מלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים החדש

הודעהעל ידי dod » 18 יולי 2016, 08:29

איתי-שגב כתב:פשוט נאחס. אין משהו אחר להגיד. מה הטעם בכלל.

אם היו בונים כמו שצריך אפשר היה להתגבר גם על נאחס.
ברגע שהכל טלאי על טלאי - מכה קטנה מפרקת הכל.
dod

הודעהעל ידי איתי-שגב » 18 יולי 2016, 08:30

dod כתב:
איתי-שגב כתב:פשוט נאחס. אין משהו אחר להגיד. מה הטעם בכלל.

אם היו בונים כמו שצריך אפשר היה להתגבר גם על נאחס.
ברגע שהכל טלאי על טלאי - מכה קטנה מפרקת הכל.

לא הקטע, עד שמביאים שלושה שחקנים ברמה יחסית גבוהה ברור שאחד מהם פשוט ייפצע לחצי שנה.
:miller_erez:
x_x
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי er79 » 18 יולי 2016, 08:55

אני מאוד מקווה שהידיעה על מילר לא נכונה. לדעתי כל עוד הוא לא בארץ ונבדק לא ניתן להעריך.
er79

הודעהעל ידי גלעד55 » 18 יולי 2016, 08:59

הקבוצה יודעת את זה כבר שבועיים.
גלעד55

הודעהעל ידי er79 » 18 יולי 2016, 09:07

גלעד55 כתב:הקבוצה יודעת את זה כבר שבועיים.

מזכיר לכולם שהפעם האחרונה שהיה לאבי סגל שותף לכתיבת כתבה, רועי כהן, יום למחרת תומפסון חתם בגאלא'. אלי סהר פנטזיונר. אני לא באמת מאמין שהשחקן לא העביר למועדון את תוצאות ה-mri. זה לא מקצועי וזו יכולה להיות עילה להפרת חוזה. אני מציע להמתין שהטמבל הזה יגיע לארץ ואז יאבחנו את חומרת המצב. יחד עם זאת, אם הכתבה באמת נכונה מכבי הייתה חייבת לסכם עם פורוורד מוכח כמו קלאבר ולהחזיק אותו על אש קטנה. עכשיו הם נשארו עם מונרו או פליט דיליג, במידה וזה נכון.
er79

הודעהעל ידי ankram » 18 יולי 2016, 09:11

אין מה לעשות במקרה של מילר , זה מזל רע , אין מה לעשות.
תארו לעצמכם את פארקר חוטף דבר כזה בזמנו , מכבי לא היתה אותה הקבוצה , אותו הדבר עם מילר (ואין פה חלילה השוואה).
לפעמים כל מה שקבוצה צריכה זה מזל ובריאות , בגלל הפציעה של פרקינס מכבי לא היתה אלופת אירופה , הפציעה של שון ג'יימס הביאה למכבי אליפות אירופה.
את השושלת הגדולה פציעות לא הטרידו , פציעות זה חלק מהעניין , לפעמים פשוט אין מה לעשות.
אם מילר מושבת לתקופה ארוכה ויחתך , העונה הזאת הולכת לפח כבר באוגוסט , אין שום סיכוי שבעלי מכבי והצוות המקצועי ימצאו 4 ברמה שלו.
צריך לקחת את מי שהחתים את רוצ'סטי ונתן את החוזה המופרך לדווין סמית' (בידיעה מוחלטת על מצב הברכיים שלו) ולתלות אותו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 18 יולי 2016, 09:13

er79 כתב:

מזכיר לכולם שהפעם האחרונה שהיה לאבי סגל שותף לכתיבת כתבה, רועי כהן, יום למחרת תומפסון חתם בגאלא'. אלי סהר פנטזיונר. אני לא באמת מאמין שהשחקן לא העביר למועדון את תוצאות ה-mri. זה לא מקצועי וזו יכולה להיות עילה להפרת חוזה. אני מציע להמתין שהטמבל הזה יגיע לארץ ואז יאבחנו את חומרת המצב. יחד עם זאת, אם הכתבה באמת נכונה מכבי הייתה חייבת לסכם עם פורוורד מוכח כמו קלאבר ולהחזיק אותו על אש קטנה. עכשיו הם נשארו עם מונרו או פליט דיליג, במידה וזה נכון.

אתה לא יכול להחזיק שחקן כמו קלאבר על אש קטנה , מה נולדת אתמול? כן , הבחור יוותר על הצעות במליונים כדי לשחק עבור ארז אדלשטיין , חלאס.
גם לטענות , צריך שיהיה בסיס , אין למכבי מה לעשות עם שחקן שהלך לשחק עם חברים וקיבל חבלה , בדיוק כמו שהיא לא יכולה לעשות כלום , אם רנדל התחלק באמבטייה.
קחו את פנר לדוגמא , יאן ווסלי משחק במוקדמות האולימפיאדה , מחליק שובר את הרגל , מה כבר אפשר לעשות?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי er79 » 18 יולי 2016, 09:15

ankram כתב:
er79 כתב:

אתה לא יכול להחזיק שחקן כמו קלאבר על אש קטנה , מה נולדת אתמול? כן , הבחור יוותר על הצעות במליונים כדי לשחק עבור ארז אדלשטיין , חלאס.
גם לטענות , צריך שיהיה בסיס , אין למכבי מה לעשות עם שחקן שהלך לשחק עם חברים וקיבל חבלה , בדיוק כמו שהיא לא יכולה לעשות כלום , אם רנדל התחלק באמבטייה.
קחו את פנר לדוגמא , יאן ווסלי משחק במוקדמות האולימפיאדה , מחליק שובר את הרגל , מה כבר אפשר לעשות?

היו לזה תקדימים. גם סינגלטון על פי הדיווחים סיכם במכבי ובסוף פאו חטפו אותו. היו גם שחקנים שסיכמו במכבי בעבר. כמו טיילור וכו'. נכון שקלאבר שחקן איכותי, זה לא אומר שזה בלתי אפשרי. אגב, לא אומר לסכם איתו בנזיד עדשיםף, אלא לסכם איתו בתג המחיר של מילר.
er79

הודעהעל ידי איתי-שגב » 18 יולי 2016, 09:17

באמת אין מה לעשות אבל זה כל כך מבאס.
כל כך הרבה פציעות בשנים האחרונות.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי ankram » 18 יולי 2016, 09:19

er79 כתב:
ankram כתב:
er79 כתב:

היו לזה תקדימים. גם סינגלטון על פי הדיווחים סיכם במכבי ובסוף פאו חטפו אותו. היו גם שחקנים שסיכמו במכבי בעבר. כמו טיילור וכו'. נכון שקלאבר שחקן איכותי, זה לא אומר שזה בלתי אפשרי. אגב, לא אומר לסכם איתו בנזיד עדשיםף, אלא לסכם איתו בתג המחיר של מילר.

לא מאמין לכל השטויות האלו , מכבי יכולה להחזיק על אש קטנה שחקנים כמו מונרו (אחלה שחקן למכבי , באמת , למכבי חסר MOTHER FUCKER) , או אופייבו , לא שחקנים כמו סינגלטון או קלאבר שיש להם שוק מצויין.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי er79 » 18 יולי 2016, 09:22

ankram כתב:
er79 כתב:
ankram כתב:
er79 כתב:

לא מאמין לכל השטויות האלו , מכבי יכולה להחזיק על אש קטנה שחקנים כמו מונרו (אחלה שחקן למכבי , באמת , למכבי חסר MOTHER FUCKER) , או אופייבו , לא שחקנים כמו סינגלטון או קלאבר שיש להם שוק מצויין.

אתה לא צריך להאמין. זה לא מבוסס על האמונה שלך. זה מבוסס על מקרי עבר שאומתו. נכון שקלאבר ספציפית זה סיפור מורכב, אבל מכבי הייתה חייבת לסכם עם תוכנית מגירה ביום שמילר נפצע.
er79

הודעהעל ידי ankram » 18 יולי 2016, 09:29

er79 כתב:
ankram כתב:
er79 כתב:[quote="ankram
אתה לא צריך להאמין. זה לא מבוסס על האמונה שלך. זה מבוסס על מקרי עבר שאומתו. נכון שקלאבר ספציפית זה סיפור מורכב, אבל מכבי הייתה חייבת לסכם עם תוכנית מגירה ביום שמילר נפצע.

מה עם תוכנית מגירה אם ציברס נפצע? מה עם תוכנית מגירה אם ווימס נפצע? אתה חושב ששחקנים איכותיים מחכים בבית עונה שלמה כדי לעבוד עם דני פדרמן ואבי אבן? אפילו אני כבר לא עושה מילואים......
תוכנית המגירה היחידה שיש היא המחליף לעמדה , מה ששמת שם , זה מה שיהיה , אולי יהיה לך מזל או שחקן שיחתך מאיזו קבוצה בדיוק תפור למידות שלך , אבל לא ניתן לבנות על זה.
וד"א אם נאנין לפרסומים , מונרו הוא תוכנית המגירה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי rc4991 » 18 יולי 2016, 10:03

אם מילר לא כשיר העונה אבודה מראש
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 18 יולי 2016, 10:12

הקיצר יש לנו חתימה אחת ראוייה הקיץ - סוני ווימס.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי ankram » 18 יולי 2016, 10:16

rc4991 כתב:אם מילר לא כשיר העונה אבודה מראש

גם לדעתי. אני בספק אם מכבי יחתימו עוד 2 שחקנים לקו הקדמי , ואז אנחנו נשארים עם ציברס (שלדעתי יעשה עונה טובה) , שגב , והשאריות של הנדריקס (שוב , מי שהחתים את הפצוע האיטי הזה , צריך לשלם בראשו) , כנראה שיחתימו איזה מונרו סטייל כזה , או משהו סטייל אוננוקו , בהנחה כמובן שישאירו כמה פרוטות לגארד נוסף.
לפחות זה קרה עכשיו , עוד לפני אוגוסט , כך שההנהלה לא יכולה להשתמש בתירוץ של , פציעה בתחילת העונה.
טורף את הקלפים , כן , לפחות זה קורה באמצע יולי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 18 יולי 2016, 10:17

קובי כתב:הקיצר יש לנו חתימה אחת ראוייה הקיץ - סוני ווימס.

מאמין מאד בציברס , ומקווה שסילי לא VERY SILLY
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שועל » 18 יולי 2016, 10:19

אפשר להתחיל להתכונן לעונת 2017/2018

נקווה שהעונה הבאה תסתיים כמה שיותר מהר
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי cannon » 18 יולי 2016, 10:27

התחילו לגשש חזק בגיזרה של ויקטור קלאבר. אם מילר ייעדר לתקופה ארוכה, יש מצב שיעשו איזה מהלך בזק עם קלאבר. הבעיה שהתגלתה ומנעה את החתימה שלו בפאו היא שמכבי נכנסה לגישושים והבהירה שאצלה הוא יכול להיות שחקן חמישיה בטוח.. לא בטוח שזה ילך לשם, אבל לא סתם קלאבר עדיין לא חתם בשום מקום ולא סתם מילר מוזעק דחוף לארץ.
cannon

הודעהעל ידי איתי-שגב » 18 יולי 2016, 10:29

cannon כתב:התחילו לגשש חזק בגיזרה של ויקטור קלאבר. אם מילר ייעדר לתקופה ארוכה, יש מצב שיעשו איזה מהלך בזק עם קלאבר. הבעיה שהתגלתה ומנעה את החתימה שלו בפאו היא שמכבי נכנסה לגישושים והבהירה שאצלה הוא יכול להיות שחקן חמישיה בטוח.. לא בטוח שזה ילך לשם, אבל לא סתם קלאבר עדיין לא חתם בשום מקום ולא סתם מילר מוזעק דחוף לארץ.

מה עם אלכסנדר ? חתם רשמית ? בנתיים לא ראינו שום הודעה. יש מצב שמתעכבים עם זה בגלל כל הסיפור של מילר ?.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי ankram » 18 יולי 2016, 10:33

cannon כתב:התחילו לגשש חזק בגיזרה של ויקטור קלאבר. אם מילר ייעדר לתקופה ארוכה, יש מצב שיעשו איזה מהלך בזק עם קלאבר. הבעיה שהתגלתה ומנעה את החתימה שלו בפאו היא שמכבי נכנסה לגישושים והבהירה שאצלה הוא יכול להיות שחקן חמישיה בטוח.. לא בטוח שזה ילך לשם, אבל לא סתם קלאבר עדיין לא חתם בשום מקום ולא סתם מילר מוזעק דחוף לארץ.

גם אני ריחרחתי באחוריו של קלאבר , אכן מדובר בזכר.....
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים