13 נובמבר 2016, 09:08
MTA2311 כתב:שועל כתב:בסיום ההתמודדות סוני ווימס נכנס לחדר ההלבשה בזעם: “אסור לנו להיראות ככה. אנחנו חייבים להחליט עכשיו, אפשר להוציא משהו העונה הזאת, או שהיא תהיה אסון. אבל תחליטו עכשיו", גער בקבוצה. "אני מקווה שכולם הבינו את המסר", סיפר הפורוורד ל-ONE.
אין לו בושה
אתה צריך להבין משהו. סוני ווימס לא צריך להוכיח שום דבר לאף אחד. הוא עשה דברים מרשימים ביותר במקומות הרבה יותר גדולים ממכבי. אם הדברים לא מתחברים לו זה בגלל ראד, אלכסנדר, אייברסון, צירבאס, מקל, יוגב, סילי ורמי הדר.
13 נובמבר 2016, 10:05
roy1000 כתב:קשה להאשים את צפריר שהוא לא כותב פה כשהקבוצה נראית כמו פח אשפה. אני בטוח שזה כואב לו. הוא לפחות באמת כותב מה שהוא חושב בניגוד לאנשים אחרים שסתם עושים טרולינג מטעמים שונים ומשונים.
13 נובמבר 2016, 10:47
roy1000 כתב:שועל כתב:בסיום ההתמודדות סוני ווימס נכנס לחדר ההלבשה בזעם: “אסור לנו להיראות ככה. אנחנו חייבים להחליט עכשיו, אפשר להוציא משהו העונה הזאת, או שהיא תהיה אסון. אבל תחליטו עכשיו", גער בקבוצה. "אני מקווה שכולם הבינו את המסר", סיפר הפורוורד ל-ONE.
אין לו בושה
הוא כבר עסוק בחוזה הבא שלו. צריך לבנות אליבי.
13 נובמבר 2016, 11:08
shayD כתב:היחיד שאכפת לו מהקבוצה הזו.
אני בעד שישחט את כולם .
13 נובמבר 2016, 11:12
roy1000 כתב:shayD כתב:היחיד שאכפת לו מהקבוצה הזו.
אני בעד שישחט את כולם .
אכפת לו מהחוזה הבא שלו.
13 נובמבר 2016, 11:38
13 נובמבר 2016, 12:51
שועל כתב:בסיום ההתמודדות סוני ווימס נכנס לחדר ההלבשה בזעם: “אסור לנו להיראות ככה. אנחנו חייבים להחליט עכשיו, אפשר להוציא משהו העונה הזאת, או שהיא תהיה אסון. אבל תחליטו עכשיו", גער בקבוצה. "אני מקווה שכולם הבינו את המסר", סיפר הפורוורד ל-ONE.
אין לו בושה
13 נובמבר 2016, 12:53
Asf כתב:שועל כתב:בסיום ההתמודדות סוני ווימס נכנס לחדר ההלבשה בזעם: “אסור לנו להיראות ככה. אנחנו חייבים להחליט עכשיו, אפשר להוציא משהו העונה הזאת, או שהיא תהיה אסון. אבל תחליטו עכשיו", גער בקבוצה. "אני מקווה שכולם הבינו את המסר", סיפר הפורוורד ל-ONE.
אין לו בושה
הם סילפו את דבריו, מה שהוא באמת אמר (זה בדוק, אל תשאלו מאיפה המידע) זה:
I know the past few weeks have been very difficult...
for all of us.
I know, now more than ever, that something has to change.
I thought about this the past few days.
I've seen a lot of things I never thought I would ever see.
These are all complex issues we're having to face.
And now I know that after you break it down,
there's really only one answer.
13 נובמבר 2016, 13:09
Asf כתב:שועל כתב:בסיום ההתמודדות סוני ווימס נכנס לחדר ההלבשה בזעם: “אסור לנו להיראות ככה. אנחנו חייבים להחליט עכשיו, אפשר להוציא משהו העונה הזאת, או שהיא תהיה אסון. אבל תחליטו עכשיו", גער בקבוצה. "אני מקווה שכולם הבינו את המסר", סיפר הפורוורד ל-ONE.
אין לו בושה
הם סילפו את דבריו, מה שהוא באמת אמר (זה בדוק, אל תשאלו מאיפה המידע) זה:
I know the past few weeks have been very difficult...
for all of us.
I know, now more than ever, that something has to change.
I thought about this the past few days.
I've seen a lot of things I never thought I would ever see.
These are all complex issues we're having to face.
And now I know that after you break it down,
there's really only one answer.
13 נובמבר 2016, 13:24
13 נובמבר 2016, 14:38
jay כתב:שלברון קודם כל יתרכז בעצמו. היה 3 (?) פעמים בפיינל פור, ולא לקח גביע. כשהחליפו אותו, לקחו גביע. ועכשיו הוא עושה 33% מ-2 ו-18% מ-3 בליגת ווינר. הוא בקושי עובר שחקן. אם זה היו קוראים לו מקל, כבר הייתם אונסים אותו.
13 נובמבר 2016, 14:55
13 נובמבר 2016, 14:56
13 נובמבר 2016, 15:39
MTA2311 כתב:
13 נובמבר 2016, 15:43
שועל כתב:jay כתב:שלברון קודם כל יתרכז בעצמו. היה 3 (?) פעמים בפיינל פור, ולא לקח גביע. כשהחליפו אותו, לקחו גביע. ועכשיו הוא עושה 33% מ-2 ו-18% מ-3 בליגת ווינר. הוא בקושי עובר שחקן. אם זה היו קוראים לו מקל, כבר הייתם אונסים אותו.
מסכים, אני ועוד אחרים כן כותבים על זה לא מעט
מה שכן, צריך לומר ביושר שמתחילת העונה הוא שחקן אחר לגמרי ביורוליג ממה שהוא בליגה
13 נובמבר 2016, 16:23
13 נובמבר 2016, 19:05
shayD כתב:אני חושב שהוא מאוד רוצה להצליח במכבי.
חוזה באירופה תמיד יהיה לו
13 נובמבר 2016, 19:09
roy1000 כתב:shayD כתב:אני חושב שהוא מאוד רוצה להצליח במכבי.
חוזה באירופה תמיד יהיה לו
חוזה ברור שיהיה, אבל הסכום זה מה שמשנה. לפי מה שהבנתי ווימס הוא לא בדיוק מהסגפנים.
כישלון במכבי והוא יורד לסכומים של 6 ספרות.
הוא רוצה להצליח. בשבילו.
13 נובמבר 2016, 19:22
MTA2311 כתב:כולם רוצים להצליח בשביל עצמם.
בכל מקרה, יש לו חוזה לשנתיים. קשה לי להאמין שהוא לא ימשיך כאן.
13 נובמבר 2016, 20:04