המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:שמות ממש מבאסים עולים בימים האחרונים. תומס סתם שחקן, וסימון חביב אבל כמה שחקנים בעמדה הזאת אנחנו צריכים, רבאק? מכבי חייבת גארד, לא ניסוי כלים.
felix_r כתב:ניהאד דג'דוביץ' שחקן כשרוני, אבל מאכזב אותי שהוא לא ממש התקדם בשתי העונות האחרונות. אולי אפילו הלך אחורה העונה.
אותו הדבר אני יכול להגיד על מתאוש פוניטקה הפולני. כבר בגיל 20 לפני 3 שנים הוא נראה מבטיח מאוד, אבל משהו נתקע בהתקדמות שלו, והוא לא השתפר בהרבה.
החציל האצטקי כתב:לא יהיה פה לברון, אז שלפחות יגיע 4 שמתאים למה שמכבי צריכה. תומאס מתאים כי הוא משחק חזק בשני צדי המגרש, מגוון התקפית ויכול לאפשר למכבי הרכבים גמישים.
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:וויל תומאס הוא שחקן כזה אגב. צווארון כחול אחושרמוטה. אני אהיה מבסוט מאוד אם מכולם יילכו דווקא על הכיוון הזה.
אין לי בעיה איתו בכלל. מכבי צריכה שחקני פנים מהסוג הזה.
הבעיה שלי היא כרגע שאני לא מצליח לראות את הקו האחורי שלנו מוביל אותנו לאיזשהו מקום חיובי העונה.
מה חסר לדעתך בקו האחורי? אני חושב שהוא טוב מאוד.
אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:וויל תומאס הוא שחקן כזה אגב. צווארון כחול אחושרמוטה. אני אהיה מבסוט מאוד אם מכולם יילכו דווקא על הכיוון הזה.
אין לי בעיה איתו בכלל. מכבי צריכה שחקני פנים מהסוג הזה.
הבעיה שלי היא כרגע שאני לא מצליח לראות את הקו האחורי שלנו מוביל אותנו לאיזשהו מקום חיובי העונה.
מה חסר לדעתך בקו האחורי? אני חושב שהוא טוב מאוד.
אמיתי? איך אפשר להגיד על קו אחורי שכולל את מקל ואוחיון בעמדה 1 (שזה בעצם 50% מהקו האחורי) שהוא טוב מאוד? מהבינוניים ביותר ביורוליג.
החציל האצטקי כתב:יש לך את מקל, רוצ'סטי, אוחיון, ווימס, סילי, יבזורי, לנדסברג, סמית', פניני ומילר.
יש כאן הכל. רק צריך לבנות הרכבים ותוכנית משחק.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:אור, הורג אותי שאתה מעדיף אסתטיקה על יעילות.
מאיזה שם שעלה סימון פחות יעיל?
השאלה היא מתי עלו שמות לעמדת הגארד חוץ מריברס כישראל, סילי שחתם ובראד וונאמייקר שלא הגיע (ויעיל מסימון בהרבה).
באייקס? מה עוד?
סימון משחק יפה מאוד (מאוד לעין), אבל הייתי מתרחק ממנו כמו מאש, גם רוצ׳סטי משחק יפה, בפועל שניהם חלשים עם הגנה חלשה ואופי לא מדהים כשחקנים מובילים (על אף שהיה לו רצף של כמה סלי ניצחון לפני כמה עונות).
אז אני רואה את זה אחרת לגמרי. הרבה מעבר לאסתתטיקה, מדוברבשחקן שיכול לשחק בעמדות 1-3, יש לו יד טובה, הוא שחקן פיק אנד רול טוב והוא יודע לייצר מצבעם גם לאחרים. זה מסוג השחקנים שיכולים לחבר לך קבוצה. אני גם אוהב קבוצות שמשחקות עם שני סווינגמנים בחמישייה.
בהתחשב באופציות הריאליות שעלו (אני עוד צוחק מאלה שדיברו על דילייני וטייריס), זה אחלה שם.
סבבה, אם היה מגיע כזר 6-7 כמו אינגלס בזמנו (שגם הוא חירמן אותך {שוב, אני מבין למה, משחק יפה לעין זה גם משהו}), אבל לא כגארד בכיר, יודע למה? כי אין לך מי שיסחוב אותך והוא לא יכול לעשות את זה.
מכבי חייבים גארד כזה, אי אפשר לבנות על מקל, וזה לא צריך גם להיות ווימס. אין קומבו גארד ווי טראסט.
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:יש לך את מקל, רוצ'סטי, אוחיון, ווימס, סילי, יבזורי, לנדסברג, סמית', פניני ומילר.
toja27 כתב:גם אם סימון יגיע, זה לא בתור גארד בכיר. בכל אופן צריך לזכור שבשלב הזה כנראה שמכבי מגיעה לתקרת התקציב שלה, והחתמות נוצצות כנראה שלא יהיו עוד.
החציל האצטקי כתב:שועל כתב:החציל האצטקי כתב:יש לך את מקל, רוצ'סטי, אוחיון, ווימס, סילי, יבזורי, לנדסברג, סמית', פניני ומילר.
גם עם אוחיון-ווימס-מילר לבד אפשר להצליח לא רע.
יש פה אחלה שחקנים ואחלה עומק.
עכשיו צריך להשקיע מאמצים בעיבוי רציני של הקו הקדמי שכרגע חלש מאוד.
החציל האצטקי כתב:יש לך את מקל, רוצ'סטי, אוחיון, ווימס, סילי, יבזורי, לנדסברג, סמית', פניני ומילר.
felix_r כתב:toja27 כתב:גם אם סימון יגיע, זה לא בתור גארד בכיר. בכל אופן צריך לזכור שבשלב הזה כנראה שמכבי מגיעה לתקרת התקציב שלה, והחתמות נוצצות כנראה שלא יהיו עוד.
למה לא בכיר? הוא גארד בכיר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים