המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אני לא מודע להיסטוריית הפציעות שלו, והאם זה משהו כרוני, או עניינים של חוסר מזל.
מה שבטוח זה שהוא היה יציב מאוד בתפוקה שלו ב-4 השנים שלו באול'.
סביב ה-10 נק' למשחק, 43% משלוש, למעלה מ55% מה-2, וכו'.
בעונה שעברה הוא שיחק 26 משחקים ביורוליג, עונה לפני זה 11, לפני כן 25 ו-29, וכמובן גם עוד כמות של 20-30 משחקים במסגרות המקומיות.
סה"כ, אני לא הייתי פוסל בכלל. זה נראה דווקא שהוא די מתאים למה שמנסים לבנות, יש לו סייז טוב, הגנה וכו'.
מה שכן, הוא לא קומבו, ואם הוא מגיע, אז מכבי למעשה היא קבוצה בבעלות בלעדית של פייר ג'קסון, וזה סיכון לא קטן.
החציל האצטקי כתב:מכבי חייבת שהגארד הנוסף שלה יהיה לוקדאון דיפנדר. מישהו ורסטילי שיכול לחפות על ג'קסון ותומאס. אתם יודעים מי.
arel123 כתב:החציל האצטקי כתב:אולי פילי חלק מהמיקס.
חציל מה אתה אומר על בולדן ?
לדעתי יש פה שחקן עם פוטנציאל וכישרון ענק וזאת תהייה גניבה של מכבי
הוא פשוט יודע לעשות הכל, הוא מעולה בהתקפה (גם קליעה וגם מתחת לסל), ובהגנה הוא חוסם נהדר ושומר אחד על אחד טוב, וזה בלי להרחיב יותר מדי עליו.
dod כתב:החציל האצטקי כתב:מכבי חייבת שהגארד הנוסף שלה יהיה לוקדאון דיפנדר. מישהו ורסטילי שיכול לחפות על ג'קסון ותומאס. אתם יודעים מי.
אלכס גארסיה?
dod כתב:jol9 כתב:אני לא מודע להיסטוריית הפציעות שלו, והאם זה משהו כרוני, או עניינים של חוסר מזל.
בעונה שעברה הוא שיחק 26 משחקים ביורוליג, עונה לפני זה 11, לפני כן 25 ו-29, וכמובן גם עוד כמות של 20-30 משחקים במסגרות המקומיות.
סה"כ, אני לא הייתי פוסל בכלל. זה נראה דווקא שהוא די מתאים למה שמנסים לבנות, יש לו סייז טוב, הגנה וכו'.
מה שכן, הוא לא קומבו, ואם הוא מגיע, אז מכבי למעשה היא קבוצה בבעלות בלעדית של פייר ג'קסון, וזה סיכון לא קטן.
שחקן מוכר וידוע שנותן תפוקה יפה כשהוא משחק. הבעיה היא שהוא בן 32 ועבר פציעות לא קלות בשתי העונות האחרונות.
לקחת אותו זה הימור.
אם הוא מגיע אז ההחתמה של רול נראית עוד יותר הזויה.
jol9 כתב:dod כתב:jol9 כתב:אני לא מודע להיסטוריית הפציעות שלו, והאם זה משהו כרוני, או עניינים של חוסר מזל.
שחקן מוכר וידוע שנותן תפוקה יפה כשהוא משחק. הבעיה היא שהוא בן 32 ועבר פציעות לא קלות בשתי העונות האחרונות.
לקחת אותו זה הימור.
אם הוא מגיע אז ההחתמה של רול נראית עוד יותר הזויה.
מסכים, אם כי לא בטוח שזה הימור כזה גדול. שוב, ע"פ התרשמות כללית, לא מדובר בגרוטאה, ויש לו אחוזים טובים מכל הטווחים.
בכל אופן, אם נגיד הוא ובולדן מגיעים, זה כבר 5 זרים, כשברור שחסר עוד גארד ועוד גבוה, שזה כבר 7 זרים.
אני חושב אבל שיש גם עניין אחר.
מכבי עכשיו בונה קבוצה מאפס. אי אפשר שכל הקבוצה תהיה מורכבת משחקנים "צעירים ורעבים". חייבים גם קצת נסיון וותק.
מכבי עכשיו לא בונה שושלת ל-5 שנים, אלא מנסה לבנות קבוצה שלא תתבזה ביורוליג ותתמודד כמו שצריך בליגה בעונה הבאה, ולכן הגיל שלו לא כ"כ מפריע לי, מצד שני,
הוא נראה לי כמו קלעי ברמה שחייבים שיהיה ליד רכז כמו ג'קסון.
שועל כתב:אתם מפתחים דיון על כלום. אף אחד לא אמר שהוא יבוא.
בלי קשר, צריך רכז או קומבו.
jol9 כתב:שועל כתב:אתם מפתחים דיון על כלום. אף אחד לא אמר שהוא יבוא.
לא חושב שיש הרבה הגיון בלהביא רכז מחליף זר. צריך קומבו.
החציל האצטקי כתב:4.5, 2.5 ו1.5
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:4.5, 2.5 ו1.5
מכבי צריכה עוד 3 שחקנים ל4-5 (כולל בולדן), ועוד לפחות שחקן אחד ל1-2. בזה זה נגמר.
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:אתם מפתחים דיון על כלום. אף אחד לא אמר שהוא יבוא.
לא חושב שיש הרבה הגיון בלהביא רכז מחליף זר. צריך קומבו.
יש למכבי רק רכז אחד (דיב' לא ממש רכז ולא ממש מנוסה או טוב), אז צריך רכז מחליף. בכל מקרה, אתה כתבת שלוגינסקי יגיע על חשבון חשבון רכז או קומבו, שזה לא תואם את המציאות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים