המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yehooda כתב:הלוואי ומכבי תפסיד בשבוע הבא. רק כך יעשו חילופי שחקנים במכבי ואולי גם מאמן. משהו אמר צביקה שרף?
MTA2311 כתב:עשיתי סבב אתרים, ובכולם מדברים רק על ה"ייבוש של הישראלים". למי אכפת שזה 0-2..למי אכפת שהקו הקדמי מהגרועים במפעל.. העיקר שילדי הזהב הישראלים לא מקבלים דקות. זאת בושה גדולה מאוד.
שחף1 כתב:הלוואי, אבל אני חושב הפוך ממך. מכבי תביא שחקן לקו הקדמי לפני שארז ילך. יש לו לובי חזק מידי בתקשורת
קובי כתב:MTA2311 כתב:עשיתי סבב אתרים, ובכולם מדברים רק על ה"ייבוש של הישראלים". למי אכפת שזה 0-2..למי אכפת שהקו הקדמי מהגרועים במפעל.. העיקר שילדי הזהב הישראלים לא מקבלים דקות. זאת בושה גדולה מאוד.
בעניין הזה, רק פיני היה תאכלס - אמר שהיה מעדיף לשחק עם 5 זרים ולנצח.
roy1000 כתב:שחף1 כתב:הלוואי, אבל אני חושב הפוך ממך. מכבי תביא שחקן לקו הקדמי לפני שארז ילך. יש לו לובי חזק מידי בתקשורת
תבין שהוא תוכנן להיות השעיר לעזאזל עוד לפני שהעונה התחילה. חוזה לשנה בלבד וסגל שבכלל לא מתאים לו. ארז דרך החוצה. להערכתי עוד שני הפסדי יורוליג.
Holiday_Armadillo כתב:יוני, אל תבלבל יכולת הגנתית עם מומנטום
ברוב המשחקים יש איזשהו קטע שכל מה שקבוצה עושה הולך לה, גם לנו זה היה אתמול
זה לא משהו שאפשר להגדיר כ''פוטנציאל'' כמו שאם מקל יקלע 5 מ-5 מחוץ לקשת אי אפשר להגיד שיש לו פוטנציאל להיות בלו, הוא פשוט תפס משחק
Holiday_Armadillo כתב:יוני, אל תבלבל יכולת הגנתית עם מומנטום
ברוב המשחקים יש איזשהו קטע שכל מה שקבוצה עושה הולך לה, גם לנו זה היה אתמול
זה לא משהו שאפשר להגדיר כ''פוטנציאל'' כמו שאם מקל יקלע 5 מ-5 מחוץ לקשת אי אפשר להגיד שיש לו פוטנציאל להיות בלו, הוא פשוט תפס משחק
שועל כתב:אני מהמר על הפסד לגלא ופיטורי אדלשטיין
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים