המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:
שיואו איזה מעליב
אני מאמין בך אור
תקבל דיל מפחיד על ייעוץ משפטי עוד כמה שנים
דיל? כיוונתי יותר לבבלאש
סבתא שלי לימדה אותי שאנשים עשירים לא מחלקים נדבות סתם ככה
LIAV10 כתב:ינאי רק עכשיו ראיתי את הריפרנס מקינגס קרוס.
אני אוהב אותך שוב
ShiriV כתב:מה יותר מביך בעיניכם, לתפוס בחור שצופה בפורנו או בחורה שצופה בפורנו?
איתי-שגב כתב:זה התחושה הכי מפדחת שאמא שלך יודעת שאתה רואה אבל היא מפודחת מלדבר איתך על זה אז פשוט ממשיכים בחיים כרגיל.
MaccabiTA כתב:ShiriV כתב:מה יותר מביך בעיניכם, לתפוס בחור שצופה בפורנו או בחורה שצופה בפורנו?
לתפוס בחור שצופה בבחורה צופה בפורנו
איתי-שגב כתב:זה התחושה הכי מפדחת שאמא שלך יודעת שאתה רואה אבל היא מפודחת מלדבר איתך על זה אז פשוט ממשיכים בחיים כרגיל.
MTA2311 כתב:ShiriV כתב:מה יותר מביך בעיניכם, לתפוס בחור שצופה בפורנו או בחורה שצופה בפורנו?
בחורה שצופה בפורנו זה סקסי af
MTA2311 כתב:ShiriV כתב:מה יותר מביך בעיניכם, לתפוס בחור שצופה בפורנו או בחורה שצופה בפורנו?
LIAV10 כתב:איתי-שגב כתב:זה התחושה הכי מפדחת שאמא שלך יודעת שאתה רואה אבל היא מפודחת מלדבר איתך על זה אז פשוט ממשיכים בחיים כרגיל.
יש דברים שאי אפשר להתכחש אליהם, ההורים יודעים שאתה משחק עם עצמך, אתה יודע שלא החסידה הביאה אותך.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:זה התחושה הכי מפדחת שאמא שלך יודעת שאתה רואה אבל היא מפודחת מלדבר איתך על זה אז פשוט ממשיכים בחיים כרגיל.
לא צריך לפדח וזה לא צריך להיות עניינם (מדברת על גילאי 14+)
ShiriV כתב:MTA2311 כתב:ShiriV כתב:מה יותר מביך בעיניכם, לתפוס בחור שצופה בפורנו או בחורה שצופה בפורנו?
תלוי איזו בחורה ואיזה פורנו, תסכים אתי
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:ShiriV כתב:מה יותר מביך בעיניכם, לתפוס בחור שצופה בפורנו או בחורה שצופה בפורנו?
זה כולן גבר
ShiriV כתב:MTA2311 כתב:ShiriV כתב:מה יותר מביך בעיניכם, לתפוס בחור שצופה בפורנו או בחורה שצופה בפורנו?
ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתם מכירים את הסרטון הממש (ממש) ישן שהיה פעם שזה נראה כמו ביצים של מישהו עד שעושים זום-אאוט ומגלים שזה מישהו מורח קרם ידיים?
אז בגיל 14 ראיתי את זה ואמא שלי חשבה שזה פורנו
הייתי צריכה לגרור אותה למחשב בשביל להוכיח לה שלא
מה הסיכוי שתהיי מוכנה להתאמץ ממש חזק כדי למצוא את הסרטון הזה?
yanay21 כתב:ShiriV כתב:MTA2311 כתב:ShiriV כתב:מה יותר מביך בעיניכם, לתפוס בחור שצופה בפורנו או בחורה שצופה בפורנו?
זה מזכיר לי קטע ב"היהודים באים" ש"גולדה מאיר" אומרת שאחרי הפרישה שלה היא פתחה עסק למקלחונים, שנקרא "גולדה שאוור". אז זה, נניח, לא.
yanay21 כתב:ShiriV כתב:MTA2311 כתב:ShiriV כתב:מה יותר מביך בעיניכם, לתפוס בחור שצופה בפורנו או בחורה שצופה בפורנו?
זה מזכיר לי קטע ב"היהודים באים" ש"גולדה מאיר" אומרת שאחרי הפרישה שלה היא פתחה עסק למקלחונים, שנקרא "גולדה שאוור". אז זה, נניח, לא.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים