אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 דצמבר 2011, 18:33

העיקר שקיבלנו מחביב סוף סוף הערכה לקו האחורי של שנה שעברה, גם זה משהוא. אני זוכר אותו מתווכח איתי בקיץ וטוען ששאייר - אוחיון ושות'
יעלו על פרקינס - איידסון. ;)
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 דצמבר 2011, 18:38

yarinsaky כתב:העיקר שקיבלנו מחביב סוף סוף הערכה לקו האחורי של שנה שעברה, גם זה משהוא. אני זוכר אותו מתווכח איתי בקיץ וטוען ששאייר - אוחיון ושות'

ממש לא זכור שאמרתי כזה דבר, ואני גם נוטה להאמין שהשוותי את אוחיון ושאייר לבורשטיין ולא לאידסון ופרקינס, אבל ההערכה לקו האחורי של העונה שעברה נובעת בעיקר מהאכזבה של זה של העונה מאשר התלהבות מזה של העונה שעברה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 דצמבר 2011, 18:40

טוב, נעזוב את זה, אין לי כוח לפשפש במסמכים. באופן כללי אני צריך להזהיר את כל באי הפורום כאן מהזיכרון שלי שהולך שנים רבות אחורה . :)
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 דצמבר 2011, 18:43

yarinsaky כתב:טוב, נעזוב את זה, אין לי כוח לפשפש במסמכים. באופן כללי אני צריך להזהיר את כל באי הפורום כאן מהזיכרון שלי שהולך שנים רבות אחורה . :)

אז אזהיר אותך גם משלי, שהולך עשרות שנים אחורה ללא בעיה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 דצמבר 2011, 18:58

חביב אורנג'ד כתב:
yarinsaky כתב:טוב, נעזוב את זה, אין לי כוח לפשפש במסמכים. באופן כללי אני צריך להזהיר את כל באי הפורום כאן מהזיכרון שלי שהולך שנים רבות אחורה . :)

וכצפוי צדקתי.
לא השוותי את את פרקינס ואידסון לשאייר ואוחיון.
הדבר היחידי שכתבתי בנושא, היא שבעדמת הרכז עדיף למכבי על אוחיון במקום פרקינס שלא היה יודע מה מצבו.
גרסתי שמכבי עשתה בשכל שהחתימה את אוחיון ולא את פרקינס בקיץ. אני חושב שגם צדקתי. אבל באמת כדאי שלא נכנס לזה.
אבל באמת שאי-אפשר בלי הציטוט הנצחי הזה:

er79 כתב:צר לי אבל לדעתי אתה מדבר שטויות על פרקינס, ואל תיעלב. אני לא אכנס לויכוח הישן והנושן איך מכבי נראתה יותר טוב: אם פרקינס או בלעדיו? כי כבר טחנו את זה ולעסנו את זה מכל כיוון. פרקינס היה מעמודי התווך של מכבי העונה, וחבל שאנשים כמוך כנראה לא ראו מספיק טוב משחקים של מכבי העונה. אני מציע לך לראות בלופ שידורים חוזרים של המשחקים של מכבי. לגבי אוחיון, שוב אני אומר - אתה אומר שהוא יקבל 6 דקות משחק בלבד, אני אומר שאין מצב שזב יקרה בסגל הנוכחי. אבל ימים יגידו מי צדק.

:clap2 :clap2 :clap2
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 דצמבר 2011, 19:01

חביב , אתה כתבת בפירוש שאוחיון ושאייר יתגלו כמובילי כדור טובים יותר מפרקינס ואיידסון ואני אמרתי שהם עדיין צריכים להוכיח שהם שווים משהוא ביורוליג לפני שנקבע את זה.
אם תחפש ממש, גם תמצא את זה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 01 דצמבר 2011, 19:22

yarinsaky כתב:העיקר שקיבלנו מחביב סוף סוף הערכה לקו האחורי של שנה שעברה, גם זה משהוא. אני זוכר אותו מתווכח איתי בקיץ וטוען ששאייר - אוחיון ושות'

:thumbup
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 דצמבר 2011, 19:30

חביב אורנג'ד כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

וכצפוי צדקתי.
לא השוותי את את פרקינס ואידסון לשאייר ואוחיון.
הדבר היחידי שכתבתי בנושא, היא שבעדמת הרכז עדיף למכבי על אוחיון במקום פרקינס שלא היה יודע מה מצבו.
גרסתי שמכבי עשתה בשכל שהחתימה את אוחיון ולא את פרקינס בקיץ. אני חושב שגם צדקתי. אבל באמת כדאי שלא נכנס לזה.
אבל באמת שאי-אפשר בלי הציטוט הנצחי הזה:

er79 כתב:צר לי אבל לדעתי אתה מדבר שטויות על פרקינס, ואל תיעלב. אני לא אכנס לויכוח הישן והנושן איך מכבי נראתה יותר טוב: אם פרקינס או בלעדיו? כי כבר טחנו את זה ולעסנו את זה מכל כיוון. פרקינס היה מעמודי התווך של מכבי העונה, וחבל שאנשים כמוך כנראה לא ראו מספיק טוב משחקים של מכבי העונה. אני מציע לך לראות בלופ שידורים חוזרים של המשחקים של מכבי. לגבי אוחיון, שוב אני אומר - אתה אומר שהוא יקבל 6 דקות משחק בלבד, אני אומר שאין מצב שזב יקרה בסגל הנוכחי. אבל ימים יגידו מי צדק.

:clap2 :clap2 :clap2

חביב, לטעון שאוחיון עדיף על שחקן פצוע זה לא כזה חוכמה, ברור שהוא עדיף על פרקינס פצוע. גם אני עדיפה על שחקן פצוע שלא יכול לשחק.
אבל אוחיון ממש לא שחקן טוב יותר מפרקינס הבריא כשהיה בריא, כך שאוחיון ממש לא תחליף ראוי לשחקן שפרקינס היה ולדברים שפרקינס תרם לנו לפני שנפצע.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 דצמבר 2011, 22:11

ירין, כמוביל כדור, אוחיון טוב יותר מפרקינס, אין לי שום ספק בכך. לגבי שאייר, אם כתבי שהוא מוביל כדור יותר טוב מפרקינס כנראה שטעיתי, למרות שבקושי יצא לי לראות איך שאייר מוביל כדור.
כמובן שפרקינס היה שחקן טוב בהרבה מאוחיון (וגם אמרתי זאת בקיץ) וכיום כולנו מתגעגעים לפרקינס ואפילו ליכולות ההתקפיות שלו, אבל ישנם מספר פרמטרים בהם אוחיון עדיף עילו.

חני, בקיץ היה כאן קרנבל שלם סביב פרקינס ובסה"כ ניסיתי לצנן את ההתלהבות ואת הקביעות הנחרצות שהיו כאן.
קבעו כאן שכדאי להחתים את פרקינס כבר בקיץ למרות הפציעה, שהאופי שלו יעזור לו להתבגר על המצב הפיזיולגי בו הוא נמצא ושהוא יחזור לכל המאוחר עד דצמבר.
היו פה גם כאלה שעסקו בחישובי האחוזים של היכולת שנראה מפרקינס לכאשר הוא יחזור והגיעו כאן לתובנות רפאויות מרחיקות לכת.
אני בסה"כ חשבתי שלהחתים שחקן פצוע בקיץ זאת טעות, ושלבנות עלי שחקן כזה הרים וגבעות עוד לפני שהוא חזר, זאת טעות חמורה שבעתיים.
לגבי אוחיון, מכבי החתימה אותו עובר משהו כמו 150 אלף דולר נטו וישר הסיקו שהוא הולך להיות שחקן שלא יראה מגרש ביורוליג ושמודבר בהחתמה גרועה.

כיום, העובדה שמכבי לא החתימה את פרקינס בקיץ בפירוש מתסמנת כצעד נכון. וגם אוחיון מתגלה כהחתמה טובה (למרות קרדיט מופרז אליו הוא זוכה). זה כל מה שרציתי לומר אז.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 01 דצמבר 2011, 22:26

חביב אורנג'ד כתב:ירין, כמוביל כדור, אוחיון טוב יותר מפרקינס, אין לי שום ספק בכך. לגבי שאייר, אם כתבי שהוא מוביל כדור יותר טוב מפרקינס כנראה שטעיתי, למרות שבקושי יצא לי לראות איך שאייר מוביל כדור.
כמובן שפרקינס היה שחקן טוב בהרבה מאוחיון (וגם אמרתי זאת בקיץ) וכיום כולנו מתגעגעים לפרקינס ואפילו ליכולות ההתקפיות שלו, אבל ישנם מספר פרמטרים בהם אוחיון עדיף עילו.

חני, בקיץ היה כאן קרנבל שלם סביב פרקינס ובסה"כ ניסיתי לצנן את ההתלהבות ואת הקביעות הנחרצות שהיו כאן.
קבעו כאן שכדאי להחתים את פרקינס כבר בקיץ למרות הפציעה, שהאופי שלו יעזור לו להתבגר על המצב הפיזיולגי בו הוא נמצא ושהוא יחזור לכל המאוחר עד דצמבר.
היו פה גם כאלה שעסקו בחישובי האחוזים של היכולת שנראה מפרקינס לכאשר הוא יחזור והגיעו כאן לתובנות רפאויות מרחיקות לכת.
אני בסה"כ חשבתי שלהחתים שחקן פצוע בקיץ זאת טעות, ושלבנות עלי שחקן כזה הרים וגבעות עוד לפני שהוא חזר, זאת טעות חמורה שבעתיים.
לגבי אוחיון, מכבי החתימה אותו עובר משהו כמו 150 אלף דולר נטו וישר הסיקו שהוא הולך להיות שחקן שלא יראה מגרש ביורוליג ושמודבר בהחתמה גרועה.

כיום, העובדה שמכבי לא החתימה את פרקינס בקיץ בפירוש מתסמנת כצעד נכון. וגם אוחיון מתגלה כהחתמה טובה (למרות קרדיט מופרז אליו הוא זוכה). זה כל מה שרציתי לומר אז.

חביב, מה שאתה אומר זה בערך כמו להגיד שהקימור של האוזן הפנימית של ורדה רזיאל זקונד יפה יותר מזה של בר רפאלי... OK, למי איכפת?

הפער בין פרקינס הכדורסלן לבין אוחיון הכדורסלן, הוא בערך כמו פער היופי בין בר לורדה. זה מה שחשוב בסופו של דבר.
כמו שאתה נוהג לומר - כדורסל זה משחק פשוט, ולא צריך לסבך אותו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 דצמבר 2011, 22:28

איזה תיאורים רצים כאן. :clap2

פרקינס 3 דרגות מעל אוחיון בכל תחום של המשחק.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 01 דצמבר 2011, 22:29

yarinsaky כתב:איזה תיאורים רצים כאן. :clap2

חוץ מהיכולת להקפיץ עם העכוז, והיכולת לקלוע לסל עם הרגל. בזה אוחיון עולה עליו... :tongue3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 דצמבר 2011, 22:42

yarinsaky כתב:איזה תיאורים רצים כאן. :clap2

זה כמובן לא נכון, אבל אני ממש לא מבין למה נתפלים כאן לאוחיון.
כולה ילד בן 23 ללא נסיון ביורוליג וגם השחקן הזול ביותר בסגל של מכבי.
להאשים את אוחיון במצבה של מכבי או בזה שהוא פחות טוב מפרקינס, זה שקול ללהאשים את הש.ג..

שוב, אני חושב שכגארד ישראלי, אוחיון הוא היה האופציה הטוב ביותר לאור הניסבות (למרות שלעדתי, מכבי יכלה להתאמץ קצת ולהביא את לנדסברג) ובגדול, ההחתמה שלו היתה טובה.

מי שאשם במצב של מכבי זה ממש לא אוחיון, יש הרבה לפניו ברשימה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 דצמבר 2011, 22:44

אני נטפל לאוחיון ? הוא הרכז הפותח שלנו היום, אז ברור שהוא יקבל קצת מהאש. אני ממש לא החזקתי ממנו בקיץ ואני לא מחזיק ממנו גם עכשיו.

תן לי היום את פרקינס של שנה שעברה ואני מוותר על כל הקו האחורי של היום. בלי צחוק.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 01 דצמבר 2011, 22:45

ברור שאי אפשר להאשים את אוחיון ואני לא חושב שאף אחד כאן באמת מאשים אותו. מאשימים את מי שהביא לסיטואציה שבה אוחיון הוא הרכז הראשון של קבוצה עם תקציב של 20 מיליון דולר.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 01 דצמבר 2011, 22:47, נערך פעם אחת בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קובי » 01 דצמבר 2011, 22:47

קודי כתב:סרור שאי אפשר להאשים את אוחיון ואני לא חושב שאף אחד כאן באמת מאשים אותו. מאשימים את מי שהביא לסיטואציה שבה אוחיון הוא הרכז הראשון של קבוצה עם תקציב של 20 מיליון דולר.

בדיוק. אוחיון מבחינתי לא מפתיע לא לטובה ולא לרעה. זה מה שהוא מסוגל לתת לנו והוא נותן את זה בכל ערב בנחישות האופיינית לו. זה שזה לא מספיק ליורוליג ? צפוי לחלוטין.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 01 דצמבר 2011, 22:53

קודי כתב:ברור שאי אפשר להאשים את אוחיון ואני לא חושב שאף אחד כאן באמת מאשים אותו. מאשימים את מי שהביא לסיטואציה שבה אוחיון הוא הרכז הראשון של קבוצה עם תקציב של 20 מיליון דולר.

כן, זה באמת הזוי.
אני מאמין שהוא ייתן כמה משחקי יורוליג סבירים, אבל אוחיון הוא מחליף קלאסי, ומחליף קלאסי בעיקר למשחקי הבית. מין גרימאו או סאדה כזה בבארסה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 דצמבר 2011, 22:57

קודי כתב:ברור שאי אפשר להאשים את אוחיון ואני לא חושב שאף אחד כאן באמת מאשים אותו. מאשימים את מי שהביא לסיטואציה שבה אוחיון הוא הרכז הראשון של קבוצה עם תקציב של 20 מיליון דולר.

זאת כבר ביקורת עיניינית שמכוונת למקום הנכון.
אני באמת לא מבין למה בלאט מתעקש לתת לו כ"כ הרבה דקות ואני גם לא יודע אם זה גם באמת עושה טוב לאוחיון.
אני לא יודע מה עבר לבלאט בראש כאשר הוא הביא לכאן גם את פאפאלוקאס וגם את אוחיון. הם יכולים להיות שחקנים משלימים טובים, אבל רבאק, צריך מישהו שיקלע.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי dod » 02 דצמבר 2011, 07:35

דורון פרקינס בטוויטר:
Couple more weeks and it's come back time. Been a long time coming

יש צ'אנס?
dod

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 דצמבר 2011, 09:52

רוצים לשמוע שם שלא תשמעו מאף אחד אחר?
פול דילייני.

תמונה

רציני.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־24 אורחים