המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
בזמן מונדיאל כשיש משחקים של אנגליה יש לכולם חופש, אתה בטוח תרגיש את האווירהjol9 כתב:ב24.6 אני בלונדון, אבל יכלו לארגן לי משחק יותר מעניין מפנמה...
יש המלצות לאן ללכת לראות את זה? מישהו חווה משהו בסגנון?
מה אתה חושב שאתה עושה? אני הקלדתי תוך כדי משחק ובגלל זה שלחתי אחריךMTA2311 כתב:הייתי בלונדון בזמן היורו האחרון. הם ארגנו אירוע הקרנה גדול מאוד ליד קינגס קרוס. באופן כללי כמובן שבכל פאב משדרים ויש אווירה מפחידה.
שהיא תלך לשופינג שלה ואתה תלך לראות כדורגל, מה הבעיה?jol9 כתב:סבבה. יש לי תחושה שאשתי תחליט להפוך את היום הזה ליום שופינג. אז במקום לראות כדורגל ולהנות מהאווירה אני
אעבור מתא מדידה אחד לשני. לא יכול לחכות כבר.
Holiday_Armadillo כתב:שהיא תלך לשופינג שלה ואתה תלך לראות כדורגל, מה הבעיה?jol9 כתב:סבבה. יש לי תחושה שאשתי תחליט להפוך את היום הזה ליום שופינג. אז במקום לראות כדורגל ולהנות מהאווירה אני
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שהיא תלך לשופינג שלה ואתה תלך לראות כדורגל, מה הבעיה?jol9 כתב:סבבה. יש לי תחושה שאשתי תחליט להפוך את היום הזה ליום שופינג. אז במקום לראות כדורגל ולהנות מהאווירה אני
כן, ומי יסחוב את השקיות??
לא סתם, כנראה שזה מה שיהיה פחות או יותר...
לא, אבל אמרו לו שזה מה שגברים עושיםmy man כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שהיא תלך לשופינג שלה ואתה תלך לראות כדורגל, מה הבעיה?jol9 כתב:סבבה. יש לי תחושה שאשתי תחליט להפוך את היום הזה ליום שופינג. אז במקום לראות כדורגל ולהנות מהאווירה אני
כן, ומי יסחוב את השקיות??
לא סתם, כנראה שזה מה שיהיה פחות או יותר...
אתה אוהב כדורגל בכלל?
רוצים בכוח שאני אכשל במבחנים.Holiday_Armadillo כתב:מחר 4 משחקים כולל אחד בערוץ הספורט
אפשר באתר של כאן להוריד את האיכות (נניח ל 360p)Holiday_Armadillo כתב:לא מצאתי אפליקציה או אתר שמשדר את המונדיאל באיכות נמוכה ורבע שעה ממשחק אחד באיכות טובה לקח לי 600 מגה
עד שמצאתי אפליקציה שמשדרת ברדיו זה של ה-bbc והם לא משדרים מחוץ לבריטניה, גם לא כשאני משתמשת ב-VPN
my man כתב:מלכתחילה לא ניסיתי לראות דרך "כאן"..
מצאתי אתר עם שידורי HD במחשב..
ומי שיש לו SMART-TV גם ממליץ לו לחפש אתרים עם 4K או HD הישודורים באנגלית/ספרדית כל כך הרבה יותר טובים מהטרחנים פה..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־0 אורחים