המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:ארז במסיבת העיתונאים
שמואל1 כתב:ארז במסיבת העיתונאים
Chen כתב:שמואל1 כתב:ארז במסיבת העיתונאים
רק עכשיו שמתי לב שמילר לא בחתימה שלך...
אני מבקש שתוסיף את מילר לחתימה שלך, הוא גם חלק מהסגל. מן הראוי שהוא יקבל מקום של כבוד בחתימה שלך.
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:ארז במסיבת העיתונאים
כבר ממש מביך שכל פיפס קטן עולה כסרטון
שמואל1 כתב:Chen כתב:שמואל1 כתב:ארז במסיבת העיתונאים
אני מבקש שתוסיף את מילר לחתימה שלך, הוא גם חלק מהסגל. מן הראוי שהוא יקבל מקום של כבוד בחתימה שלך.
אין מקום בחתימה, ובכל אופן הוא לא רלוונטי לעונה הזאת.
Chen כתב:שמואל1 כתב:Chen כתב:שמואל1 כתב:ארז במסיבת העיתונאים
אין מקום בחתימה, ובכל אופן הוא לא רלוונטי לעונה הזאת.
מגדלים קצת את החתימה ומוסיפים. זה לא בעיה של מקום. הוא חלק מהסגל של העונה הזאת בדיוק כמו כל השאר וגם לו מגיע הwelcome שלך.
Chen כתב:ברור שהוא יעשה מה שבא לו ואני לא יכול להכריח אותו לשים. פשוט כל שנה הוא שם בחתימה את השחקנים שחותמים והשנה מילר היה חסר. הוא חלק מהסגל בדיוק כמו כל השאר. מגיע לאימונים, לפעילויות של מכבי כמו שאר השחקנים. זה לא שהוא מנותק מהקבוצה לכן הוא כן צריך להיות בחתימה שלו כמו שאר השחקנים שהגיעו.
שועל כתב:Chen כתב:ברור שהוא יעשה מה שבא לו ואני לא יכול להכריח אותו לשים. פשוט כל שנה הוא שם בחתימה את השחקנים שחותמים והשנה מילר היה חסר. הוא חלק מהסגל בדיוק כמו כל השאר. מגיע לאימונים, לפעילויות של מכבי כמו שאר השחקנים. זה לא שהוא מנותק מהקבוצה לכן הוא כן צריך להיות בחתימה שלו כמו שאר השחקנים שהגיעו.
שמתי לב שאתה מייחס מידי הרבה חשיבות לחתימות
כולה במקרה מילר נשאר אחרי שביקשת בחתימה שיחזירו אותו, אין מספיק הוכחות בשביל להסיק על סגולות מיסטיות
Chen כתב:חחחחח אני בדיוק גם באתי להחליף חתימה אחרי שכבר הבנתי ששמואל לא יוסיף את מילר...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים