המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:לא סומכת על הסרט החדש
חידוש של ישנים זה בעיקר בשביל האפקטים
זה כמו ש''יעד סופי'' הייתה סידרה מדהימה ובסרטים האחרונים זה היה פשוט סרט גור דוחה בשביל התלת מימד
my man כתב:סליחה אבל סרטי אימה בדיוניים לא הצליחו להפחיד אותי...צריך שזה יהיה כמה שיותר מציאותי..
על מה זה אמריקן פסיכו? שווה?
jol9 כתב:אמריקן פסיכו אחלה סרט עם שחקן נפלא, אבל הוא לא סרט אימה...
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אמריקן פסיכו אחלה סרט עם שחקן נפלא, אבל הוא לא סרט אימה...
הוא לא, בגלל זה לא אמרתי שהוא הפחיד אותי, אמרתי שהוא שיחק עם הראש שלי
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אמריקן פסיכו אחלה סרט עם שחקן נפלא, אבל הוא לא סרט אימה...
הוא לא, בגלל זה לא אמרתי שהוא הפחיד אותי, אמרתי שהוא שיחק עם הראש שלי
זה נכון. עניתי לאורי לגבי הסרט...
הוא באמת יכול לשחק עם הראש של אנשים שהם סוג של רוצחים סדרתיים בפוטנציה.
LIAV10 כתב:המכונאי 2 הסרט הכי לא אמין שראיתי, הבנאדם מזיין 3 סיירות של רוצחים פסיכים עם מאגים בעזרת אקדח ופלאפון נוקיה k300 ובין לבין תוקע את ג׳סיקה אלבה.
yanay21 כתב:יש שמועה שסטאר לורד משומרי הגלקסיה יקבל תפקיד בavengers infinity war
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:יש שמועה שסטאר לורד משומרי הגלקסיה יקבל תפקיד בavengers infinity war
מקווה שלא
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:יש שמועה שסטאר לורד משומרי הגלקסיה יקבל תפקיד בavengers infinity war
מקווה שלא
לא אוהב אותו? מת עליו
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:יש שמועה שסטאר לורד משומרי הגלקסיה יקבל תפקיד בavengers infinity war
מקווה שלא
לא אוהב אותו? מת עליו
גם אני, אבל זה ערבוב קצת קיצוני מדי. עם ספיידרמן בקפטן אמריקה עוד הצלחתי להשלים, אבל זה כבר פחות מסתדר לי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים