המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Number8 כתב:אין כבר טעם לדבר על ארצג כי הוא לא יגיע. אבל חשוב להבין שזה מצוין שהוא לא יגיע. ארצג בהתקפה שקול לכל קלעי אחר. הוא לא יודע לשחק עם הגב לסל ואין לו מעבר לקליעה שומדבר מעניין להציע. הגנתית - חור שחור. מה היה עוזר לנו להביא מישהו כזה?? העונה הזאת גם ככה הלכה לפח מזמן כבר, היורוקאפ לא ממש מעניין מישהו (האליפות בליגה שווה יותר מהיורוקאפ מבחינתי), ולליגה שלנו ארצג זה אסון. תחשבו לבד למה.
אני אישית חושב שעדיף כלום מלהביא אותו, גם ככה התקציב מזמן נחרג, ולהביא אותו יקרב אותנו למצב שעונה הבאה נביא שחקנים מהליגה השלישית בתאילנד.
לפעמים אני חושב שיש לנו המון מזל שההנהלה לא מצליחה לבצע מה שהיא רוצה בגזרת ההחתמות.
צריכים להביא סנטר אמיתי. איש חייתי שישחק עם הגב לסל, יידע לכווץ את ההגנה אליו, ישנה זריקות אצל היריבה (מטריה אווירית). עד שמכבי לא תמצא מישהו שמתאים לזה, עדיף לא להביא אף אחד.
jol9 כתב:Number8 כתב:אין כבר טעם לדבר על ארצג כי הוא לא יגיע. אבל חשוב להבין שזה מצוין שהוא לא יגיע. ארצג בהתקפה שקול לכל קלעי אחר. הוא לא יודע לשחק עם הגב לסל ואין לו מעבר לקליעה שומדבר מעניין להציע. הגנתית - חור שחור. מה היה עוזר לנו להביא מישהו כזה?? העונה הזאת גם ככה הלכה לפח מזמן כבר, היורוקאפ לא ממש מעניין מישהו (האליפות בליגה שווה יותר מהיורוקאפ מבחינתי), ולליגה שלנו ארצג זה אסון. תחשבו לבד למה.
אני אישית חושב שעדיף כלום מלהביא אותו, גם ככה התקציב מזמן נחרג, ולהביא אותו יקרב אותנו למצב שעונה הבאה נביא שחקנים מהליגה השלישית בתאילנד.
לפעמים אני חושב שיש לנו המון מזל שההנהלה לא מצליחה לבצע מה שהיא רוצה בגזרת ההחתמות.
צריכים להביא סנטר אמיתי. איש חייתי שישחק עם הגב לסל, יידע לכווץ את ההגנה אליו, ישנה זריקות אצל היריבה (מטריה אווירית). עד שמכבי לא תמצא מישהו שמתאים לזה, עדיף לא להביא אף אחד.
אנחנו נדבר בסוף העונה כשבנדר יהיה שחקן חמישייה כי האחרים יהיו פצועים.
מכבי תל אביב כבר לא מותג יוקרה באירופה. המניה שלה בשפל היסטורי. קבוצות כבר לא עושות שמיניות לאחור כדי לשחרר לה שחקנים. ואלה שהסכימו לחתום אצלה – בעיתיים". על החתום: בכיר ביורוליג שצופה מהצד ורואה כיצד הצהובים הודחו מהמפעל הבכיר ביבשת, ומגרדים בקושי ניצחונות ביורוקאפ
מילסאפ חתם במכבי ת"א? LOL", שאל בלעג אחד הזרים ששיחק עמו במכבי אשדוד באמצעות הודעת SMS. מילסאפ, עליו אפשר לקרוא בהרחבה בדו"ח מיוחד שפירט את עלילותיו בעיר הדרומית ובמועדוני הלילה בת"א, נופה מיוטה ג'אז בליל הסילבסטר החולף. מיותר לציין שהוא לא חגג במסיבה מפוצצת את השנה האזרחית החדשה. כמעט חודש עבר מאז ומילסאפ נותר בשוק ללא קבוצה באירופה, אסיה, דרום אמריקה, או NBA, אפילו על חוזה לעשרה ימים אף קבוצה לא מצאה סיבה להחתימו. מכבי כן
415 ימים עברו מאז סימונס, סנטר עם יכולות אתלטיות גבוהות והתמצאות טובה בצבע, נטל חלק במשחק רשמי. הוא שיחק דקות מועטות לתקופה של חודש בשורות ברינדיסי האיטלקית לפני שפירק את הברך והושבת לעונה כולה. עד לאותו משחק סימונס העמיד 8.8 נקודות ו-6.1 ריבאונדים בסרייה א'.
סימונס חתם בראשית העונה בגזיאנטפ הטורקית תמורת 15 אלף דולרים לחודש. "הוא התאמן עצמאית בסה"כ פעמיים, אפילו לא עם הקבוצה, לפני שכשל בבדיקות הרפואיות, שם נתגלה כי הברכיים שלו לא עומדות בקצב האינטנסיבי של המשחק, אין לו שרירים ברגליים, והוא שוחרר", התייחס גורם טורקי לפרידה מהשחקן.
אנחנו משחקים עם חצי סגל ובשלב הזה לא משנה מה השם על הגופייה, העיקר שיהיו לנו שחקנים
ז'אן טבק, בעל היכרות ארוכת שנים עם הברזילאי-ספרדי, רפאל הטשמאייר, סימן את הסנטר במטרה להחתימו. על פי גורמים בסוד המו"מ, ביום רביעי שעבר הצדדים החליפו טיוטות חוזה עם הסכם לכל העונה תמורת 140 אלף דולרים. מאמנים בליגת ה-ACB כמו גם ריאל מדריד, הקבוצה בה שימש טבק אשתקד כעוזר מאמן, העבירו דוחות סקאוטינג חיוביים, השחקן סיפר למקורביו כי הוא עוזב לישראל, אולם יממה אח"כ, ביום חמישי, בתוספת הזמן בדקה ה-91, ניקולה וויצ'יץ' הודיע כי העסקה מטורפדת.
בליגה וביבשת היריבות הבינו שהבלגן במכבי חוגג. "חוזה לעונה, חוזה לחודש, חוזה לשבועיים. רוצים גארד, רוצים פורוורד, רוצים סנטר. תגיד, במועדון יודעים מה הם עושים בכלל?".
החציל האצטקי כתב:הגמד והקרואטי כבר מתכננים לנו את הקיץ, כדי שחלילה לא נחזה במחדלים מהסוג הזה שוב.
er79 כתב:בושה. אפרופו אלה שאומרים בתוקף שחס וחלילה ניקולה מעורב. הופתעתי לשמוע על הטשמייר.
yanay21 כתב:זאת כנראה ההתאבדות הכי מטופשת של מועדון שראיתי בחיים.
הרי מה שקורה לנו זה לא מה שקרה לאיטלקיות, שהמצב הכלכלי באיטליה דפק אותן(וזה קרה, במידה פחותה, גם ליווניות).
זה חראקירי, זו ירייה בראש. ההנהלה הזו ממש גייס חמישי בתוך מכבי, אין איך להסביר את זה אחרת. "הקרואטים נוהרים לקלפיות, הפדרמנים מביאים אותם באוטובוסים"
ankram כתב:yanay21 כתב:זאת כנראה ההתאבדות הכי מטופשת של מועדון שראיתי בחיים.
הרי מה שקורה לנו זה לא מה שקרה לאיטלקיות, שהמצב הכלכלי באיטליה דפק אותן(וזה קרה, במידה פחותה, גם ליווניות).
זה חראקירי, זו ירייה בראש. ההנהלה הזו ממש גייס חמישי בתוך מכבי, אין איך להסביר את זה אחרת. "הקרואטים נוהרים לקלפיות, הפדרמנים מביאים אותם באוטובוסים"
מי שנוהר , זה עדר המפגרים , רצים אחרי מנוי ב אלפי שקלים כדי לראות את קבוצת הכדורסל המביכה הזאת.
החציל האצטקי כתב:אני על העונה הזאת כבר שילמתי.
בעונה הבאה יצטרכו הרבה כדי לשכנע אותי לחזור.
yanay21 כתב:החציל האצטקי כתב:אני על העונה הזאת כבר שילמתי.
בעונה הבאה יצטרכו הרבה כדי לשכנע אותי לחזור.
השאלה היא האם זו לא תהיה אשליה, גם אם ישכנעו אותך.
תחשוב, העונה הזו התחילה עם החתמת פארמר, ואנשים, בצדק, היו בטירוף.
נכון שהוא יצא פלופ בסוף, אבל גם אם הוא לא היה, והיה מזכיר את השחקן שהכרנו, העונה הזו הייתה גרועה, כי הוא ורוצ'סטי לא יכולים לשחק ביחד, כי אין קו קדמי, כי אין שיטת משחק.
העונה הבאה, אלא אם יקרה נס, תדמה לשנתיים האחרונות, כי אלו אותם אנשים, והם ימצאו את מי להאשים חוץ מעצמם.
החציל האצטקי כתב:זה לא כיף גדול לבוא השנה להיכל.
זה לבוא לעבוד ב״להיות אוהד״. הדבר הכי דומה שאתה מכיר אולי יהיה- משמר הנר.
שום פארמר או לנגפורד או גימיק לא יגרום לאוהדים לבוא בשנה הבאה.
אף אחד לא יבוא לראות את מכבי נשחטת על בסיס שבועי ביורוליג החזקה מאוד.
או שיבנו קבוצת חלומות אמיתית, וזה מתחיל בלבעוט ת׳כוס של האמא של כל הסקאוטים, הGMים והמנהלים המקצועיים עלק, ורשימת 72 השחקנים שלהם, וגם את המאמן,
ושישקיעו כסף ומאמץ בהחתמה של שחקנים איכותיים עם עתיד, רעב, והתאמה זה לזה, או שפשוט יתרגלו להיכל ריק.
אני חושב שנאמנות למוצר המזעזע הזה זה פשע אמיתי. אני לא רחוק מלהפסיק להגיע גם למשחקים בעונה הנוכחית.
בוא נגיד ש30 הפרש בקאזאן, והפסד מצחיק בלובליאנה או בושה בבית מול ניז׳ני, אמורים להספיק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־19 אורחים