roy1000 כתב:yanay21 כתב:roy1000 כתב:ניקס - ספרס בעוד5 שעות בערך.
אני אנסה להשיג לך ול- HUDAL הקדשה מקוואי.
תהנה שם!
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:yanay21 כתב:roy1000 כתב:ניקס - ספרס בעוד5 שעות בערך.
אני אנסה להשיג לך ול- HUDAL הקדשה מקוואי.
החציל האצטקי כתב:ההה???
פורטלנד העבירו את פלאמלי לדנבר תמורת נורקיץ׳.
טרייד מוזר מאוד בעיניי.
פלאמלי היה שחקן חשוב בשיטה שלהם.
arel123 כתב:טרייד לא כ"כ טוב של פורטלנד לדעתי
פלאמלי היה שחקן מאוד חשוב השנה אצל פורטלנד ונתן משחקים טובים .
נורקיץ' לא שחקן ברמה גבוהה ואני לא רואה אותו עוזר מאוד לפורטלנד בשנה שנתיים הקרובות, אך מה שטוב בו זה שהוא בסהכ בן 22 (לעומת פלאמלי 26), ויש לו פוטנציאל לא רע.
אז כנראה שהם חושבים על העתיד כמו שנאמר פה.
** ידוע איזה מספר בבחירה של הסיבוב הראשון הם קיבלו ?
איתי-שגב כתב:arel123 כתב:טרייד לא כ"כ טוב של פורטלנד לדעתי
פלאמלי היה שחקן מאוד חשוב השנה אצל פורטלנד ונתן משחקים טובים .
נורקיץ' לא שחקן ברמה גבוהה ואני לא רואה אותו עוזר מאוד לפורטלנד בשנה שנתיים הקרובות, אך מה שטוב בו זה שהוא בסהכ בן 22 (לעומת פלאמלי 26), ויש לו פוטנציאל לא רע.
אז כנראה שהם חושבים על העתיד כמו שנאמר פה.
** ידוע איזה מספר בבחירה של הסיבוב הראשון הם קיבלו ?
מה זאת אומרת? הלוטרי עדיין לא התקיים...
אחדשיודע כתב:מספרי הבחירה בדראפט נקבעים עפ"י המיקומים של הקבוצות בסוף העונה. הקבוצה הטובה בליגה בוחרת אחרונה, וכך הלאה.
פורטלנד קיבלו את הבחירה של ממפיס כביכול ( עברה הרבה ידיים - דנבר קיבלה אותה מקליבלנד, שקיבלה אותה מממפיס), ואם הדראפט היה היום - הם היו בוחרים במקום ה-21 על חשבון ממפיס.
arel123 כתב:אחדשיודע כתב:מספרי הבחירה בדראפט נקבעים עפ"י המיקומים של הקבוצות בסוף העונה. הקבוצה הטובה בליגה בוחרת אחרונה, וכך הלאה.
פורטלנד קיבלו את הבחירה של ממפיס כביכול ( עברה הרבה ידיים - דנבר קיבלה אותה מקליבלנד, שקיבלה אותה מממפיס), ואם הדראפט היה היום - הם היו בוחרים במקום ה-21 על חשבון ממפיס.
זאת אומרת שהבחירה של פורטלנד תהייה תלויה במתי שדנבר תסיים את העונה ?
אחדשיודע כתב:arel123 כתב:אחדשיודע כתב:מספרי הבחירה בדראפט נקבעים עפ"י המיקומים של הקבוצות בסוף העונה. הקבוצה הטובה בליגה בוחרת אחרונה, וכך הלאה.
זאת אומרת שהבחירה של פורטלנד תהייה תלויה במתי שדנבר תסיים את העונה ?
תלוי במיקום שממפיס תסיים את העונה (כרגע לממפיס יש את המאזן ה-10 בטיבו בליגה - מה שמזכה אותה בבחירה ה-21).
הם קיבלו את הבחירה מדנבר, אבל הבחירה עצמה היא של ממפיס כפי שציינתי.
לפורטנלד אגב יש בלי קשר שתי בחירות נוספות בדראפט. אחת שלה עצמה ואחת שקיבלה מקליבלנד.
אחדשיודע כתב:"הקבוצה הטובה בליגה בוחרת אחרונה, וכך הלאה". גולדן סטייט (יוטה בוחרת במקומה השנה) עם הבחירה ה-30, סן אנטוניו 29...
my man כתב:ינאי הקבוצה שלך מסריחה את הפרקט ועוד בגלל זה אני לא כותב את המבחן..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים