23 מאי 2016, 20:44
rc4991 כתב:צפריר, בקושי יש סנטרים טובים בשוק
חייבים ללכת על מישהו מה-NBA
23 מאי 2016, 20:46
23 מאי 2016, 20:54
אחדשיודע כתב:כן אה, אוחיון ומקל מייתרים את הצורך בקו קדמי דומיננטי.
23 מאי 2016, 20:56
23 מאי 2016, 21:07
MTA2311 כתב:felix_r כתב:אני מחזיק מטרינקיירי מאז אימן את קאנטו ביורוליג. מאמן מאוד מוכשר.
מוציא 200% מהקבוצות שלו, מאמן הגנה מצויין וכריזמטי מאוד.
בהתקפה אני לא יודע מה הוא שווה, אבל הוא קיבל קבוצות מוגבלות מהבחינה הזאת בינתיים.
23 מאי 2016, 21:09
yzafrir כתב:rc4991 כתב:צפריר, בקושי יש סנטרים טובים בשוק
ממש לא נכון , השנה בניגוד לעונה שעברה יש הרבה סנטרים שסיימו חוזה וכאלו שפרצו בקבוצות קטנות יחסית . אין סנטרים ברמות שהיו באירופה לפני חמש ועשר שנים אבל אם ריאל מדריד מרשה לעצמה להחליף את איון בהאנטר (שאני דווקא מאוד מחבב) אז המצב שלנו לא רע. מי הסנטרים של אלופת אירופה ?
הכדורסל באירופה השתנה והולך יותר לכיוון של הגארדים . גם ב-nba זה הולך לכיוון הזה עם הדומיננטיות של שחקנים כמו קרי , ווסטברוק וכו...
23 מאי 2016, 21:47
23 מאי 2016, 21:55
23 מאי 2016, 21:57
גל גל כתב:ממש לא הייתי מתנגד לראות את בראד וואנמייקר יחד עם טרנקיירי במכבי
הבעיה שמקל הדפוק הזה כזה דומיננטי בקבוצה שלא יביאו מישהו על העמדה שלו ועוד במיוחד שיש את מקל
חלום שלי זה ככה
וואנמייקר,מקל,אוחיון
גאודלוק,לאנדסברג
ווימס,פניני
מילר,תאייס
זירבס\סראפין,זר,שגב
הסגל הזה לא כזה מופרך ומכבי מוכנים לפתוח את הכיס השנה באמת שיש הכל בסגל הזה
23 מאי 2016, 22:01
my man כתב:גל גל כתב:ממש לא הייתי מתנגד לראות את בראד וואנמייקר יחד עם טרנקיירי במכבי
הבעיה שמקל הדפוק הזה כזה דומיננטי בקבוצה שלא יביאו מישהו על העמדה שלו ועוד במיוחד שיש את מקל
חלום שלי זה ככה
וואנמייקר,מקל,אוחיון
גאודלוק,לאנדסברג
ווימס,פניני
מילר,תאייס
זירבס\סראפין,זר,שגב
הסגל הזה לא כזה מופרך ומכבי מוכנים לפתוח את הכיס השנה באמת שיש הכל בסגל הזה
גם מקל גם אוחיון וגם וואנמייקר? צריך שחקן שלא יושב בול על העמדה של שני הרכזים שלנו...
23 מאי 2016, 22:04
23 מאי 2016, 22:05
23 מאי 2016, 22:05
rc4991 כתב:yzafrir כתב:rc4991 כתב:צפריר, בקושי יש סנטרים טובים בשוק
ממש לא נכון , השנה בניגוד לעונה שעברה יש הרבה סנטרים שסיימו חוזה וכאלו שפרצו בקבוצות קטנות יחסית . אין סנטרים ברמות שהיו באירופה לפני חמש ועשר שנים אבל אם ריאל מדריד מרשה לעצמה להחליף את איון בהאנטר (שאני דווקא מאוד מחבב) אז המצב שלנו לא רע. מי הסנטרים של אלופת אירופה ?
הכדורסל באירופה השתנה והולך יותר לכיוון של הגארדים . גם ב-nba זה הולך לכיוון הזה עם הדומיננטיות של שחקנים כמו קרי , ווסטברוק וכו...
כמה סנטרים סבירים יש?
מסכים איתך לגבי הגארדים אבל יגיע רק עוד גארד אחד במקום רוצ'סטי
23 מאי 2016, 22:06
23 מאי 2016, 22:13
אחדשיודע כתב:אין לך/לדני את הפריבילגיה לשלם מיליון דולר (ברוטו) בשביל מישהו שיעלה ל-10 דקות משחק וייתן הגנה.
לא תקבל פה יותר מגארד זר נוסף.
23 מאי 2016, 22:16
אחדשיודע כתב:המילטון טעון הוכחה וזיברס לא? איזה שטויות.
23 מאי 2016, 22:23
yzafrir כתב:אחדשיודע כתב:אין לך/לדני את הפריבילגיה לשלם מיליון דולר (ברוטו) בשביל מישהו שיעלה ל-10 דקות משחק וייתן הגנה.
איך זה נוח להציג את הסכומים בברוטו כדי שיראה הרבה...
אז זהו שחצי מיליון נטו זה לא כזה הרבה לשחקן מחליף בקבוצה שמתיימרת להיות בכירה ביורוליג , מה גם שהחשיבות שלו בליגה ידועה ועונה הבאה זה יהיה לא פחות חשוב אחרי שנאבד עוד אליפות השנה
yzafrir כתב:אחדשיודע כתב:המילטון טעון הוכחה וזיברס לא? איזה שטויות.
מה בדיוק המילטון עשה באירופה שהוא יותר מוכח מציברס ?
המילטון יכול להתברר כפלופ בדיוק כמו האליל של הקיץ הקודם ששיחק ברוסיה ועבר לחימקי ונזרק אחרי זמן קצר (שחכתי תשם שלו אפילו )
23 מאי 2016, 22:25
yzafrir כתב:rc4991 כתב:yzafrir כתב:rc4991 כתב:צפריר, בקושי יש סנטרים טובים בשוק
כמה סנטרים סבירים יש?
מסכים איתך לגבי הגארדים אבל יגיע רק עוד גארד אחד במקום רוצ'סטי
חוץ מציברס יש את המילטון , אייברסון , אומיץ' , אודו , טיוס...יש עוד חצאי סנטרים שגם הם יכולים לבוא בחשבון...וכמובן יש את השוק האמריקאי.
ציברס הוא בחירה טובה כי הוא הוכיח את עצמו ביורוליג ונמצא בגיל ובכושר המתאים. לעומת זאת שחקן כמו המילטון עדיין טעון הוכחה ברמת יורוליג
23 מאי 2016, 22:29
yzafrir כתב:אחדשיודע כתב:אין לך/לדני את הפריבילגיה לשלם מיליון דולר (ברוטו) בשביל מישהו שיעלה ל-10 דקות משחק וייתן הגנה.
אז זהו שחצי מיליון נטו זה לא כזה הרבה לשחקן מחליף בקבוצה שמתיימרת להיות בכירה ביורוליג , מה גם שהחשיבות שלו בליגה ידועה ועונה הבאה זה יהיה לא פחות חשוב אחרי שנאבד עוד אליפות השנה
23 מאי 2016, 22:31
אחדשיודע כתב:yzafrir כתב:אחדשיודע כתב:אין לך/לדני את הפריבילגיה לשלם מיליון דולר (ברוטו) בשביל מישהו שיעלה ל-10 דקות משחק וייתן הגנה.
מה? כדי שיראה הרבה? זה הנתח מהתקציב שמכבי משלמת. לא יעזור לך אם תתכחש לזה.
עזוב שאתה יכול להביא 10 שחקנים ברמה שלו במחיר נמוך יותר, אין שום הגיון להוציא מיליון דולר על שחקן שיעלה ל-10 דקות במשחק.yzafrir כתב:אחדשיודע כתב:המילטון טעון הוכחה וזיברס לא? איזה שטויות.
מה בדיוק המילטון עשה באירופה שהוא יותר מוכח מציברס ?
המילטון יכול להתברר כפלופ בדיוק כמו האליל של הקיץ הקודם ששיחק ברוסיה ועבר לחימקי ונזרק אחרי זמן קצר (שחכתי תשם שלו אפילו )
מה הוא עשה יותר מזיברס? אתה זוכר במקרה אם זיברס הרשים באחת הקבוצות הבולטות בספרד? כי אני לא.
הפוטנציאל שלו הרבה יותר גדול משל זיברס, ולא בכדי ברצלונה וריאל מדריד בעקבותיו. זיברס מעולה לספסל ובינוני מאוד לחמישייה.