הוא רול פלייר. אני חושב שרול פלייר שקולע באחוזים כאלה, אתלט, גדול, פיזי, שומר ומשחק חכם זה נכס לקבוצה. גיא פניני יציב? תן לו אתלטיות והגנה ועדיין קיבלת שחקן פצצה. אתה לא צריך סקוררים מטורפים, בטח אם אתה באמת הולך להביא לכאן את לנגפורד ומקל שישתו 99% מהזמן עם הכדור.
אם אתה מתכוון להביא אותו לעמדה 3 (כי הוא סמול) אז הוא לא מספיק אטרקטיבי , אבל יש לו סייז לשחק 4 אז אולי....
(הרבה) יותר מוכשר התקפית ממנו. והוא צעיר עם רגליים טריות.
כמחליף (לא יקר) לגבוהים, לא הייתי מתנגד לבדוק אותו. פוטנציאל לא רע. כן הייתי רוצה לראות שחקן כזה לצד שחקן גבוה יותר (2.10+), מה שמכבי לא משכילים להביא, ולא נראה כרגע שמתכננים להחתים אחד כזה.
בנט זה בחירת דראפט ראשונה , עם זה שהוא עוד לא עשה כלום , למה שיבוא בשביל שקל וחצי במכבי ? הוא יכול לקבל הרבה יותר באירופה ועדיין קשה לי להאמין של ימצא קבוצה אחרת ב nba .
ריאן קלי מסיים חוזה בלייקרס. התקשה למצוא עד עכשיו נישה בNBA. ניסו אותו כסטרץ' 4, ניסו אותו בעמדה 3. זה לא הלך. מדובר על סבן פוטר יוצא דיוק, מאוד טכני, עם יד זהב (40% לשלוש ו80% לאורך הקריירה), יכולת חסימה ויכולת מסירה. שחקן לא שגרתי שמייצר מכדרור עם הפנים לסל ופחות עם הגב. לא ממש מסתמך על כוח אלא על אורך, שליטה בכדור וזריזות. אתלט לא רע בכלל.
החציל האצטקי כתב:ריאן קלי מסיים חוזה בלייקרס. התקשה למצוא עד עכשיו נישה בNBA. ניסו אותו כסטרץ' 4, ניסו אותו בעמדה 3. זה לא הלך. מדובר על סבן פוטר יוצא דיוק, מאוד טכני, עם יד זהב (40% לשלוש ו80% לאורך הקריירה), יכולת חסימה ויכולת מסירה. שחקן לא שגרתי שמייצר מכדרור עם הפנים לסל ופחות עם הגב. לא ממש מסתמך על כוח אלא על אורך, שליטה בכדור וזריזות. אתלט לא רע בכלל.
יכול להיות אופציה מעולה עבורנו.
זה? מזכיר קצת את האפמן בתנועה שלו לעבר הטבעת
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 20 יוני 2016, 11:50, נערך פעם אחת בסך הכל.
אני חושב שבתקרה החדשה, הוא לא יתקשה למצוא חוזה של לפחות 2-3 מיליון דולר בעונה מקבוצת NBA...מה גם שללייקרס יש המון כסף פנוי בקיץ... שחקן כזה אם יגיע לאירופה, זה יהיה רק בשלב הרבה יותר מאוחר, במידה ולא יצליח למצוא קבוצה שתתן לו חוזה...