27 נובמבר 2011, 20:56
קודי כתב:LIAV10 כתב:רק לי יש את ההרגשה הזאת שפארמר כבר שנים חלק מהמערכת??
ממש עצוב לי שהוא עוזב..מזכיר לי קצת את פארקר בצניעות שלו..
שחקן מדהים, אדם מדהים. אולי הגארד הטוב ביותר ששיחק במכבי מאז ומעולם.
27 נובמבר 2011, 20:57
קודי כתב:LIAV10 כתב:רק לי יש את ההרגשה הזאת שפארמר כבר שנים חלק מהמערכת??
27 נובמבר 2011, 21:00
חנו'ש כתב:קודי כתב:LIAV10 כתב:רק לי יש את ההרגשה הזאת שפארמר כבר שנים חלק מהמערכת??
הגזמת, כל כך מהר שכחת את פארקר ואת שאראס?
למרות שהוא בהחלט הדבר הכי קרוב לפארקר מאז שעזב.
27 נובמבר 2011, 21:05
LIAV10 כתב:רק לי יש את ההרגשה הזאת שפארמר כבר שנים חלק מהמערכת??
27 נובמבר 2011, 21:11
קודי כתב:חנו'ש כתב:קודי כתב:LIAV10 כתב:רק לי יש את ההרגשה הזאת שפארמר כבר שנים חלק מהמערכת??
הגזמת, כל כך מהר שכחת את פארקר ואת שאראס?
למרות שהוא בהחלט הדבר הכי קרוב לפארקר מאז שעזב.
שחקן טוב יותר משאראס, בלי שום ספק. לגבי פארקר - אין לי ספק שאם פרמאר היה נשאר כאן עוד כמה חודשים היינו רואים ממנו יכולות לא פחות טובות.
27 נובמבר 2011, 21:23
27 נובמבר 2011, 21:25
28 נובמבר 2011, 01:09
28 נובמבר 2011, 07:14
28 נובמבר 2011, 07:21
28 נובמבר 2011, 08:45
28 נובמבר 2011, 08:50
asafb96 כתב:תגידו השתגעתם? פארמר יותר טוב מפארקר בשיאו? באיזה כוכב בדיוק?
פארמר אחלה שחקן, והוא הרכז הטוב ביותר שהיה פה מאז שאראס, אבל עם כל הכבוד, איפה הוא ואיפה פארקר..
לטעמי גם בו מקאלב לא נופל ממנו. אני מאוד אוהב את פארמר, אבל נסחפתם ברמות...
28 נובמבר 2011, 08:52
קודי כתב:asafb96 כתב:תגידו השתגעתם? פארמר יותר טוב מפארקר בשיאו? באיזה כוכב בדיוק?
פארמר אחלה שחקן, והוא הרכז הטוב ביותר שהיה פה מאז שאראס, אבל עם כל הכבוד, איפה הוא ואיפה פארקר..
פרמאר הוא לא הרכז הטוב ביותר מאז שאראס אלא טוב ממנו בהרבה. אני בכלל לא חושב שיש מקום להשוואה ביניהם. שאראס הוא ווינר ענק, צלף מדופלם ומוסר גאוני, אבל פרמאר תורם לקבוצה בהרבה מאוד אספקטים ששאראס בכלל לא מכיר (כמו ריבאונד והגנה). אני עדיין לא חושב שפארקר בשיאו היה שחקן טוב יותר ממה שפרמאר יהיה בשיאו (הוא עדיין צעיר) ולכן אני חושב שהוא טוב יותר, אבל הויכוח הזה מיותר מאחר שאין לאף אחד ספק שפארקר תרם למכבי הרבה הרבה יותר ובמדי מכבי הוא הציג יכולת טובה יותר.
28 נובמבר 2011, 08:55
asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:תגידו השתגעתם? פארמר יותר טוב מפארקר בשיאו? באיזה כוכב בדיוק?
פרמאר הוא לא הרכז הטוב ביותר מאז שאראס אלא טוב ממנו בהרבה. אני בכלל לא חושב שיש מקום להשוואה ביניהם. שאראס הוא ווינר ענק, צלף מדופלם ומוסר גאוני, אבל פרמאר תורם לקבוצה בהרבה מאוד אספקטים ששאראס בכלל לא מכיר (כמו ריבאונד והגנה). אני עדיין לא חושב שפארקר בשיאו היה שחקן טוב יותר ממה שפרמאר יהיה בשיאו (הוא עדיין צעיר) ולכן אני חושב שהוא טוב יותר, אבל הויכוח הזה מיותר מאחר שאין לאף אחד ספק שפארקר תרם למכבי הרבה הרבה יותר ובמדי מכבי הוא הציג יכולת טובה יותר.
לדעתי עם כל הכבוד, פארמר שחקן ענק, אבל לא ברמות של שאראס ופארקר. אולי אולי ברמה של שאראס, שהמגרעות שלו די בלטו, אבל ממש ממש לא קרוב לפארקר, ובחיים לא יהיה ברמה של פארקר בשיאו
28 נובמבר 2011, 09:45
asafb96 כתב:לדעתי עם כל הכבוד, פארמר שחקן ענק, אבל לא ברמות של שאראס ופארקר. אולי אולי ברמה של שאראס, שהמגרעות שלו די בלטו, אבל ממש ממש לא קרוב לפארקר, ובחיים לא יהיה ברמה של פארקר בשיאו
28 נובמבר 2011, 09:59
28 נובמבר 2011, 10:13
יוסי22 כתב:גאלינרי , מאקלב , קירלנקו , ספאנוליס ואפילו מאצ'בן ידידנו עם מדד טוב משלו ככה שזה יפה לזרוק סיסמאות אבל הוא היה טוב רק ב-3 מתוך 6 משחקי היורוליג שהוא שותף פעם ולא חייבים כל פעם להלל שחקנים יותר ממה שהם ברגע שהם יוצאים ממכבי .
28 נובמבר 2011, 10:16
יוסי22 כתב:גאלינרי , מאקלב , קירלנקו , ספאנוליס ואפילו מאצ'בן ידידנו עם מדד טוב משלו ככה שזה יפה לזרוק סיסמאות אבל הוא היה טוב רק ב-3 מתוך 6 משחקי היורוליג שהוא שותף פעם ולא חייבים כל פעם להלל שחקנים יותר ממה שהם ברגע שהם יוצאים ממכבי .
28 נובמבר 2011, 10:25
jol9 כתב:יוסי22 כתב:גאלינרי , מאקלב , קירלנקו , ספאנוליס ואפילו מאצ'בן ידידנו עם מדד טוב משלו ככה שזה יפה לזרוק סיסמאות אבל הוא היה טוב רק ב-3 מתוך 6 משחקי היורוליג שהוא שותף פעם ולא חייבים כל פעם להלל שחקנים יותר ממה שהם ברגע שהם יוצאים ממכבי .
אבל מכל הקבוצות האלה, רק מכבי וצסקא מועמדות לפיינל פור.
קירי הוא ליגה בפני עצמו. אבל פארמר בהחלט נמצא מתחתיו כאחד הטובים באירופה.
28 נובמבר 2011, 10:43