המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
צריך קצת לצנן את החגיגות - שיטת הדירוג שונתה ב 2016 ולכן זה שיא עולם החל מ 2016. זה גם סוג של טורניר הכנה לקראת הדבר האמיתי בחודש הבא - אליפות העולם.Holiday_Armadillo כתב:מתי פעם אחרונה ספורטאי ישראלי באיזשהו ענף שבר שיא עולם?
שיא עולם זה שיא עולםשמואל1 כתב:צריך קצת לצנן את החגיגות - שיטת הדירוג שונתה ב 2016 ולכן זה שיא עולם החל מ 2016. זה גם סוג של טורניר הכנה לקראת הדבר האמיתי בחודש הבא - אליפות העולם.Holiday_Armadillo כתב:מתי פעם אחרונה ספורטאי ישראלי באיזשהו ענף שבר שיא עולם?
עדיין הישג מרשים לספורט הישראלי.
Holiday_Armadillo כתב:עוד פעם אשרם
מאיפה היא באה פתאום? (מי שיגיד ''מאשרם במדבר'' יחטוף באן)
Holiday_Armadillo כתב:אמרתי ''פתאום'' כי הייתה לה פציעה שהיא התקשתה להתגבר עליה וגם לפני זה היא לא הייתה ברמה הזאת
זה כן דיי ''פתאום'' לא רק בגלל ההצלחות שלה אלא בגלל שההצלחות שלה הן לא יחסיות לישראלים (למשל מקום רביעי זאת הצלחה יחסית לישראלים שבדרך כלל לא משיגים כלום) אלא הן הצלחות נטו
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אמרתי ''פתאום'' כי הייתה לה פציעה שהיא התקשתה להתגבר עליה וגם לפני זה היא לא הייתה ברמה הזאת
זה כן דיי ''פתאום'' לא רק בגלל ההצלחות שלה אלא בגלל שההצלחות שלה הן לא יחסיות לישראלים (למשל מקום רביעי זאת הצלחה יחסית לישראלים שבדרך כלל לא משיגים כלום) אלא הן הצלחות נטו
אני לא ידוע מתי הייתה הפציעה, אבל שנה שעברה היא זכתה בארד בקרב רב באליפות העולם שזה הישג השיא של מתעמלת ישראלית בהיסטוריה. מאז אותה פריצה באליפות העולם, היא קוטפת תארים כמעט בכל תחרות כולל שתי מדליות באליפות אירופה.
אם מסתכלים על כל השנה, אז כן.Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אמרתי ''פתאום'' כי הייתה לה פציעה שהיא התקשתה להתגבר עליה וגם לפני זה היא לא הייתה ברמה הזאת
אני לא ידוע מתי הייתה הפציעה, אבל שנה שעברה היא זכתה בארד בקרב רב באליפות העולם שזה הישג השיא של מתעמלת ישראלית בהיסטוריה. מאז אותה פריצה באליפות העולם, היא קוטפת תארים כמעט בכל תחרות כולל שתי מדליות באליפות אירופה.
חוץ ממה שאמרת עכשיו (שזאת הייתה הפתעה ענקית), כל ההישגים שלה באו רק ב-2018
זאת השנה שלה, וזה אכן בא ''פתאום''
Holiday_Armadillo כתב:אה לא לא, אולי זה השתמע ככה מההודעה שלי אבל ב''פתאום'' התכוונתי להישג אחרי הישג אחרי הישג
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־0 אורחים