30 מאי 2016, 23:37
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:נעשה טיול פורומי, נצרף עוד כמה אנשים, יהיה אש(בפועל, זו תהיה נסיעה לכינרת, והיחיד שיהנה זה אורי, שילך לקברי צדיקים בטבריה)
רק לאירופה אני נוסעת וגם רוב הסיכויים שזאת תהיה משימת איסוף מידע של אור
מישהי פה ברמה גבוהה.
למרות שאני כן בונה על אירופה, אבל משהו קצר יותר. כנראה בחופשת סמסטר. יש לי המון פערים להשלים
בן אדם מזעזע
מזעזע, אבל ברשימה
30 מאי 2016, 23:40
30 מאי 2016, 23:40
30 מאי 2016, 23:41
jol9 כתב:ניו יורק זה חלום...
עוד לא הייתי בארה"ב, למרות שהיתה לי הזדמנות או שניים לנסוע מהעבודה.
30 מאי 2016, 23:45
yanay21 כתב:jol9 כתב:ניו יורק זה חלום...
תגיד כשתהיה, אולי יהיו לי המלצות
30 מאי 2016, 23:47
jol9 כתב:yanay21 כתב:jol9 כתב:ניו יורק זה חלום...
ברור
לכמה זמן אתה נוסע?
30 מאי 2016, 23:49
yanay21 כתב:עוד פעם, דמייני את היטלר במכנסונים
30 מאי 2016, 23:51
yanay21 כתב:jol9 כתב:yanay21 כתב:jol9 כתב:ניו יורק זה חלום...
ברור
לכמה זמן אתה נוסע?
שבועיים בניו יורק, ואז שבועיים אצל דוד שלי, בטורונטו.
30 מאי 2016, 23:52
31 מאי 2016, 00:04
yanay21 כתב:תקשיב, אני מפצה את עצמי בענק. אני בן 22, הפעם האחרונה שלי בחו"ל הייתה בטורקיה, בגיל 16 בערך(וזה לא נחשב, כי טורקיה היא אילת). לפני זה, הולנד בגיל 12 וזהו. כל הסטודנטים המניאקים טסים כל סופ"ש פנוי בערך, מוציאים לי את העינייםO.O
31 מאי 2016, 00:05
31 מאי 2016, 00:08
yanay21 כתב:כן, ככה אני מעדיף. אני ממילא סוציומט שאין דברים כאלה, ובכלל, מעדיף להסתובב חופשי.
31 מאי 2016, 00:11
jol9 כתב:yanay21 כתב:כן, ככה אני מעדיף. אני ממילא סוציומט שאין דברים כאלה, ובכלל, מעדיף להסתובב חופשי.
בסדר גמור...
אני חייב להגיד שלי תמיד היה קצת מוזר לטייל לבד, אבל זה אולי כי התרגלתי אחרת.
מצד שני, אתה עושה רק מה שבראש שלך ואוכל איפה שבא לך... כיף.
31 מאי 2016, 00:13
yanay21 כתב:jol9 כתב:yanay21 כתב:כן, ככה אני מעדיף. אני ממילא סוציומט שאין דברים כאלה, ובכלל, מעדיף להסתובב חופשי.
בסדר גמור...
אני חייב להגיד שלי תמיד היה קצת מוזר לטייל לבד, אבל זה אולי כי התרגלתי אחרת.
מצד שני, אתה עושה רק מה שבראש שלך ואוכל איפה שבא לך... כיף.
זה כל אחד ומה שמתאים לו. אני ממש מבין את כל מי שמעדיף לטייל עם אנשים, אני בעצמי מופתע כשאנשים מעדיפים לטייל לבד.
03 יולי 2016, 20:10
03 יולי 2016, 20:33
Holiday_Armadillo כתב:תמיד אנחנו חוששים בסוף טיול שהמזוודה כבדה מדי ותחרוג מהמשקל המותר ואז אנחנו בלחץ עד השדה תעופה (שם, לא פה)
לפני שבועיים הזמנו משקל קטן למזוודות (יש לו וו, תולים את המזוודה ומרימים) וכבר הגיע
זה חתיכת ראש שקט עכשיו
03 יולי 2016, 20:33
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:תמיד אנחנו חוששים בסוף טיול שהמזוודה כבדה מדי ותחרוג מהמשקל המותר ואז אנחנו בלחץ עד השדה תעופה (שם, לא פה)
לפני שבועיים הזמנו משקל קטן למזוודות (יש לו וו, תולים את המזוודה ומרימים) וכבר הגיע
זה חתיכת ראש שקט עכשיו
אנחנו עשינו את זה לפני שנה בערך.
מתבייש בעצמי שלא התרברבתי בזה לפניך... בושה למגזר.
03 יולי 2016, 20:35
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:תמיד אנחנו חוששים בסוף טיול שהמזוודה כבדה מדי ותחרוג מהמשקל המותר ואז אנחנו בלחץ עד השדה תעופה (שם, לא פה)
זה חתיכת ראש שקט עכשיו
אני רק שאלה - מה המגזר?
03 יולי 2016, 20:36
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:תמיד אנחנו חוששים בסוף טיול שהמזוודה כבדה מדי ותחרוג מהמשקל המותר ואז אנחנו בלחץ עד השדה תעופה (שם, לא פה)
זה חתיכת ראש שקט עכשיו
אני רק שאלה - מה המגזר?
מגזר של פלצנים שחושבים שהם יותר טובים מאחרים כי יוצא להם להגיע לנתב"ג פעם וחצי בשנה.
03 יולי 2016, 20:39
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:תמיד אנחנו חוששים בסוף טיול שהמזוודה כבדה מדי ותחרוג מהמשקל המותר ואז אנחנו בלחץ עד השדה תעופה (שם, לא פה)
זה חתיכת ראש שקט עכשיו
אני רק שאלה - מה המגזר?
מגזר של פלצנים שחושבים שהם יותר טובים מאחרים כי יוצא להם להגיע לנתב"ג פעם וחצי בשנה.
וחצי?