21 דצמבר 2016, 18:30
RomanR כתב:הארכת החוזה גם לעונה הבאה מותנית ביעדים מקצועיים. אם המאמן יזכה ב-2 משלושת התארים שעל הכף - גביע, אליפות ויורוליג, חוזהו יוארך אוטומטית לעונה הבאה.
במכבי ת"א מצפים ממנו גם להיכנס להצלבה, זאת אומרת לסיים את העונה הסדירה בין 8 המקומות הראשונים ביורוליג. אם לא, מכבי יכולה לסיים את ההסכם ללא שום פיצוי.
מעניין
21 דצמבר 2016, 18:36
21 דצמבר 2016, 18:38
21 דצמבר 2016, 18:40
איתי-שגב כתב:מה זה מאמן ליורוליג ?.
21 דצמבר 2016, 18:41
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:מה זה מאמן ליורוליג ?.
ההפך מאפי, ארז, קטש ורמי הדר
21 דצמבר 2016, 18:43
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:מה זה מאמן ליורוליג ?.
אז ארז אדלשטיין זה מאמן לליגה ? אז בוא נחתים 2 מאמנים, אחד לליגה אחד ליורוליג.
21 דצמבר 2016, 18:46
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:מה זה מאמן ליורוליג ?.
21 דצמבר 2016, 18:46
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:מה זה מאמן ליורוליג ?.
ההבדל הוא שמאמן יורוליג, דיוויד בלאט למשל, יכול להצליח גם בליגה
מאמן ליגה, כמו אפי וארז למשל, לא יכולים להצליח ביורוליג
21 דצמבר 2016, 18:48
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:מה זה מאמן ליורוליג ?.
21 דצמבר 2016, 18:55
21 דצמבר 2016, 18:58
my man כתב:למה אני אופטימי לגביו?
21 דצמבר 2016, 18:59
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:מה זה מאמן ליורוליג ?.
אז זה לא "ליורוליג".
21 דצמבר 2016, 19:11
my man כתב:למה אני אופטימי לגביו?
21 דצמבר 2016, 19:15
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:למה אני אופטימי לגביו?
אני לא אופטימית, אבל יש לי רף ממש נמוך
אני כבר כמה שנים רק מקווה שיבוא הנה מישהו שיגרום לנו להיראות כמו קבוצה עם שיטה
מסתבר שזה לא רף כזה נמוך
21 דצמבר 2016, 19:18
21 דצמבר 2016, 19:21
MTA2311 כתב:מדאיג מאוד שכל מה שהוא צריך לעשות זה לזכות בדאבל בארץ. זה לא צריך להיות המדד.
21 דצמבר 2016, 19:22
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מדאיג מאוד שכל מה שהוא צריך לעשות זה לזכות בדאבל בארץ. זה לא צריך להיות המדד.
כן ולא
בכללי אתה צודק, אבל מה הוא אמור לעשות עם היורוליג עכשיו? (ואני בכלל לא מדברת על הסגל שעומד לרשותו)
מבחינתי מספיק שיזכה בשני התארים האלה ונציג כדורסל טוב
21 דצמבר 2016, 19:23
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מדאיג מאוד שכל מה שהוא צריך לעשות זה לזכות בדאבל בארץ. זה לא צריך להיות המדד.
כן ולא
בכללי אתה צודק, אבל מה הוא אמור לעשות עם היורוליג עכשיו? (ואני בכלל לא מדברת על הסגל שעומד לרשותו)
כן, אבל אף אחד לא התנה כדורסל טוב, ובשביל לזכות בדאבל בארץ לא צריך לשחק כדורסל טוב.
באופן כללי הוא כנראה לא מתאים לאמן אותנו מעבר לעונה הנוכחית. מכבי צריכה מאמן על.
21 דצמבר 2016, 19:24
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מדאיג מאוד שכל מה שהוא צריך לעשות זה לזכות בדאבל בארץ. זה לא צריך להיות המדד.
כן ולא
כן, אבל אף אחד לא התנה כדורסל טוב, ובשביל לזכות בדאבל בארץ לא צריך לשחק כדורסל טוב.
באופן כללי הוא כנראה לא מתאים לאמן אותנו מעבר לעונה הנוכחית. מכבי צריכה מאמן על.
מכבי לא תקבל מאמן על
21 דצמבר 2016, 19:25
RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מדאיג מאוד שכל מה שהוא צריך לעשות זה לזכות בדאבל בארץ. זה לא צריך להיות המדד.
כן ולא
מכבי לא תקבל מאמן על
מכבי רוצה מאמן כזה שנה הבאה, איטלקי מתולתל עם משקפיים, כנראה שבגלל זה הם חיפשו מישהו עד סוף העונה