ארז אדלשטיין חתם לשנה אחת כמאמן מכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ארז אדלשטיין סיכם לשנתיים כמאמן מכבי ת"א

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יוני 2016, 20:11

מה אתם חושבים?

א)אדלשטיין מסיים את העונה במכבי
ב)אדלשטיין מפוטר לפני סוף העונה
ג)מתחיל את העונה, מאבד את זה ונוסע להצטרף לדעאש
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

Re: ארז אדלשטיין סיכם לעונה במכבי ת

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 08 יוני 2016, 20:12

בחיאת מה יש לכם מצירבאס ? ראיתי אותו אתמול והוא עונה אחד לאחד להגדרות של סנטר יש לו את הסייז הפוסט אפ הכח הנוכחות מתחת לסל והוא שחקן טוב בסהכ למרות שלא מושלם דווקא נראה לי החתמה לא רעה בכלל .

דווקא אני לא מבין מה מתלהבים כל כך ממילר כי הוא בעיקר משליך שלשות אבל נראה קצת רכרוכי מדיי ליד הסל ולא ממש מייצר לעצמו בפוסט , הוא מטביע רק מאסיסטים או מאיזה ריבאונד שנופל לו לידיים , לא שחקן רע אבל גם לא החתמה טובה כמו שמתארים פה .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי שמואל1 » 08 יוני 2016, 20:14

ראשית כל, אני רוצה לברך את ארז אדלשטיין על המינוי ומאחל לו בהצלחה.

כעת נעבור לחלק המקצועי.
זה לא סוד שאני לא מחסידיו הגדולים של ארז אדלשטיין, אבל כן יש לי הערכה רבה אליו.
אני חושב שהוא מוח כדורסל מבריק, מאמן שמציבים סטנדרטים גבוהים לשחקנים שלו ויודע לבנות ולהוביל קבוצה.
מאמן מהסוג הישן- "רס"ר"- כמו פיני גרשון, צביקה שרף, אוברדוביץ' וכו'. הוא חי את המשחק, מתלהב מכל רגע כאילו זה היום הראשון שלו במקצוע. אני אוהב מאמנים כאלו.
דבר שני, עד היום ארז אדלשטיין לא קיבל הזדמנות ברמות הגבוהות ואני חושב שזה פספוס. מעולם הוא לא אימן קבוצה עם תקציב שיותר גדול מ- 5 מיליון דולר בלחץ.
עכשיו סוף סוף תהיה לו ההזדמנות להראות מה הוא שווה, בבמה הגדולה ביותר באירופה.

כן זה הימור, כן יש מאמנים הרבה יותר טובים על המדף (כמו ברצוקאס למשל).
אבל ארז ישראלי. הוא מכיר את מכבי יותר טוב מכל מאמן אחר שמכבי הייתה מביאה. הוא מבין בדיוק לאן הוא נכנס ומי הנפשות הפועלות (תהיו בטוחים שפיני גרשון כבר הרביץ בו תורה), ואני מאמין שיש לו גם את הידע המקצועי הדרוש כדי להחזיר את מכבי למסלול.
תהיו בטוחים שהוא לא יאפשר למכבי להתבזות כמו שהתבזתה ברוב העונה. אצל ארז נראה קבוצה מאומנת, ממושמעת, שהכדור בה זז מיד ליד והשחקנים יודעים מה לעשות.

אני גם רוצה להאמין שארז כבר זמן רב בדיבורים עם אנשי מכבי (כמו שאסף דיווח כאן קודם) ושהיה לו חלק בהחתמות האחרונות. אם כן זה מצויין, כי מאמן צריך לבחור את השחקנים שלו (או לפחות לאשר את החתמתם).
כמו כן, אני רוצה לקוות שארז אדלשטיין יעמוד איתן מול ההנהלה ולא יתפשר כמו גודס או טבק. בעניין הזה אני פחות מודאג כי זה האופי שלו. הוא לא פראייר.

אז שוב, שיהיה בהצלחה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 08 יוני 2016, 20:15

רק אני מבסוט?

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי my man » 08 יוני 2016, 20:15

מקאדו 3 כתב:בחיאת מה יש לכם מצירבאס ? ראיתי אותו אתמול והוא עונה אחד לאחד להגדרות של סנטר יש לו את הסייז הפוסט אפ הכח הנוכחות מתחת לסל והוא שחקן טוב בסהכ למרות שלא מושלם דווקא נראה לי החתמה לא רעה בכלל .

דווקא אני לא מבין מה מתלהבים כל כך ממילר כי הוא בעיקר משליך שלשות אבל נראה קצת רכרוכי מדיי ליד הסל ולא ממש מייצר לעצמו בפוסט , הוא מטביע רק מאסיסטים או מאיזה ריבאונד שנופל לו לידיים , לא שחקן רע אבל גם לא החתמה טובה כמו שמתארים פה .

קודם כל הם שיחקו מול פרטיזן- שהם נגדיר זאת בעדינות- ילדים רזים!
דבר שני מילר נראה שיש לו עוד לאן להתקדם לעומת צירבס שמרגיש שהגיע לשיא ולא יוכל להעלות את הרמה שלו...עיין ערך הסדרה מול צסקא(נראה כמו כלום ושום דבר)
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 יוני 2016, 20:16

נובמבר הוא לא פה, שיבק נקרא לדגל, מסרב, מכבי באקט אחרון של ייאוש פונה לז'אן טבק שמאמן בינתיים בליגה הנורבגית השלישית, מציעה ביי אאוט של מיליארד 400 אלף ובאה לחתום על חוזה, אבל אז מה מסתבר? ז'אן טבק הוא בכלל עז מרהט. העסקה מפוצצת ומכבי ממנה את עמי ביטון לסמכות המקצועית העליונה.

אחחח, מה ששלום היה יכול לעשות למכבי בתור רז זהבי.. חבל שלא הלכו בבובה על הקטע הזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 08 יוני 2016, 20:17

MTA2311 כתב:נובמבר הוא לא פה, שיבק נקרא לדגל, מסרב, מכבי באקט אחרון של ייאוש פונה לז'אן טבק שמאמן בינתיים בליגה הנורבגית השלישית, מציעה ביי אאוט של מיליארד 400 אלף ובאה לחתום על חוזה, אבל אז מה מסתבר? ז'אן טבק הוא בכלל עז מרהט. העסקה מפוצצת ומכבי ממנה את עמי ביטון לסמכות המקצועית העליונה.

אחחח, מה ששלום היה יכול לעשות למכבי בתור רז זהבי.. חבל שלא הלכו בבובה על הקטע הזה.

:clap2 :worship
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 08 יוני 2016, 20:18

my man כתב:
מקאדו 3 כתב:בחיאת מה יש לכם מצירבאס ? ראיתי אותו אתמול והוא עונה אחד לאחד להגדרות של סנטר יש לו את הסייז הפוסט אפ הכח הנוכחות מתחת לסל והוא שחקן טוב בסהכ למרות שלא מושלם דווקא נראה לי החתמה לא רעה בכלל .

קודם כל הם שיחקו מול פרטיזן- שהם נגדיר זאת בעדינות- ילדים רזים!
דבר שני מילר נראה שיש לו עוד לאן להתקדם לעומת צירבס שמרגיש שהגיע לשיא ולא יוכל להעלות את הרמה שלו...עיין ערך הסדרה מול צסקא(נראה כמו כלום ושום דבר)

למה אתה מתעלם מעונה טובה סהכ שהוא נתן ונתפס במשחק או שניים ?
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי מכביסט24 » 08 יוני 2016, 20:19

MTA2311 כתב:נובמבר הוא לא פה, שיבק נקרא לדגל, מסרב, מכבי באקט אחרון של ייאוש פונה לז'אן טבק שמאמן בינתיים בליגה הנורבגית השלישית, מציעה ביי אאוט של מיליארד 400 אלף ובאה לחתום על חוזה, אבל אז מה מסתבר? ז'אן טבק הוא בכלל עז מרהט. העסקה מפוצצת ומכבי ממנה את אבי אבן לסמכות המקצועית העליונה כי הוא אוטוטו נרקב מרוב שהוא בשל.

תוקן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יוני 2016, 20:19

MTA2311 כתב:נובמבר הוא לא פה, שיבק נקרא לדגל, מסרב, מכבי באקט אחרון של ייאוש פונה לז'אן טבק שמאמן בינתיים בליגה הנורבגית השלישית, מציעה ביי אאוט של מיליארד 400 אלף ובאה לחתום על חוזה, אבל אז מה מסתבר? ז'אן טבק הוא בכלל עז מרהט. העסקה מפוצצת ומכבי ממנה את עמי ביטון לסמכות המקצועית העליונה.

*משהו על זה שמיליארד ומיליארד 400 אלף זה אותו סכום*

#יוני
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יוני 2016, 20:20

מכביסט31 כתב:
MTA2311 כתב:נובמבר הוא לא פה, שיבק נקרא לדגל, מסרב, מכבי באקט אחרון של ייאוש פונה לז'אן טבק שמאמן בינתיים בליגה הנורבגית השלישית, מציעה ביי אאוט של מיליארד 400 אלף ובאה לחתום על חוזה, אבל אז מה מסתבר? ז'אן טבק הוא בכלל עז מרהט. העסקה מפוצצת ומכבי ממנה את אבי אבן לסמכות המקצועית העליונה כי הוא אוטוטו נרקב מרוב שהוא בשל.

תוקן.

זה לא רקוב, זה דבש
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 יוני 2016, 20:21

Holiday_Armadillo כתב:

*משהו על זה שמיליארד ומיליארד 400 אלף זה אותו סכום*

#יוני

זה הקאצ' פרייז שלי עכשיו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מכביסט24 » 08 יוני 2016, 20:25

אם יש דבר אחד טוב שיצא מברלד בבובה זו הדמות של איזי שרצקי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 08 יוני 2016, 20:27

מצאו את האשם אלי דריקס יודח ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 יוני 2016, 20:27

מכביסט31 כתב:אם יש דבר אחד טוב שיצא מברלד בבובה זו הדמות של איזי שרצקי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יוני 2016, 20:28

מקאדו 3 כתב:מצאו את האשם אלי דריקס יודח ...

מזל, אפשר להירגע
המועדון חוזר לגדולתו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 08 יוני 2016, 20:29

Thorin כתב:
jol9 כתב:די ברור שיש כאן הרבה סלידה מהבן אדם, אבל גם מפיני היתה סלידה גדולה כשהתמנה לראשונה.

ברור שיש כאן שדרוג משמעותי מאוד ביחס לשנתיים האחרונות.
הדבר החיובי שאני רואה כאן זה שארז היה מעורב כנראה בכל ההחתמות. כנראה לא רק מעורב באופן שטחי
אלא באופן מלא.

אני מסכים לגמרי עם er79
צריכים לחזק את הסגל המסתמן בשני שחקנים חזקים מאוד בעמדות 1 ו5, עוזרים טובים לארז ומאמן כושר חדש.

שיהיה לו ולנו בהצלחה

חבל לחלום בהקיץ, החמישייה+החמישייה השנייה סגורים
מקל,אוחיון
ווימס,סילי
סמית', פניני
מילר, זר זול\שגב\רנדל
ציבראס, אמבקווה

יהיו שינויים בין סילבן, דוסון, דגן או ישראלי אחר.

המצב אנוש, וההחתמה של אדלשטיין רק מחזקת את זה.

זאת דעתך והיא לגיטימית.
ווימס הוא 3. סמית' לא רלוונטי. רנדל לא רלוונטי.
מכבי לא תפתח את העונה עם שלושה גארדים כ"כ בינוניים כמו יוגי,
מקל וסילי.
יגיע גארד זר ברמה גבוהה (לפחות מבחינת השם), בדיוק כמו שהגיעו בשנתיים האחרונות, ואין שום
סיכוי שאדלשטיין יסכים לקו קדמי כמו שכתבת.

יגיעו עוד זרים, שאמורים להיות מרכזיים. הטיפשות היא שמחתימים שחקנים כמו סילי וציבראס לפני
שמחתימים שחקנים שיהיו לפניהם ברוטציה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 08 יוני 2016, 20:29

מה דריקס? הוא לא אחראי על השיווק? היחיד במועדון הזה שעושה את העבודה שלו כמו שצריך...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 יוני 2016, 20:29

ההדחה הקודמת בהנהלה הייתה של גור וקיבלנו את ניקולה במקום.
ארינזה כמנכל?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מכביסט24 » 08 יוני 2016, 20:31

Holiday_Armadillo כתב:
מקאדו 3 כתב:מצאו את האשם אלי דריקס יודח ...

מזל, אפשר להירגע
המועדון חוזר לגדולתו

עד שלא מרדימים את דוני אצל הוטרינר אני לא מפתח ציפיות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־15 אורחים