Holiday_Armadillo כתב:העוויתות של פיל אחרח שהוא מתחשמל זה הראנינג גאג הכי טוב במשפחה מודרנית
אחת הדמויות באופן כללי
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:העוויתות של פיל אחרח שהוא מתחשמל זה הראנינג גאג הכי טוב במשפחה מודרנית
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:העוויתות של פיל אחרח שהוא מתחשמל זה הראנינג גאג הכי טוב במשפחה מודרנית
מישהו פה לא רוצה את פיל וגלוריה כהורים שלו?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:העוויתות של פיל אחרח שהוא מתחשמל זה הראנינג גאג הכי טוב במשפחה מודרנית
אני הכללי רוצה שסופיה ורגרה תמות
אחד היצורים המעצבנים
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:העוויתות של פיל אחרח שהוא מתחשמל זה הראנינג גאג הכי טוב במשפחה מודרנית
אחד היצורים המעצבנים
תתביישי לך
האישה או הדמות?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:העוויתות של פיל אחרח שהוא מתחשמל זה הראנינג גאג הכי טוב במשפחה מודרנית
אחד היצורים המעצבנים
תתביישי לך
האישה או הדמות?
גם וגם, אין ממש הבדל
Holiday_Armadillo כתב:the last man on earth?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:the last man on earth?
קל
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:the last man on earth?
קל
התחלתי לראות את זה כשזה שודר בארה''ב ולמרות שנורא אהבתי לא הצלחתי להמשיך לעקוב
שמחה שהביאו את זה לקומדי (ואני יודעת שזה שודר לפני בערוץ 12 אבל אני לא יורדת מתחת ל-14)
Holiday_Armadillo כתב:קארי פישר, השחקנית של princess leia ממלחמת הכוכבים לקתה בהתקף לב חמור על טיסה והובהלה לבית החולים
אנחנו כמעט בסוף 2016, תחזיקי מעמד!!
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קארי פישר, השחקנית של princess leia ממלחמת הכוכבים לקתה בהתקף לב חמור על טיסה והובהלה לבית החולים
אנחנו כמעט בסוף 2016, תחזיקי מעמד!!
לא נו
שועל כתב:"האיש במצודה הרמה"
סדרה מדהימה
jol9 כתב:שועל כתב:"האיש במצודה הרמה"
סדרה מדהימה
רעיון נהדר, אבל לדעתי קצת מפוספס... סיימת לראות?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים