המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:רייס מאוכזב שהוא עדיין בלי קבוצה באוגוסט
מאוכזב אני מבינה אבל מקווה שהוא לא מופתע כי הוא עשה כמה בחירות מפוקפקות שגרמו לזה
יכול היה גם לא לבלות חצי עונה בלי לשחק ואז עוד עונה בליגת הקרקסים של סין, זה בודאות היה מועיל יותר למניה שלושמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רייס מאוכזב שהוא עדיין בלי קבוצה באוגוסט
מאוכזב אני מבינה אבל מקווה שהוא לא מופתע כי הוא עשה כמה בחירות מפוקפקות שגרמו לזה
אם יוריד את הדרישות הכספיות שלו, הוא ימצא קבוצה בקלות.
er79 כתב:הווארד סנט רוס בדרך לאאק. לא בשמיים. לא מבין למה מכבי לא הגישה לו הצעה. פיט טוב לעמדה 3
my man כתב:er79 כתב:הווארד סנט רוס בדרך לאאק. לא בשמיים. לא מבין למה מכבי לא הגישה לו הצעה. פיט טוב לעמדה 3
הוא בינוני במקרה הטוב..
er79 כתב:my man כתב:er79 כתב:הווארד סנט רוס בדרך לאאק. לא בשמיים. לא מבין למה מכבי לא הגישה לו הצעה. פיט טוב לעמדה 3
הוא בינוני במקרה הטוב..
לא מסכים איתך. פיט הגנתי מתאים ליד רכיכות ה-white boys בעמדות הפורוורד כרגע. יש אופציות טובות יותר כמו סנדרס אבל הן עולות הרבה יותר
my man כתב:er79 כתב:my man כתב:er79 כתב:הווארד סנט רוס בדרך לאאק. לא בשמיים. לא מבין למה מכבי לא הגישה לו הצעה. פיט טוב לעמדה 3
הוא בינוני במקרה הטוב..
לא מסכים איתך. פיט הגנתי מתאים ליד רכיכות ה-white boys בעמדות הפורוורד כרגע. יש אופציות טובות יותר כמו סנדרס אבל הן עולות הרבה יותר
אז אותי לא מעניין הכסף שלהם(וכמו שאני מכיר אותך - גם אותך לא)
שיביאו מישהו שיעשה הגנה ושנהיה בטוחים שמתאים גם לרמת יורוליג..דיאנדרה קיין אחד כבר יש לנו..
er79 כתב:my man כתב:er79 כתב:my man כתב:er79 כתב:הווארד סנט רוס בדרך לאאק. לא בשמיים. לא מבין למה מכבי לא הגישה לו הצעה. פיט טוב לעמדה 3
הוא בינוני במקרה הטוב..
שיביאו מישהו שיעשה הגנה ושנהיה בטוחים שמתאים גם לרמת יורוליג..דיאנדרה קיין אחד כבר יש לנו..
אבל קיין לא מספיק . מה גם שלקמבן אותו בעמדה 3 זו לא האופציה המועדפת. נבנתה פה קבוצה התקפית שכמעט בכל עמדה יש לך שחקן שיכול לשים כדור בסל מכל טווח. אבל אני מאמין באיזון. אין פה איזון בין ההגנה להתקפה ברוסטר שנבנה. אני הייתי רוצה לראות פורוורד פיזי ששומר חזק. אתה רואה את פדרמן שופך כסף על שחקן כמו סנדרס?
שועל כתב:er79 כתב:my man כתב:er79 כתב:my man כתב:הוא בינוני במקרה הטוב..
אבל קיין לא מספיק . מה גם שלקמבן אותו בעמדה 3 זו לא האופציה המועדפת. נבנתה פה קבוצה התקפית שכמעט בכל עמדה יש לך שחקן שיכול לשים כדור בסל מכל טווח. אבל אני מאמין באיזון. אין פה איזון בין ההגנה להתקפה ברוסטר שנבנה. אני הייתי רוצה לראות פורוורד פיזי ששומר חזק. אתה רואה את פדרמן שופך כסף על שחקן כמו סנדרס?
כל כך לא.
er79 כתב:שועל כתב:er79 כתב:my man כתב:er79 כתב:לא מסכים איתך. פיט הגנתי מתאים ליד רכיכות ה-white boys בעמדות הפורוורד כרגע. יש אופציות טובות יותר כמו סנדרס אבל הן עולות הרבה יותר
כל כך לא.
ווילבקין, פארגו, ריי, דיבא, רול, קאלוירו, אפילו אובראיינט וכהן. יש לך בוודאות קבוצה יותר מוכשרת קליעה wise משנה שעברה
er79 כתב:שועל כתב:er79 כתב:my man כתב:er79 כתב:לא מסכים איתך. פיט הגנתי מתאים ליד רכיכות ה-white boys בעמדות הפורוורד כרגע. יש אופציות טובות יותר כמו סנדרס אבל הן עולות הרבה יותר
כל כך לא.
ווילבקין, פארגו, ריי, דיבא, רול, קאלוירו, אפילו אובראיינט וכהן. יש לך בוודאות קבוצה יותר מוכשרת קליעה wise משנה שעברה
שועל כתב:er79 כתב:שועל כתב:er79 כתב:my man כתב:אז אותי לא מעניין הכסף שלהם(וכמו שאני מכיר אותך - גם אותך לא)
כל כך לא.
ההשוואה לעונה שעברה לא רלוונטית. הקבוצה הזו בינונית לגמרי ביכולת ליצור לעצמה נקודות. כמעט כל השמות שהזכרת לא רלוונטיים מהבחינה הזו, בטח לא ברמת יורוליג.
ואני לא בטוח בכלל שבהיבט הזה השתפרנו לעומת העונה הקודמת. תומאס ופרח' אלו שניים שידעו ליצור לעצמם ברמות הגבוהות, על כל חסרונותיהם, שניהם לא איתנו.
Jack55 כתב:יורוהופס עם 10 הבקורטים הכי טובים של העונה החדשה .
חימקי - שבד + ג׳נקינס
אולימפיאקוס - ספאנוליס + וויליאמס גוס
פנר - סלוקאס + אניס
פאו - קלאתס + לנגפורד
מכבי - ווילבקין + פארגו
מילאנו - ג’יימס + נדוביץ
ריאל - יול + קאמפצו
צסקא - רודריגז + דה קולו
אנאדולו אפס - לארקין + בובואה
ברצלונה - הארטל + פנגוס
https://www.eurohoops.net/en/trademarks ... n-poll/10/
את שלנו אני בכיף ממקם בטופ 5 - אחריי צסקא, מילאנו, פנר ופאו .
Sent from my iPhone using Tapatalk
toja27 כתב:Jack55 כתב:יורוהופס עם 10 הבקורטים הכי טובים של העונה החדשה .
חימקי - שבד + ג׳נקינס
אולימפיאקוס - ספאנוליס + וויליאמס גוס
פנר - סלוקאס + אניס
פאו - קלאתס + לנגפורד
מכבי - ווילבקין + פארגו
מילאנו - ג’יימס + נדוביץ
ריאל - יול + קאמפצו
צסקא - רודריגז + דה קולו
אנאדולו אפס - לארקין + בובואה
ברצלונה - הארטל + פנגוס
https://www.eurohoops.net/en/trademarks ... n-poll/10/
את שלנו אני בכיף ממקם בטופ 5 - אחריי צסקא, מילאנו, פנר ופאו .
Sent from my iPhone using Tapatalk
ממקם 3 או 4, תלוי בוויליאם גוס. השתי הראשונות לדעתי צסק"א ופאו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־21 אורחים