאונדים ו-2 אסיסטים. 4/5 מהשלוש.
הסייז והאופן שבו הוא משחק מזכיר לי קצת 4 נמוך אחר ששיחק אצלנו והיה מעיף שלשות בקצב וגם מביא למגרש את כל הדברים הקטנים, כמוהו.
לא יודע כמה טוב הוא יהיה השנה ביורוליג, אבל מבחינת פוטנציאל השחקן הזה מאוד מעניין אותי, ואני הולך לעקוב אחרי ההשתלבות שלו במפעל.
עוד קליפ ביצועים מהעונה שעברה בנאנטר:
החציל האצטקי כתב:JarJarBinx כתב:אני לא רואה עמדה 4. זה 3 קלאסי, ובעמדה 3 אין לו נחיתות פיזית. נראה שחקן נחמד ואקטיבי.
במכבי של פעם היית אולי רואה אותו מגיע להיות הדווין סמית' החדש בשנה הבאה, אבל כרגע יש לנו את דווין סמית' סגור קדימה לשלוש שנים... נקווה שלא יתפרק לנו סופית באמצע.
זה נכון, אבל זה שחקן שכל הקריירה שלו משחק יותר כ-4 מ-3. גם בלו על פניו הרבה יותר 3 מ-4 והמיסמאץ׳ שהוא היה מצליח לייצר לצד התכונות שאפשרו לו לתפקד טוב כ-4 הפכו אותו לכלי הלא קונבנציונלי שהוא היה בשביל מכבי.
בתכל׳ס בלו וסמית׳ הביאו הרבה דברים מקבילים למגרש.
מה שאני עוד מתרשם מווימס (מהמעט שראיתי, חייב לסייג) זה שיש לו איכויות אישיות גבוהות. ז״א- הוא לא סתם שחקן טוב, אלא שחקן באמת מהוקצע בכל תחומי המשחק, שחקן קבוצתי טוב ושחקן עם ביצים (מעיף שלשות קשות ובלי בעיית טווח).
גל גל כתב:תקשיבו חברים אני חושב שמצאתי את הסנטר שמכבי צריכה להחתים קוראים לו Daniel Orton הוא בגובה 2.09 פיזי מאוד אתלטי חוסם מעולה ישלו משחק גב לסל על פניו נראה כמו סנוטר שיש לו הכל לדעתי הייתי שמח לראות אותו פה כבר העונה נבחר 29 בדראפט 2010 והיום הוא משחק בדיליג אם לא בתור סנטר ראשון אז לפחות מחליף לאמבקווה
היה במכללות בקאנטקי הוא גם מוסר טוב שימו עליו עין מין אלכס טיוס משופר
jol9 כתב:גל גל כתב:תקשיבו חברים אני חושב שמצאתי את הסנטר שמכבי צריכה להחתים קוראים לו Daniel Orton הוא בגובה 2.09 פיזי מאוד אתלטי חוסם מעולה ישלו משחק גב לסל על פניו נראה כמו סנוטר שיש לו הכל לדעתי הייתי שמח לראות אותו פה כבר העונה נבחר 29 בדראפט 2010 והיום הוא משחק בדיליג אם לא בתור סנטר ראשון אז לפחות מחליף לאמבקווה
מחליף לbutter man? מכבי צריכה סנטר מוביל ולא מחליף למחשש החביב.
גל גל כתב:jol9 כתב:גל גל כתב:תקשיבו חברים אני חושב שמצאתי את הסנטר שמכבי צריכה להחתים קוראים לו Daniel Orton הוא בגובה 2.09 פיזי מאוד אתלטי חוסם מעולה ישלו משחק גב לסל על פניו נראה כמו סנוטר שיש לו הכל לדעתי הייתי שמח לראות אותו פה כבר העונה נבחר 29 בדראפט 2010 והיום הוא משחק בדיליג אם לא בתור סנטר ראשון אז לפחות מחליף לאמבקווה
מחליף לbutter man? מכבי צריכה סנטר מוביל ולא מחליף למחשש החביב.
התכוונתי בתור מחליף לאמבקווה לא שאמבקווה יהיה סנטר מוביל
אנטוניו כתב:צפריר .....
אתה טוחן שמות שכבר נלעסו פה לעייפה.
תהיה מקורי ותביא שם של שחקן "מרענן".
yzafrir כתב:אנטוניו כתב:צפריר .....
אתה טוחן שמות שכבר נלעסו פה לעייפה.
תהיה מקורי ותביא שם של שחקן "מרענן".
איזה שמות ניטחנו פה " לעייפה" חוץ מהמילטון ? את בויאן ו אייברסון אני העלתי מזמן כבר...
לך אין איזה שם " מרענן" בשבילנו ?
LIAV10 כתב:אם בויאן מגיע לפה אני רץ בחורף הבא בעירום מחוץ למנורה מבטחים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים