המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אור, אני והודאל כבר איזה 3-4 שעות בלרלורי פרידה
אני מקווה שאתה נותן לו את אותו היחס לפני שהוא מת
לא מתכתב פה בפרטי
הודאל, אני במקומך מנתקת את הקשר
ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:ShiriV כתב:בעסה שאני לא יכולה להשתתף בדיון מספרי המשקפיים כאן. פשוט אין לי מושג מה המספר שלי..
שילוב של זיכרון פקקט וחוסר במרשם אופטומטריסט כנראה..
*באסהבעסה וגם: באסה – תחושת אומללות הנובעת מאכזבה או ממפח נפש (בערבית - بعصة ). בערבית המדוברת יש למילה גם משמעות מטאפורית של קילקול או השריית אווירה של נאחס או של יאוש. מכאן נגזרות גם המילים התבעס או התבאס.
שתי הצורות מקובלות
ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:ShiriV כתב:בעסה שאני לא יכולה להשתתף בדיון מספרי המשקפיים כאן. פשוט אין לי מושג מה המספר שלי..
*באסהבעסה וגם: באסה – תחושת אומללות הנובעת מאכזבה או ממפח נפש (בערבית - بعصة ). בערבית המדוברת יש למילה גם משמעות מטאפורית של קילקול או השריית אווירה של נאחס או של יאוש. מכאן נגזרות גם המילים התבעס או התבאס.
שתי הצורות מקובלות
yanay21 כתב:אני לא כותב לו בפרטי, כדי שגסיסת הקשר שלנו תהיה פומבית
yanay21 כתב:אני לא כותב לו בפרטי, כדי שגסיסת הקשר שלנו תהיה פומבית
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:אני לא כותב לו בפרטי, כדי שגסיסת הקשר שלנו תהיה פומבית
What is dead may never die
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אני לא כותב לו בפרטי, כדי שגסיסת הקשר שלנו תהיה פומבית
אתם חברים נוראיים
טוב נו, לי ולהודאל תמיד היה קשר מיוחד
עד שלא הוצאתי אותו מהארון בתור רוסי הוא היה רוח רופאים פה
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אני לא כותב לו בפרטי, כדי שגסיסת הקשר שלנו תהיה פומבית
אתם חברים נוראיים
חכי שגולדן ידיחו את הספרס, הוא שורף לך את הבית
Holiday_Armadillo כתב:ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:ShiriV כתב:בעסה שאני לא יכולה להשתתף בדיון מספרי המשקפיים כאן. פשוט אין לי מושג מה המספר שלי..
שתי הצורות מקובלות
לא, ''באסה''
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אני לא כותב לו בפרטי, כדי שגסיסת הקשר שלנו תהיה פומבית
אתם חברים נוראיים
חכי שגולדן ידיחו את הספרס, הוא שורף לך את הבית
קודם שישיג גרין קארד למרכז הארץ
ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:ShiriV כתב:בעסה שאני לא יכולה להשתתף בדיון מספרי המשקפיים כאן. פשוט אין לי מושג מה המספר שלי..
שתי הצורות מקובלות
לא, ''באסה''
תגובה כרמלית טיפוסית
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אני לא כותב לו בפרטי, כדי שגסיסת הקשר שלנו תהיה פומבית
אתם חברים נוראיים
ShiriV כתב:הודאל, לא תהיה לך בכלל אפשרות לתקשר אינטרנטית עם הפורום?
yanay21 כתב:ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:*באסהבעסה וגם: באסה – תחושת אומללות הנובעת מאכזבה או ממפח נפש (בערבית - بعصة ). בערבית המדוברת יש למילה גם משמעות מטאפורית של קילקול או השריית אווירה של נאחס או של יאוש. מכאן נגזרות גם המילים התבעס או התבאס.
שתי הצורות מקובלות
לא, ''באסה''
תגובה כרמלית טיפוסית
וזה מצחיק כפליים, כי חזרת מחיפה
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:ShiriV כתב:
שתי הצורות מקובלות
לא, ''באסה''
תגובה כרמלית טיפוסית
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא, ''באסה''
תגובה כרמלית טיפוסית
הכי בדיחות שלנו.
והכרמלית מגניבה, אגב
MTA2311 כתב:נו אני רוצה ללכת לישון יא זונות
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים