ShiriV כתב:אני תוהה מה עלול לקרות לפורום אם ג'נטילה והאוול אכן יעזרו לירושלים לקחת אליפות בצורה משכנעת..
במצב נורמלי בלי פופוליזם? כלום
0 אמוציות
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ShiriV כתב:אני תוהה מה עלול לקרות לפורום אם ג'נטילה והאוול אכן יעזרו לירושלים לקחת אליפות בצורה משכנעת..
jol9 כתב:חייב להגיד שהאופנה הזאת להוציא את העצבים על שמואל אחרי כל משחק עם מגדל, מתחילה להיות מוגזמת ולא נעימה.
jol9 כתב:חייב להגיד שהאופנה הזאת להוציא את העצבים על שמואל אחרי כל משחק עם מגדל, מתחילה להיות מוגזמת ולא נעימה.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:חייב להגיד שהאופנה הזאת להוציא את העצבים על שמואל אחרי כל משחק עם מגדל, מתחילה להיות מוגזמת ולא נעימה.
אף אחד לא קם עם האג'נדה הזאת בבוקר
קצת בדק בית אחרי קרוב לעשור היה מתקבל בברכה
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:חייב להגיד שהאופנה הזאת להוציא את העצבים על שמואל אחרי כל משחק עם מגדל, מתחילה להיות מוגזמת ולא נעימה.
אף אחד לא קם עם האג'נדה הזאת בבוקר
קצת בדק בית אחרי קרוב לעשור היה מתקבל בברכה
באמת?
את יודעת ששמואל כתב את ההודעה הראשונה שלו כאן, אחרי הפוסט הלא ממש מעודן שלך?
מה זה בדיוק אם לא לקום עם האג׳נדה על הבוקר?
אור, זכות דיבור יש לכולם. פשוט המתקפה הכוללת הזאת לא נראית לי. זה הכל.
yanay21 כתב:הקבוצות היו שוות באפסיות שלהן. בתכל'ס, לא מופרך לומר שהדבר היחיד ששיחק פה תפקיד בהכרעה זה נטו ביתיות(מה שכנראה לא תהיה לאף אחת מהקבוצות, אם בכלל יפגשו בגמר).
בעיניי, התגובה היא אותה תגובה, גם אם היינו מנצחים. שתי הקבוצות עלובות, אף אחת לא הייתה יותר טובה מהשנייה באמת.
בנוגע לג'נטילה, הוא לא שחקן טופ יורוליג. למה? כי שחקן טופ יורוליג משחק, ובכן, בטופ יורוליג. וכרגע, הוא אפילו לא בתחתית היורוליג, אלא מרכז היורוקאפ. רק מאמנים אשמים, עונה רעה? לא. זה השחקן. ואני לא אומר שהוא לא שחקן יורוליג, אבל יש גבול לכמה שחקן טופ יורוליג יכול להגיע נמוך ועדיין להיחשב כזה.
ShiriV כתב:yanay21 כתב:הקבוצות היו שוות באפסיות שלהן. בתכל'ס, לא מופרך לומר שהדבר היחיד ששיחק פה תפקיד בהכרעה זה נטו ביתיות(מה שכנראה לא תהיה לאף אחת מהקבוצות, אם בכלל יפגשו בגמר).
בעיניי, התגובה היא אותה תגובה, גם אם היינו מנצחים. שתי הקבוצות עלובות, אף אחת לא הייתה יותר טובה מהשנייה באמת.
בנוגע לג'נטילה, הוא לא שחקן טופ יורוליג. למה? כי שחקן טופ יורוליג משחק, ובכן, בטופ יורוליג. וכרגע, הוא אפילו לא בתחתית היורוליג, אלא מרכז היורוקאפ. רק מאמנים אשמים, עונה רעה? לא. זה השחקן. ואני לא אומר שהוא לא שחקן יורוליג, אבל יש גבול לכמה שחקן טופ יורוליג יכול להגיע נמוך ועדיין להיחשב כזה.
ג'נטילה טופ יורוליג בדיוק כמו שמקל טופ יורוליג.
הליגה שלנו מפוצצת בשחקנים טופ יורוליג. בגלל זה היא כל כך טובה ונחשבת באירופה
rc4991 כתב:השטויות שראד אומר אחרי משחקים
מפתיע אותי כל פעם מחדש
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:יש טעם להגיד שמילר וגאודלוק זה חיזוק משמעותי יותר מג'נטילה והגבוה הישראלי הטוב בהיסטוריה, או שהקרב הזה אבוד?
מילר נראה כמו גופה, הוא לא רלוונטי.
גאודלוק חוזר אחרי חודשיים בלי כושר משחק ועם חשק לא ברור לכדורסל.
מכבי לא עשתה שום דבר כדי להתחזק במהלך העונה.
Weems13 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:יש טעם להגיד שמילר וגאודלוק זה חיזוק משמעותי יותר מג'נטילה והגבוה הישראלי הטוב בהיסטוריה, או שהקרב הזה אבוד?
אתה מעדיף את סוג ההחתמות שהיו במהלך העונה שעברה? אופייבואים ואונאקים למיניהם על חוזים חודשיים (כאילו זה מינימום נבט, חוזה ל10 ימים). אתה מעדיף שיביאו את סדריק סימונס ואז יגידו שהם ניסו לעשות שינויים? או שאתה בעצם מעדיף את מילסאפ, שחקן ההגנה המהולל. או בכלל להביא את מקל המשיח לחוזה ל3.5 שנים. כי אני לא מעדיף. קח בחשבון גם שכבר בתחילת העונה רשמו 6 זרים לליגה, כך שגם אם רוצים להתחזק יש רק 2 מקומות. כן היו צריכים להביא חיזוק ליורוליג כשעוד היה סיכוי. כשהביאו את סימפסון זה כבר היה גמור, אבל זה רק הדגיש את הטעות שהם עשו, שלא הביאו חיזוק טוב מוקדם יותר, זה אולי היה מציל / עושה את העונה פחות רעה. אם שחקן בינוני כמו סימפסון הצליח ונראה טוב, רק אפשר לדמיין מה שחקן טוב שהיה מגיע מוקדם יותר היה עושה
jol9 כתב:Weems13 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:יש טעם להגיד שמילר וגאודלוק זה חיזוק משמעותי יותר מג'נטילה והגבוה הישראלי הטוב בהיסטוריה, או שהקרב הזה אבוד?
אתה מעדיף את סוג ההחתמות שהיו במהלך העונה שעברה? אופייבואים ואונאקים למיניהם על חוזים חודשיים (כאילו זה מינימום נבט, חוזה ל10 ימים). אתה מעדיף שיביאו את סדריק סימונס ואז יגידו שהם ניסו לעשות שינויים? או שאתה בעצם מעדיף את מילסאפ, שחקן ההגנה המהולל. או בכלל להביא את מקל המשיח לחוזה ל3.5 שנים. כי אני לא מעדיף. קח בחשבון גם שכבר בתחילת העונה רשמו 6 זרים לליגה, כך שגם אם רוצים להתחזק יש רק 2 מקומות. כן היו צריכים להביא חיזוק ליורוליג כשעוד היה סיכוי. כשהביאו את סימפסון זה כבר היה גמור, אבל זה רק הדגיש את הטעות שהם עשו, שלא הביאו חיזוק טוב מוקדם יותר, זה אולי היה מציל / עושה את העונה פחות רעה. אם שחקן בינוני כמו סימפסון הצליח ונראה טוב, רק אפשר לדמיין מה שחקן טוב שהיה מגיע מוקדם יותר היה עושה
ווימס, אתה מסביר נכון את העובדות, אבל לדעתי המסקנה שלך לא נכונה.
זה שאנשי המקצוע במכבי גרועים, ומביאים לכאן חבורה עלובה של בובלים, לא אומר שלא צריך לחזק את הקבוצה.
ההתנהלות של מכבי היא היסטרית. עונה אחת עושים מליון שינויים בסגל. עונה אחרי זה עושים מליון שינויים על הקווים.
בין לבין נותנים לאבי אבן ולרמי הדר לנהל את המשחקים הכי חשובים באירופה באותה העונה.
מעניין מה צריך לקרות בשביל שאבי אבן יעוף מהמועדון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־9 אורחים