15 יולי 2016, 16:21
jol9 כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:אור, סטטיסטיקה מטורפת, מפחיד, אני לא חושב שפירסמת את זה פה, מה שכן פרסמת זה את הסטטיסטיקה של גדילת האיסלאם, אני לא זוכר מה היא (תזכיר בבקשה), אבל אמרת שבעוד כמה שנים אוכלוסיית האיסלאם צפוייה להגיע למיליארדים.
למה זה מפחיד אותך? אין לזה שום בסיס...
ע"פ שמואל מדובר בבודדים. תתי אחוזונים. פרומילים.
אה, אז אמאלה, הלפרין בירושלים, אפילו היקמן לא יציל אותנו.
אתה פוחד מהלפרין? אז מצבך לא משהו...
15 יולי 2016, 16:42
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:אור, סטטיסטיקה מטורפת, מפחיד, אני לא חושב שפירסמת את זה פה, מה שכן פרסמת זה את הסטטיסטיקה של גדילת האיסלאם, אני לא זוכר מה היא (תזכיר בבקשה), אבל אמרת שבעוד כמה שנים אוכלוסיית האיסלאם צפוייה להגיע למיליארדים.
למה זה מפחיד אותך? אין לזה שום בסיס...
ע"פ שמואל מדובר בבודדים. תתי אחוזונים. פרומילים.
אה, אז אמאלה, הלפרין בירושלים, אפילו היקמן לא יציל אותנו.
אתה פוחד מהלפרין? אז מצבך לא משהו...
עם הלפרין במקום היקמן היינו זוכים ביורוליג יותר בקלות גבר.
15 יולי 2016, 17:38
15 יולי 2016, 17:45
15 יולי 2016, 17:46
שמואל1 כתב:16 יהודים נרצחו בפיגוע בצרפת
15 יולי 2016, 18:16
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:אור, סטטיסטיקה מטורפת, מפחיד, אני לא חושב שפירסמת את זה פה, מה שכן פרסמת זה את הסטטיסטיקה של גדילת האיסלאם, אני לא זוכר מה היא (תזכיר בבקשה), אבל אמרת שבעוד כמה שנים אוכלוסיית האיסלאם צפוייה להגיע למיליארדים.
מיליארדים? לדעתי זו הגזמה. כמובן שהיא תגדל מאוד, אבל לא נראה לי שלרמה זו
15 יולי 2016, 18:18
15 יולי 2016, 18:21
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:אור, סטטיסטיקה מטורפת, מפחיד, אני לא חושב שפירסמת את זה פה, מה שכן פרסמת זה את הסטטיסטיקה של גדילת האיסלאם, אני לא זוכר מה היא (תזכיר בבקשה), אבל אמרת שבעוד כמה שנים אוכלוסיית האיסלאם צפוייה להגיע למיליארדים.
לא הגזמה.
עשור מהיום והם יותר מ50% מהאוכלוסייה בעולם.
הבעיה העיקרית עם האסלאם הקיצוני הייתה ונשארה העובדה שאנשים פשוט לא מבינים אותו, את המניעים שלו וכמה רחוק הוא מוכן ללכת. עצם זה שאתם כל כ מופתעים מהנתון הזה על קצת הגידול הטבעי מעיד על כך.
15 יולי 2016, 18:25
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:אור, סטטיסטיקה מטורפת, מפחיד, אני לא חושב שפירסמת את זה פה, מה שכן פרסמת זה את הסטטיסטיקה של גדילת האיסלאם, אני לא זוכר מה היא (תזכיר בבקשה), אבל אמרת שבעוד כמה שנים אוכלוסיית האיסלאם צפוייה להגיע למיליארדים.
לא הגזמה.
הבעיה העיקרית עם האסלאם הקיצוני הייתה ונשארה העובדה שאנשים פשוט לא מבינים אותו, את המניעים שלו וכמה רחוק הוא מוכן ללכת. עצם זה שאתם כל כ מופתעים מהנתון הזה על קצת הגידול הטבעי מעיד על כך.
חצי בתוך עשור?מצטער, אין שום מצב שזה נכון. הם לא יכפילו את עצמם בתוך זמן כזה. מאיפה הנתון הזה?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
15 יולי 2016, 18:28
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:אור, סטטיסטיקה מטורפת, מפחיד, אני לא חושב שפירסמת את זה פה, מה שכן פרסמת זה את הסטטיסטיקה של גדילת האיסלאם, אני לא זוכר מה היא (תזכיר בבקשה), אבל אמרת שבעוד כמה שנים אוכלוסיית האיסלאם צפוייה להגיע למיליארדים.
לא הגזמה.
חצי בתוך עשור?מצטער, אין שום מצב שזה נכון. הם לא יכפילו את עצמם בתוך זמן כזה. מאיפה הנתון הזה?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
מה אני אגיד לך ינאי...
פעם הבאה שהדמוגרפים (בעלי התמחות במזה"ת, כן?), של סוכנויות המודיעין במערב יערכו דיון כזה, אבקש לעלות שם את ההודעה שלך שאומרת שאין שום סיכוי.
אלה ההערכות, והן מבוססות על מספיק נתונים, על מחקר מספיק מקיף של אנשים מספיק מוכשרים.
15 יולי 2016, 18:30
15 יולי 2016, 18:34
15 יולי 2016, 18:38
15 יולי 2016, 18:42
15 יולי 2016, 18:45
15 יולי 2016, 18:46
roy1000 כתב:לא ברור לי איך מגיעים ל- 50%. בהנחה שהאיסלאם לא יכנס ליפן, סין, ארה"ב, ולא יגדל משמעותית בהודו, אני לא מבין מאיפה מגיעים המספרים? אירופה זה 700 מליון. איך הם מגיעים מ- 1.6 מליארד ל- 5 מליארד בתוך עשור? הרי שיעורי הילודה במזרח התיכון כבר לא מה שהיו פעם ומחירי הנפט והמחסור במים לא ממש מאפשרים גידול מעריכי באוכלוסיה.
https://en.wikipedia.org/wiki/Muslim_population_growth
15 יולי 2016, 18:56
15 יולי 2016, 19:06
LIAV10 כתב:roy1000 כתב:לא ברור לי איך מגיעים ל- 50%. בהנחה שהאיסלאם לא יכנס ליפן, סין, ארה"ב, ולא יגדל משמעותית בהודו, אני לא מבין מאיפה מגיעים המספרים? אירופה זה 700 מליון. איך הם מגיעים מ- 1.6 מליארד ל- 5 מליארד בתוך עשור? הרי שיעורי הילודה במזרח התיכון כבר לא מה שהיו פעם ומחירי הנפט והמחסור במים לא ממש מאפשרים גידול מעריכי באוכלוסיה.
https://en.wikipedia.org/wiki/Muslim_population_growth
שמע, נפט ומים לא משפיע עליהם, ראית פעם בדואים? מה הם צריכים? הערבים הם נורא..״ערבים״ בקטע הזה.
15 יולי 2016, 19:12
MTA2311 כתב:הסלפים הפונדמליסטיים, חיים בניתוק מכוון מהחברה (בתור מצווה). הם מולידים עשרות ילדים (כל גבר עם כמה נשים כמובן), ומתפרנסים מחקלאות או מרעיית צאן. לא מעניין אותם נפט ולא מעניין אותם מים.
15 יולי 2016, 19:16
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:הסלפים הפונדמליסטיים, חיים בניתוק מכוון מהחברה (בתור מצווה). הם מולידים עשרות ילדים (כל גבר עם כמה נשים כמובן), ומתפרנסים מחקלאות או מרעיית צאן. לא מעניין אותם נפט ולא מעניין אותם מים.
איך לא מעניין אותם מים? בלי ניהול מים מתוחכם, ובלי התפלה, אתה מהר מאוד מגיע לקצה גבול היכולת לתמוך באוכלוסיה ואתה רואה את זה בכל המזרח התיכון. מאגרי המים מתרוקנים בקצב מסחרר והרי משם התחיל הבלאגן בסוריה.
בתוך 4-5 שנים ההערכות הן שהמים בחלק גדול מהמדינות פשוט ייגמרו וזה משהו שגם הסלפים הכי אדוקים יתקשו להתמודד איתו.