פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: פותחים עונה - עמי ביטון ממשיך לעונה נוספת

02 אוגוסט 2018, 19:19

toja27 כתב:
Jack55 כתב:הרבה פה רשמו שאין התקדמות/שיפור בסגל שלנו לעומת שנה שעברה, אז רציתי לגעת בנושא הזה .

מבחינתי הדבר הכי חשוב זה שהשנה יש לנו שחקן מוכח, שחקן אמיתי שאתה כבר יודע מה תקבל ממנו ואתה יודע שהוא לא יאכזב אותך, אחד כזה שיופיע לכל המשחקים .

בעונה הקודמת קיבלנו את פייר, הימור מארץ ההימורים.
נכון אין ספק זהוא סקורר מצוין והוא יודע לעשות דברים נפלאים, אבל גילינו שהוא לא סוג הרכז שנרצה פה במכבי, הוא לא אחד שידע להפעיל את הגבוהים כמו שפארגו יודע למשל והוא עשה המון טעויות, בקיצור הבנו שהוא לא מתאים להיות רכז פותח בקבוצת יורוליג עם שאיפות.

וקיבלנו גם את קול, עם עבר מפואר ומרשים אבל גם הוא היה סוג של הימור .
לא מתקרב בכלל לכיווון של ווילבקין .

וגם אם תסתכלו על שאר העונות, לא היה לנו פה שחקן עם שם כמו ווילבקין לדעתי מאז עונת ארויו, זה כבר שיפור אדיר .

בקיצור אני בטוח וסומך על סקוטי שהוא יופיע לכל משחק ושגם במצבים שקצת נסתבך הוא יצליח להוציא אותנו מזה .

חוץ מזה יש לנו גם את גרמי וגם את וווילבקין שהם תמיד יופיעו במאני טיים והם שחקני קלאץ נהדרים, שזה עוד משהו מעודד .
דרך אגב גם רול לא פראייר בכלל במאני טיים, היו לו כמה רגעים העונה שהוא היה מצוין בסופי משחקים שהוכרעו בתוצאה צמודה .

בגדול הסגל הזה הרבה יותר מגוון ועם הרבה יותר יכולות, ואם נסתכל על שאר השחקנים :

פארגו במקומו של ג’קסון
ווילבקין במקומו של קול
ריי במקומו של משעור
קלויארו במקומו של תומאס
לוי במקומו של שגב
אובראיינט במקומו של בולדן
זה כבר נראה טוב מאוד, שיפור בטוח שיש .

ושמסתכלים בגדול על הקבוצה רואים שיש פה באמת אחלה של פוטנציאל, אני מאוד אוהב את הסגנון של הקבוצה שנבנה פה ואני בטוח שספאחיה יביא לסגל הזה שיטת משחק נהדרת .
ווילבקין הכוכב בfront ומסביבו שחקנים עם מלא כישורים ויכולות שיכולים לגבות עליו ולעזור לו .
גם בגזרת הישראלים קיבלנו את לוי במקומו של שגב שזה מאוד מעודד וזה שהצליחו לשמור על השלישייה של דיבה טיוס וכהן זה יותר ממדהים.

זה נראה יותר טוב מהעונה הקודמת וגם בכללי הסגל הזה נראה לא רע בכלל .
נכון יש כמה חורים שצריך לסתום בסגל הזה אבל עם עוד סנטר ברמה גבוהה אני בטוח שאפשר להגיע רחוק עם החבורה הזאת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אני מסכים איתך שעשינו התקדמות הקיץ הזה מהעונה שעברה, בעיני אין כאן ספק. מה שכן, אני מרגיש שוולבקין עוד טעון הוכחה למה שהפכת אותו להיות בפוסט. אני מרוצה מאוד שוולבקין איתנו, אבל יש לו עוד מה להוכיח כדי שנהפוך אותו כבר עכשיו לסטאר ברוח הדברים שלך.

אני אישית מאוד מאוד מחזיק ממנו ולדעתי הוא יכול לסחוב אותנו יפה העונה .
אבל בתכלס אתה צודק, עד שלא נראה אותו ואת הקבוצה משחקים ביחד לא נדע .
אני רק משער אבל אני רק יכול להיות שאני מאוד תופס ממנו והוא תמיד היה אהוב עליי .

02 אוגוסט 2018, 19:20

Jack55 כתב:
toja27 כתב:
Jack55 כתב:הרבה פה רשמו שאין התקדמות/שיפור בסגל שלנו לעומת שנה שעברה, אז רציתי לגעת בנושא הזה .

מבחינתי הדבר הכי חשוב זה שהשנה יש לנו שחקן מוכח, שחקן אמיתי שאתה כבר יודע מה תקבל ממנו ואתה יודע שהוא לא יאכזב אותך, אחד כזה שיופיע לכל המשחקים .

בעונה הקודמת קיבלנו את פייר, הימור מארץ ההימורים.
נכון אין ספק זהוא סקורר מצוין והוא יודע לעשות דברים נפלאים, אבל גילינו שהוא לא סוג הרכז שנרצה פה במכבי, הוא לא אחד שידע להפעיל את הגבוהים כמו שפארגו יודע למשל והוא עשה המון טעויות, בקיצור הבנו שהוא לא מתאים להיות רכז פותח בקבוצת יורוליג עם שאיפות.

וקיבלנו גם את קול, עם עבר מפואר ומרשים אבל גם הוא היה סוג של הימור .
לא מתקרב בכלל לכיווון של ווילבקין .

וגם אם תסתכלו על שאר העונות, לא היה לנו פה שחקן עם שם כמו ווילבקין לדעתי מאז עונת ארויו, זה כבר שיפור אדיר .

בקיצור אני בטוח וסומך על סקוטי שהוא יופיע לכל משחק ושגם במצבים שקצת נסתבך הוא יצליח להוציא אותנו מזה .

חוץ מזה יש לנו גם את גרמי וגם את וווילבקין שהם תמיד יופיעו במאני טיים והם שחקני קלאץ נהדרים, שזה עוד משהו מעודד .
דרך אגב גם רול לא פראייר בכלל במאני טיים, היו לו כמה רגעים העונה שהוא היה מצוין בסופי משחקים שהוכרעו בתוצאה צמודה .

בגדול הסגל הזה הרבה יותר מגוון ועם הרבה יותר יכולות, ואם נסתכל על שאר השחקנים :

פארגו במקומו של ג’קסון
ווילבקין במקומו של קול
ריי במקומו של משעור
קלויארו במקומו של תומאס
לוי במקומו של שגב
אובראיינט במקומו של בולדן
זה כבר נראה טוב מאוד, שיפור בטוח שיש .

ושמסתכלים בגדול על הקבוצה רואים שיש פה באמת אחלה של פוטנציאל, אני מאוד אוהב את הסגנון של הקבוצה שנבנה פה ואני בטוח שספאחיה יביא לסגל הזה שיטת משחק נהדרת .
ווילבקין הכוכב בfront ומסביבו שחקנים עם מלא כישורים ויכולות שיכולים לגבות עליו ולעזור לו .
גם בגזרת הישראלים קיבלנו את לוי במקומו של שגב שזה מאוד מעודד וזה שהצליחו לשמור על השלישייה של דיבה טיוס וכהן זה יותר ממדהים.

זה נראה יותר טוב מהעונה הקודמת וגם בכללי הסגל הזה נראה לא רע בכלל .
נכון יש כמה חורים שצריך לסתום בסגל הזה אבל עם עוד סנטר ברמה גבוהה אני בטוח שאפשר להגיע רחוק עם החבורה הזאת.

אני מסכים איתך שעשינו התקדמות הקיץ הזה מהעונה שעברה, בעיני אין כאן ספק. מה שכן, אני מרגיש שוולבקין עוד טעון הוכחה למה שהפכת אותו להיות בפוסט. אני מרוצה מאוד שוולבקין איתנו, אבל יש לו עוד מה להוכיח כדי שנהפוך אותו כבר עכשיו לסטאר ברוח הדברים שלך.

אני אישית מאוד מאוד מחזיק ממנו ולדעתי הוא יכול לסחוב אותנו יפה העונה .
אבל בתכלס אתה צודק, עד שלא נראה אותו ואת הקבוצה משחקים ביחד לא נדע .
אני רק משער אבל אני רק יכול להיות שאני מאוד תופס ממנו והוא תמיד היה אהוב עליי .

כן, אני גם מחבב אותו מאוד.

02 אוגוסט 2018, 20:19

הוא לגמרי טעון הוכחה ויחד עם זאת דיי ברור שיהיה טוב מג'קסון.

יש לנו שחקן אחד פוטנציאלית חריף בהתקפה ברמת יורוליג - ווילבקין.

יש לנו שני שחקנים טובים בהגנה ברמת יורוליג - קיין וטיוס.

יש לנו שחקן אחד שהיה ברמות הגבוהות של היורוליג לפני כמה וכמה שנים טובות ולא ברור מה נקבל ממנו - פארגו.

כל השאר "אינטליגנטים" ו/או "אפסייד" ו/או "תנועות יפות" ו/או "הבינו לאיפה הם הגיעו" ו/או "דבק" ו/או "משלימים" ו/או "ו/או".

אם הבא/ים בתור לא יביא/ו לפחות הגנה או התקפה ברמות הגבוהות העונה הזו הסתיימה לפני שהתחילה בפעם המי יודע כמה.

02 אוגוסט 2018, 20:31

טיוס לא טוב בהגנה. טיוס חוסם ולוקח ריבאונד. לא שומר טוב באחד על אחד, לא שומר טוב בפיק אנד רול ולא שומר טוב בהגנת חילופים.

02 אוגוסט 2018, 20:36

כשמאתגר אותו (מה שנקרא מתחשק לו) הוא אחד הטובים באירופה. בלי להגזים. אבל לא קריטי, אתה רק מחזק את מה שאני אומר.

מי ישחק כדורסל ברמה גבוהה בקבוצה הזאת? סבבה שקול ותומאס לא מספיק טובים, אבל הם פאקינג שמים את הכדור בסל.

02 אוגוסט 2018, 20:36

בינתיים אני חושב שיש שיפור קל ביחס לעונה הקודמת. זה אומר שפחות יותר נגיע לאותו המקום, כי בעונה הקודמת הגענו לאן שהגענו למרות הסגל הרע. היה לנו המון מזל בעיקר בתחילת העונה

02 אוגוסט 2018, 20:38

שועל כתב:בינתיים אני חושב שיש שיפור קל ביחס לעונה הקודמת. זה אומר שפחות יותר נגיע לאותו המקום, כי בעונה הקודמת הגענו לאן שהגענו למרות הסגל הרע. היה לנו המון מזל בעיקר בתחילת העונה

חכה, עדיין לא הגיע הסנטר הפותח שלנו .
אם יגיע לפה מישהו ברמה אני בטוח שאפשר לעשות דברים טובים עם הקבוצה הזאת .

02 אוגוסט 2018, 20:40

MTA2311 כתב:טיוס לא טוב בהגנה. טיוס חוסם ולוקח ריבאונד. לא שומר טוב באחד על אחד, לא שומר טוב בפיק אנד רול ולא שומר טוב בהגנת חילופים.

+1

לגבי ווילבקין, בוא לא נרתום את העגלה לפני הסוסים.
מכבי הביאו בעשור האחרון מספיק שחקנים שכיכבו ביורוקאפ, חלק היו הצלחות ברמה כזו או אחרת (דווין סמית', אידסון, קיין) וחלק כשלונות מפוארים (קיינר מדלי) אבל די קשה להעריך איך שחקן שהיה כוכב במפעל המשני יתפקד במפעל הראשי.

02 אוגוסט 2018, 20:45

SirCharles כתב:
MTA2311 כתב:טיוס לא טוב בהגנה. טיוס חוסם ולוקח ריבאונד. לא שומר טוב באחד על אחד, לא שומר טוב בפיק אנד רול ולא שומר טוב בהגנת חילופים.

+1

מכבי הביאו בעשור האחרון מספיק שחקנים שכיכבו ביורוקאפ, חלק היו הצלחות ברמה כזו או אחרת (דווין סמית', אידסון, קיין) וחלק כשלונות מפוארים (קיינר מדלי) אבל די קשה להעריך איך שחקן שהיה כוכב במפעל המשני יתפקד במפעל הראשי.

לגמרי

ההיסחפות פה לגביו הייתה מוגזמת כמוה גם השכר שלו כנראה.

02 אוגוסט 2018, 20:54

להגיד שהשכר שלו מוגזם בשוק הנוכחי זה או אי הבנה או הטרלה לא מוצלחת

פותחים עונה - עמי ביטון ממשיך לעונה נוספת

02 אוגוסט 2018, 20:55

לשחקן הזה יש יכולות מדהימות
תכף תגידו לי שהשלשות שהוא קולע כמעט מהטווח של קרי זה קשור לרמה שהוא שיחק בה .
תעשו טובה, הוא עשה כל כך הרבה דברים מדהימים בלי קשר לרמה שהוא שיחק מולה .
נכון אני מסכים שצריך עדיין לראות אותו משחק עם הקבוצה הזאת בשביל באמת להחליט איך הוא יהיה
אבל בואו, לא צריך להוריד ממנו, הדברים שהוא עושה זה הטופ של אירופה .

דרך אגב השכר שלו בסהכ 1.3, מכבי הוסיפו עוד מיליון לבייאאוט אבל השכר שלו ספציפית 1.3
סביר לחלוטין לשחקן כמוהו .

02 אוגוסט 2018, 21:09

jay כתב:הוא לגמרי טעון הוכחה ויחד עם זאת דיי ברור שיהיה טוב מג'קסון.

יש לנו שחקן אחד שהיה ברמות הגבוהות של היורוליג לפני כמה וכמה שנים טובות ולא ברור מה נקבל ממנו - פארגו.

כל השאר "אינטליגנטים" ו/או "אפסייד" ו/או "תנועות יפות" ו/או "הבינו לאיפה הם הגיעו" ו/או "דבק" ו/או "משלימים" ו/או "ו/או".

אם הבא/ים בתור לא יביא/ו לפחות הגנה או התקפה ברמות הגבוהות העונה הזו הסתיימה לפני שהתחילה בפעם המי יודע כמה.

כמה שאתה צודק. ההנהלה הזאת ושלישיית נאד הרגילה אותנו לכל כך הרבה חרא בשנים האחרונות שעצם זה שלא מחתימים שחקנים שמראש נראים כישלון זה כבר מעלה את הציפיות ללא מעט אנשים. לצערי גם אני לא אופטימי במיוחד.

02 אוגוסט 2018, 23:30

תגידו לי אתם בסדר? הת'רד הזה היה רציני עכשיו?

03 אוגוסט 2018, 00:08

לא כל כך מסכים איתך הפעם jay, כלומר מסכים שיש כאן עוד לעשות מקצה שיפורים, אבל לא עם רוח הדברים שלך.
דבר ראשון, גם לאלה שהם לכאורה אינטלגנטים , או הבינו לאן הם הגיעו וכו, יש כדורסל. לפחות בהתרשמות ראשונית שלי. רול וקיין למשל הם אכן שחקנים משלימים, אבל ראינו שיש להם בהחלט מה לתת לקבוצה, אטבראיינט ( שוב בהתרשמות ראשונית) הוא לא רק אחד שנראה שיודע לאן הגיע או בשל באופיו אלא באופן כללי שחקן כדורסל לא רע לרמות שהגיע.
דבר שני, צריכים לדבר בהקשר המסגרת שמשחקים והקבוצות שנפגוש. כשאני מסתכל על שאר הקבוצות, אישית אני לא מרגיש שמכבי נמצאת באיזו עמדת נחיתות מול רוב קבוצות הליגה.
שלישית, לטעמי כל התכונות האלו, שנעלמים בדרך כלל מן העין, כמו אינטלגנציה , בשלות באישיות, קבוצתיות וכו' בעיני הם הא' ב' של כל ארגון בכלל וקבוצת כדורסל בפרט, בכדי ליצור הרמוניה ואיחוד בין כל החלקים . אני אישית רואה בזה חשיבות מהמעלה הראשונה.
אם יביאו עוד סנטר עם תכונות הגנתיות וsf סולידי בשני הצדדים, ומחליטים להשאיל את ריי לעונה הזאת, הבניה בקיץ הזה מקבלת ממני ✔

03 אוגוסט 2018, 00:09

SirCharles כתב:

+1

הוא כבר שיחק ביורוליג (ואפילו שתי עונות די טובות).
בניגוד לקיינר-מדלי, הוא יודע בדיוק מה הרמה ומה צריך לעשות בשביל לשחק ברמה הזאת.

אם כבר, אז הוא מזכיר לי יותר את אידסון שגם הוא היה שחקן טוב ביורוליג, כוכב ביורוקאפ, ואז חזר ונתן שתי עונות
טובות פלוס במכבי.
אני חושב שמסקוטי אפשר לצפות ללא פחות מכך.

03 אוגוסט 2018, 00:15

אח של אונואקו, ההוא עם הזריקת סבתא, ימצא את עצמו בלי חוזה בקרוב מאוד

רק אומרת

03 אוגוסט 2018, 00:18

Holiday_Armadillo כתב:אח של אונואקו, ההוא עם הזריקת סבתא, ימצא את עצמו בלי חוזה בקרוב מאוד

רק אומרת

שם הת'רד זה פרי מוחך? :D

03 אוגוסט 2018, 00:18

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אח של אונואקו, ההוא עם הזריקת סבתא, ימצא את עצמו בלי חוזה בקרוב מאוד

רק אומרת

אני? חלילה, ממתי אני משנה דברים?

03 אוגוסט 2018, 01:01

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:

רק אומרת

אני? חלילה, ממתי אני משנה דברים?

תכלס

03 אוגוסט 2018, 05:32

toja27 כתב:

לא כל כך מסכים איתך הפעם jay, כלומר מסכים שיש כאן עוד לעשות מקצה שיפורים, אבל לא עם רוח הדברים שלך.
דבר ראשון, גם לאלה שהם לכאורה אינטלגנטים , או הבינו לאן הם הגיעו וכו, יש כדורסל. לפחות בהתרשמות ראשונית שלי. רול וקיין למשל הם אכן שחקנים משלימים, אבל ראינו שיש להם בהחלט מה לתת לקבוצה, אטבראיינט ( שוב בהתרשמות ראשונית) הוא לא רק אחד שנראה שיודע לאן הגיע או בשל באופיו אלא באופן כללי שחקן כדורסל לא רע לרמות שהגיע.
דבר שני, צריכים לדבר בהקשר המסגרת שמשחקים והקבוצות שנפגוש. כשאני מסתכל על שאר הקבוצות, אישית אני לא מרגיש שמכבי נמצאת באיזו עמדת נחיתות מול רוב קבוצות הליגה.
שלישית, לטעמי כל התכונות האלו, שנעלמים בדרך כלל מן העין, כמו אינטלגנציה , בשלות באישיות, קבוצתיות וכו' בעיני הם הא' ב' של כל ארגון בכלל וקבוצת כדורסל בפרט, בכדי ליצור הרמוניה ואיחוד בין כל החלקים . אני אישית רואה בזה חשיבות מהמעלה הראשונה.
אם יביאו עוד סנטר עם תכונות הגנתיות וsf סולידי בשני הצדדים, ומחליטים להשאיל את ריי לעונה הזאת, הבניה בקיץ הזה מקבלת ממני ✔

לא רואה איפה אנחנו לא מסכימים, כי גם בעיניי הדברים האלה הם א' ב' לצד יכולות כדורסל גבוהות כשזה מגיע לרמות הגבוהות.

אתה זוכר שהמטרה היא לכל הפחות טופ 8, כן? לא מספיק להיות 9-10 מעל בודצ'נוסט ושות'.

אם יביאו סנטר שמצטיין בצד ההגנתי, וסמול שמשחק בשני צידי המגרש, זה מבחינתי - "הבאים בתור מביאים לפחות הגנה או התקפה ברמות הגבוהות". זה משאיר לנו סיכוי.

אבל אני לא בטוח שיביאו עוד 2, ואני לא בטוח שהם יהיו כ"כ טובים. נראה.
נושא נעול