LIAV10 כתב:מישהו מכיר את ג'רי סמית' מהדי ליג? (שחקן החודש)
בטח זיפזפתם אללאה אחרי שאמרי די ליג..
?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:מישהו מכיר את ג'רי סמית' מהדי ליג? (שחקן החודש)
בטח זיפזפתם אללאה אחרי שאמרי די ליג..
Holiday_Armadillo כתב:אתם לא מבינים מה גיליתי עכשיו..יש שחקן בשם גנאיי לאוואל(GANI LAWAL)ששיחק במכללת ג'ורג'יה טק ונבחר ב-2010 ע''י הסאנס בסיבוב השני של הדראפט..הוא שיחק עם הסאנס משחק אחד ואז הייתה לו פציעה קרסול שגמרה לו את העונה, הוא חתם בפולין בתחילת השנה ואז כשנגמרה השביתה הוא חזר לסאנס כי היה לו חוזה והם חתכו אותו,הוא ניסה את מזלו בסן אנטוניו אבל גם לא קיבל חוזה ואז חתם בסין בקבוצה של קניון מרטין..הוא באמת אחלה של שחקן ואני אשמח לראות אותו כאן כסנטר מחליף למרות שהוא לא בדיוק סנטר אבל באירופה הוא כן
הוא בן 23 ובגובה 2.06,שוקל 106 ק''ג(נראה הרבה יותר),עשה ממוצעים בפולין של 16.5 נקודות למשחק ב-62.7 אחוזים ל-2(לא זורק מחוץ לקשת),11.7 ריבאונדים(7.8 בהגנה ו-3.9 בהתקפה)ומתאים בול לקבוצה כי לא עובר את ה-56% מהקו+1.4 חסימות למשחק..
הנה סירטון שהכינו עליו בזמן השהות שלו בפולין
מה שכן,ההורים שלו מניגריה ולאחים ואחיות שלו יש שמות ערביים..אני לא יודעת אם הוא מוסלמי או לא אבל אם כן אז אולי זה משהו שירום לו לא לרצות לבוא הנה
refael כתב:Holiday_Armadillo
אותי יותר מעניין מי זה הרכז השחור הזריז עם המסירות הממש יפות האלו לבחור גנאיי לאוואל?
שחף כתב:יכול להיות אחלה מחליף לאליהו. מישהו מתנדב לשחד את ה-GM של הרוקטס להחתים אותו ולחסוך מאיתנו את ה-700 אלף דולר שלו?
refael כתב:Holiday נשמע אחלה שחקן יש סיכוי נראה אותו ביורוליג בקרוב?
שחף כתב:דווקא שוק הרכזים במצב די רע לדעתי. עצם זה שמסתכלים על רייס נניח שלא בדיוק מרשים מאוד(למרות שהוא נראה נחמד) מראה את זה.
שחף כתב:אגב, מעניין אותי אם בלאט יסתכל על עומאר קוק(לא יודע אם יש לו חוזה או לא). הוא קלעי מחורבן, לא שחקן שיוצר כ''כ אבל רכז במהות ובסגנון שלו ואם מכבי בונה קבוצה מסביב ללאנגפורד הוא בהחלט מתאים. מצד שני, דייויד בקנציה הנוכחית שלו מעדיף רכזים סלאשרים שיכולים ליצור ופחות שם דגש על ניהול משחק.
החציל האצטקי כתב:
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים