05 יולי 2016, 22:15
yanay21 כתב:היה לי פתאום איזה חיזיון. עכשיו עם כל עליית התקרה בNBA, וחתימות של שחקני יורוליג בסכומים מגוחכים, אני פשוט רואה את זה קורה. העונה תהיה מחרידה, ואז שמעון ישב לאיזה ריאיון, ידבר על בריחת השחקנים מאירופה, ו"זה בכלל נס שהצלחנו להעמיד קבוצה תחרותית", ו"החתמנו שחקן NBA כמו ווימס". זה בא להם בזמן. ממש דמיינתי את הקול שלו כשהוא אומר את זה.
05 יולי 2016, 22:18
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:היה לי פתאום איזה חיזיון. עכשיו עם כל עליית התקרה בNBA, וחתימות של שחקני יורוליג בסכומים מגוחכים, אני פשוט רואה את זה קורה. העונה תהיה מחרידה, ואז שמעון ישב לאיזה ריאיון, ידבר על בריחת השחקנים מאירופה, ו"זה בכלל נס שהצלחנו להעמיד קבוצה תחרותית", ו"החתמנו שחקן NBA כמו ווימס". זה בא להם בזמן. ממש דמיינתי את הקול שלו כשהוא אומר את זה.
סוף העונה זה עוד הרבה זמן. אולי יקרה נס והוא לא ישרוד עד אז.
05 יולי 2016, 22:23
yanay21 כתב:היה לי פתאום איזה חיזיון. עכשיו עם כל עליית התקרה בNBA, וחתימות של שחקני יורוליג בסכומים מגוחכים, אני פשוט רואה את זה קורה. העונה תהיה מחרידה, ואז שמעון ישב לאיזה ריאיון, ידבר על בריחת השחקנים מאירופה, ו"זה בכלל נס שהצלחנו להעמיד קבוצה תחרותית", ו"החתמנו שחקן NBA כמו ווימס". זה בא להם בזמן. ממש דמיינתי את הקול שלו כשהוא אומר את זה.
05 יולי 2016, 22:26
אחדשיודע כתב:yanay21 כתב:היה לי פתאום איזה חיזיון. עכשיו עם כל עליית התקרה בNBA, וחתימות של שחקני יורוליג בסכומים מגוחכים, אני פשוט רואה את זה קורה. העונה תהיה מחרידה, ואז שמעון ישב לאיזה ריאיון, ידבר על בריחת השחקנים מאירופה, ו"זה בכלל נס שהצלחנו להעמיד קבוצה תחרותית", ו"החתמנו שחקן NBA כמו ווימס". זה בא להם בזמן. ממש דמיינתי את הקול שלו כשהוא אומר את זה.
אבל די לעשות הקשר בין עליית תקרת השכר למעבר של שחקנים באירופה ל-NBA.
עד עכשיו רק שחקן אחד מאירופה עבר ל-NBA עבור סכום גדול יחסית (וגם במקרה הזה, הוא דווקא מפסיד כסף על המעבר) - ומדובר בשחקן שכבר שיחק ב-NBA לתקופה משמעותית.
כל השאר חותמים על משכורות מינימום, או משכורת של 3 מיליון דולר (ברוטו) במקסימום.
05 יולי 2016, 22:41
אחדשיודע כתב:yanay21 כתב:היה לי פתאום איזה חיזיון. עכשיו עם כל עליית התקרה בNBA, וחתימות של שחקני יורוליג בסכומים מגוחכים, אני פשוט רואה את זה קורה. העונה תהיה מחרידה, ואז שמעון ישב לאיזה ריאיון, ידבר על בריחת השחקנים מאירופה, ו"זה בכלל נס שהצלחנו להעמיד קבוצה תחרותית", ו"החתמנו שחקן NBA כמו ווימס". זה בא להם בזמן. ממש דמיינתי את הקול שלו כשהוא אומר את זה.
עד עכשיו רק שחקן אחד מאירופה עבר ל-NBA עבור סכום גדול יחסית (וגם במקרה הזה, הוא דווקא מפסיד כסף על המעבר) - ומדובר בשחקן שכבר שיחק ב-NBA לתקופה משמעותית.
05 יולי 2016, 22:44
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:yanay21 כתב:היה לי פתאום איזה חיזיון. עכשיו עם כל עליית התקרה בNBA, וחתימות של שחקני יורוליג בסכומים מגוחכים, אני פשוט רואה את זה קורה. העונה תהיה מחרידה, ואז שמעון ישב לאיזה ריאיון, ידבר על בריחת השחקנים מאירופה, ו"זה בכלל נס שהצלחנו להעמיד קבוצה תחרותית", ו"החתמנו שחקן NBA כמו ווימס". זה בא להם בזמן. ממש דמיינתי את הקול שלו כשהוא אומר את זה.
זה הפך להיות סוג של השקעה לטווח ארוך.
קוזמינסקס מוותר על כסף עכשיו, בשביל אולי לקבל חוזה גדול בעוד שנתיים.
לכן אי אפשר להגיד שזה לא משפיע.
05 יולי 2016, 22:49
05 יולי 2016, 22:51
05 יולי 2016, 23:01
אחדשיודע כתב:הזליגה לא קשורה לכסף, זה העניין. מלבד שחקן אחד, כל שאר השחקנים מאירופה חתמו על חוזים של 3 מיליון דולר לעונה (MLE) או חוזי מינימום - שאלו בעצם החריגות של תקרת השכר (מעבר לתקרה). הזליגה קשורה למעקב הגובר של קבוצות NBA אחר שחקנים מאירופה - צריך לזכור שמספר מקומות העבודה ב-NBA לא השתנה.
05 יולי 2016, 23:09
05 יולי 2016, 23:18
אחדשיודע כתב:אבל זה לא נכון יוני, פשוט לא.
אם קוזמינסקאס היה מסיים את החוזה שלו בעונה שעברה ומקבל הצעה להצטרף ל-NBA, אז הוא היה מצטרף ל-NBA. אין שום קשר למה שהוא הולך להרוויח - הוא היה מרוויח אותו דבר גם בעונה שעברה. חריגת ה-MLE וחוזי המינימום (שמשתמשים בהם לאחר ניצול התקרה) אינם עולים בהתאם לתקרה, אלא לפי הסכם שנקבע מראש בין השחקנים לליגה, ובאופן מזערי מידי שנה.
הזליגה היא מהסיבה הפשוטה שה-NBA הרבה יותר חשוף לכדורסל האירופי מבעבר, וכל שנה החשיפה הזאת גדלה.
05 יולי 2016, 23:21
05 יולי 2016, 23:56
אחדשיודע כתב:אבל זאת עובדה יוני - כל שנה אתה רואה יותר אירופאים ב-NBA (ובדרפאט). יש גידול מתמיד במספר השחקנים שמשחקים שם, מספרית.
מחלקות הסקאוטינג ב-NBA מתרחבות, ואיתן גם המעקב אחר אירופה.
05 יולי 2016, 23:59
06 יולי 2016, 01:07
06 יולי 2016, 01:11
אדם כתב:פוטנציאל הזליגה גדול.
כרגע עזבו דיליני ,המילטון,סרחיו,כנראה קומינזקאס ורודי פרננדס,ויש עוד 2 3 שמות,אלה הטופ של הטופ ביורוליג,לא רואה מחליפים לכאלה שמות.
06 יולי 2016, 01:12
06 יולי 2016, 01:14
felix_r כתב:אדם כתב:פוטנציאל הזליגה גדול.
כרגע עזבו דיליני ,המילטון,סרחיו,כנראה קומינזקאס ורודי פרננדס,ויש עוד 2 3 שמות,אלה הטופ של הטופ ביורוליג,לא רואה מחליפים לכאלה שמות.
אם אינני טועה גם בוגדן בוגדנוביץ' ויאן וסלי
06 יולי 2016, 01:16
06 יולי 2016, 01:20
LIAV10 כתב:אם היינו סוגרים מוקדם עם וואנמייקר על מיליון דולר היינו היום קבוצת טופ עם כל העזיבות.
אבל עכשיו השוק באירופה יהיה יותר יקר ונשאר עם כל הזבל (גם ככה לא נשאר הרבה).