המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:ניקולה יחלטר גם כעוזר שני?
מה עם אבי "הכל יכול" אבן? קל לו מידי בסקאוטינג.
מכביסט24 כתב:לא לקחתי את הפאנל הזה ברצינות אפילו לשנייה. מחפש משהו אובייקטיבי יותר, בלי חברים ומקורבים של הג'ינג'י..
MTA2311 כתב:נזכרתי עכשיו שיוסי קרא לנו תמימים וגיחכתי קצת בקול. הייתי צריך את זה.
חסרה לי באמת הזווית שלו, או של צפריר לאירועים.
MTA2311 כתב:נזכרתי עכשיו שיוסי קרא לנו תמימים וגיחכתי קצת בקול. הייתי צריך את זה.
מכביסט24 כתב:MTA2311 כתב:נזכרתי עכשיו שיוסי קרא לנו תמימים וגיחכתי קצת בקול. הייתי צריך את זה.
איך הם תמיד נעלמים כשקורה משהו מעניין שנוגד לגמרי את הדעות שלהם..
גם אני סקרן רצח לדעת מה הם חושבים
אחדשיודע כתב:אני דווקא אהבתי שהביאו את פיני. עזבו שהוא מגונן על ארז, לפחות מדובר במישהו שמכיר את המערכת של מכבי מבפנים ויודע קצת על מה שהלך שם בימים האחרונים. פשוט צריך לדעת לסנן את החלקים המונפצים והמגוננים.
אחדשיודע כתב:אני דווקא אהבתי שהביאו את פיני. עזבו שהוא מגונן על ארז, לפחות מדובר במישהו שמכיר את המערכת של מכבי מבפנים ויודע קצת על מה שהלך שם בימים האחרונים. פשוט צריך לדעת לסנן את החלקים המונפצים והמגוננים.
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:אני דווקא אהבתי שהביאו את פיני. עזבו שהוא מגונן על ארז, לפחות מדובר במישהו שמכיר את המערכת של מכבי מבפנים ויודע קצת על מה שהלך שם בימים האחרונים. פשוט צריך לדעת לסנן את החלקים המונפצים והמגוננים.
אתה מביא מישהו שיגן על ארז, אז תביא מישהו שגם יקרע את ארז. קצת אובייקטיביות, קצת!
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:אני דווקא אהבתי שהביאו את פיני. עזבו שהוא מגונן על ארז, לפחות מדובר במישהו שמכיר את המערכת של מכבי מבפנים ויודע קצת על מה שהלך שם בימים האחרונים. פשוט צריך לדעת לסנן את החלקים המונפצים והמגוננים.
אתה מביא מישהו שיגן על ארז, אז תביא מישהו שגם יקרע את ארז. קצת אובייקטיביות, קצת!
החציל האצטקי כתב:האוזמן בנופש...
נחכה למשחק מקדים.
er79 כתב:זה ברור שפיני סובייקטיבי, אבל חלק מהדברים שאמר נכונים, כמו הדברים על ווימס ועל מאמן הכושר.
jol9 כתב:felix_r כתב:אחדשיודע כתב:אני דווקא אהבתי שהביאו את פיני. עזבו שהוא מגונן על ארז, לפחות מדובר במישהו שמכיר את המערכת של מכבי מבפנים ויודע קצת על מה שהלך שם בימים האחרונים. פשוט צריך לדעת לסנן את החלקים המונפצים והמגוננים.
אני לא בטוח שאפשר למצוא פרשן אחד שיצדיק את הפיטורין האלה ואיך שהם נעשו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים