27 אפריל 2012, 20:14
קודי כתב:שמואל1 כתב:שרמדיני סנטר מצויין. הבעיה היחידה שלך בסגל היא בעמדת הרכז. לוגאן לא לנגפורד אבל הוא שחקן לא רע.
לוגאן שתי דרגות מתחת ללנגפורד ובכלל הקו האחורי אנמי מאוד.
27 אפריל 2012, 20:16
asafb96 כתב:שמואל1 כתב:שרמדיני סנטר מצויין. הבעיה היחידה שלך בסגל היא בעמדת הרכז. לוגאן לא לנגפורד אבל הוא שחקן לא רע.
מה הבעיה בעמדת הרכז? ג'קסון ואוחיון יכולים לסגור את העמדה הזאת יופי. גם הלפרין עוזר בניהול המשחק, ככה שממש אין בעיה. אני מעדיף היום בלי ספק את ג'קסון, מאשר את ארויו המתבגר והעצלן בהגנה שבחתימה שלך
27 אפריל 2012, 20:20
קודי כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/196/2528290
הרבה סיבות לאופטימיות... (כמו דייויד לוגאן במקום קית' לנגפורד...).
ללא קשר לכתבה, באמת שאני מתקשה לראות את בלאט ממשיך במכבי, כשברור לכולם שהוא לא מאמן זול ושני הצדדים לא ממש אוהבים אחד את השני וגם נראה שלא ממש מעריכים זה את זה. זה הנושא שהכי מטריד אותי לקראת העונה הבאה - לא הנדריקס, לא לנגפורד ולא אף אחד, רק בלאט - שהוא הבסיס החיובי העיקרי של כל המערכת הזו.
27 אפריל 2012, 20:24
27 אפריל 2012, 20:24
שמואל1 כתב:asafb96 כתב:שמואל1 כתב:שרמדיני סנטר מצויין. הבעיה היחידה שלך בסגל היא בעמדת הרכז. לוגאן לא לנגפורד אבל הוא שחקן לא רע.
מה הבעיה בעמדת הרכז? ג'קסון ואוחיון יכולים לסגור את העמדה הזאת יופי. גם הלפרין עוזר בניהול המשחק, ככה שממש אין בעיה. אני מעדיף היום בלי ספק את ג'קסון, מאשר את ארויו המתבגר והעצלן בהגנה שבחתימה שלך
מה הבעיה? שאין בה באמת רכז. אני לא מחזיק מארון ג'קסון כרכז, בטח לא מוביל במכבי.
27 אפריל 2012, 20:27
27 אפריל 2012, 21:00
שחף כתב:יוני, אתה מצחיק אותי. מצד אחד אתה כותב שזה גרינוולד שכתב לא מעט שטויות עד עכשיו(באטיסט, מקאלב. את השם של האחרון אולי פדרמן ג'וניור זרק באחת מישיבות ההנהלה בתור בדיחה...)
ומצד שני אתה לוקח מה שהוא כתב לגבי החתמת שחקן כתורה מסיני. האמת שבעיקרון זה דבר טוב לבדוק לפני שמחתימים, במיוחד בקבוצה עם תקציב סופר מוגבל כמו מכבי, אלא אם באמת מדובר בשחקן מבוקש או בהזדמנות חד פעמית(נניח שמכבי תוכל להחתים את ואליונצ'נאס בקיץ. שחקן שנבחר רביעי בדראפט ונתן עונה טובה לא צריך לעבור מסכת של בדיקות).
27 אפריל 2012, 21:07
שמואל1 כתב:קודי כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/196/2528290
ללא קשר לכתבה, באמת שאני מתקשה לראות את בלאט ממשיך במכבי, כשברור לכולם שהוא לא מאמן זול ושני הצדדים לא ממש אוהבים אחד את השני וגם נראה שלא ממש מעריכים זה את זה. זה הנושא שהכי מטריד אותי לקראת העונה הבאה - לא הנדריקס, לא לנגפורד ולא אף אחד, רק בלאט - שהוא הבסיס החיובי העיקרי של כל המערכת הזו.
הדברים שאומרים פה על היחסים בין פדרמן לבלאט מאוד מטרידים. לא חשבתי שזה הגיע למצב כזה. אם באמת פדרמן מנסה לדחוף את בלאט החוצה באמצעות הראיון, אולי יש לו כבר מאמן אחר סגור. יש מצב שמדובר באטורה מסינה (בעבר הביע נכונות לבוא למכבי), שמשמש בתפקיד "שקר כלשהו" בלייקרס?
27 אפריל 2012, 21:23
asafb96 כתב:שמואל1 כתב:asafb96 כתב:שמואל1 כתב:שרמדיני סנטר מצויין. הבעיה היחידה שלך בסגל היא בעמדת הרכז. לוגאן לא לנגפורד אבל הוא שחקן לא רע.
אארון ג'קסון הוא אחלה של רכז, בטח ובטח שיותר טוב מארויו של היום, שהוכיח את עצמו מול קבוצות ברמה הגבוה ביותר. נתן סדרה מצוינת מול צסק"א, והוביל קבוצה לגמר הפלייאוף הספרדי אחרי הדחת ריאל מדריד, ושנה אחרי הוא הוביל קבוצה להצלבה, שוב על חשבונה של ריאל. הוא רכז מצוין. איך אפשר לומר ש"אין בה באמת רכז"? ג'קסון לא רכז? אז מה הוא?
27 אפריל 2012, 21:23
jol9 כתב:שמואל1 כתב:קודי כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/196/2528290
הדברים שאומרים פה על היחסים בין פדרמן לבלאט מאוד מטרידים. לא חשבתי שזה הגיע למצב כזה. אם באמת פדרמן מנסה לדחוף את בלאט החוצה באמצעות הראיון, אולי יש לו כבר מאמן אחר סגור. יש מצב שמדובר באטורה מסינה (בעבר הביע נכונות לבוא למכבי), שמשמש בתפקיד "שקר כלשהו" בלייקרס?
א - מכבי בחיים לא תביא מאמן שמרוויח יותר ממה שבלאט אמור להרוויח. הרי החברים שם חושבים, שמאמן הוא צינור שאמור להעביר לשחקנים את ההוראות של
הצוות המקצועי האמיתי (או לפחות אלה שחושבים שהם כאלה).
ב - פדרמן בחיים לא יביא מאמן חזק ודעתן, אחרי שהוא נפרד מפיני ומצביקה, ואולי גם מבלאט.
27 אפריל 2012, 21:31
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:קודי כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/196/2528290
א - מכבי בחיים לא תביא מאמן שמרוויח יותר ממה שבלאט אמור להרוויח. הרי החברים שם חושבים, שמאמן הוא צינור שאמור להעביר לשחקנים את ההוראות של
ב - פדרמן בחיים לא יביא מאמן חזק ודעתן, אחרי שהוא נפרד מפיני ומצביקה, ואולי גם מבלאט.
אם כך המצב עצוב ואולי עדיף שדני פדרמן בכבודו ובעצמו יאמן את הקבוצה ואז נראה לאילו הישגים הקבוצה תגיע...
27 אפריל 2012, 21:48
jol9 כתב:שמואל1 כתב:קודי כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/196/2528290
27 אפריל 2012, 21:51
27 אפריל 2012, 21:55
שחף כתב:ג'קסון מזכיר לי את ג'רמי פארגו מבחינת המהירות והחתוליות רק עם ראיית משחק הרבה יותר טובה.
27 אפריל 2012, 22:01
27 אפריל 2012, 22:32
שמואל1 כתב:asafb96 כתב:שמואל1 כתב:asafb96 כתב:שמואל1 כתב:שרמדיני סנטר מצויין. הבעיה היחידה שלך בסגל היא בעמדת הרכז. לוגאן לא לנגפורד אבל הוא שחקן לא רע.
אארון ג'קסון הוא אחלה של רכז, בטח ובטח שיותר טוב מארויו של היום, שהוכיח את עצמו מול קבוצות ברמה הגבוה ביותר. נתן סדרה מצוינת מול צסק"א, והוביל קבוצה לגמר הפלייאוף הספרדי אחרי הדחת ריאל מדריד, ושנה אחרי הוא הוביל קבוצה להצלבה, שוב על חשבונה של ריאל. הוא רכז מצוין. איך אפשר לומר ש"אין בה באמת רכז"? ג'קסון לא רכז? אז מה הוא?
לא חושב שהוא יותר טוב מארויו. עם כל הכבוד לג'קסון, ארויו שחקן NBA. אני לא כל כך התרשמתי מעונת היורוליג של ג'קסון. זו אומנם עונה ראשונה שלו ביורוליג והוא עוד יכול להשתפר, אבל הוא בינוני. נגד צסק"א הוא היה טוב, אבל הסדרה הזאת הייתה גמורה עוד לפני שהתחילה.
כל הזמן אנשים מדברים על המהירות שלו וכל פעם שראיתי אותו(וזה לא היה הרבה, אולי 3 פעמים)הוא היה ממש מסורבל ואיטי..חזר מפציעה אולי?
27 אפריל 2012, 22:38
27 אפריל 2012, 22:47
Holiday_Armadillo כתב:משהו לא מובן לי כאן
פיק כתב ביורובאסקט שאם לאנגפורד לא ימשיך(וזאת הכיוון)אז מכבי ממש רוצים את ג'קסון אבל הוא יגיע רק במקומו כי הוא לא יהיה זול
הסוכן של לוגאן טוען באוזניי אנשים שהקליינט שלו סגור במכבי
ג'קסון ולוגאן זה לא בדיוק זול
שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא אבכה אם שניהם יגיעו, ההפך, פשוט מעניין אותי כמה יעלה כל אחד כי אני לא רואה אותם(כל אחד)מקבלים פחות מ-650K ואני לא זוכרת מתי היה לנו שני שחקנים ב-1-2 שהיו במצטבר כל כך יקרים(1.3 נטו והרבה יותר ברוטו)
27 אפריל 2012, 22:48
28 אפריל 2012, 00:33