26 דצמבר 2018, 23:01
ניסיתי, לא עובדות ללא ההרשאות.שמואל1 כתב:Asf כתב:מדהים אותי איך אחרי כל עדכון תוכנה של Xiaomi עוד ועוד אפליקציות מערכת מתחילות לדרוש הרשאות מוגזמות ולא קשורות.
אחרי שבפעם הקודמת הפסקתי להשתמש באפליקציית מזג האוויר כי היא התחילה לדרוש הרשאות גישה לכל התמונות, הסרטונים והקבצים על המכשיר בנוסף להרשאה לבצע שיחות או שהיא ממאנת לפעול- עכשיו אני גם לא יכול להפעיל סרטון שצילמתי רגע קודם כי נגן הוידאו מחייב הרשאה לבצע שיחות...
אני מת על מה שהמכשיר הזה נותן בתמורה למחיר אבל אני לא רואה את עצמי קונה מהם גם את המכשיר הבא שלי.
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
ניסית פשוט לא לאשר את ההרשאות? יכול מאוד להיות שהאפליקציות יפעלו כרגיל גם בלי ההרשאות הללו.
26 דצמבר 2018, 23:14
Asf כתב:ניסיתי, לא עובדות ללא ההרשאות.שמואל1 כתב:Asf כתב:מדהים אותי איך אחרי כל עדכון תוכנה של Xiaomi עוד ועוד אפליקציות מערכת מתחילות לדרוש הרשאות מוגזמות ולא קשורות.
אחרי שבפעם הקודמת הפסקתי להשתמש באפליקציית מזג האוויר כי היא התחילה לדרוש הרשאות גישה לכל התמונות, הסרטונים והקבצים על המכשיר בנוסף להרשאה לבצע שיחות או שהיא ממאנת לפעול- עכשיו אני גם לא יכול להפעיל סרטון שצילמתי רגע קודם כי נגן הוידאו מחייב הרשאה לבצע שיחות...
אני מת על מה שהמכשיר הזה נותן בתמורה למחיר אבל אני לא רואה את עצמי קונה מהם גם את המכשיר הבא שלי.
ניסית פשוט לא לאשר את ההרשאות? יכול מאוד להיות שהאפליקציות יפעלו כרגיל גם בלי ההרשאות הללו.
26 דצמבר 2018, 23:20
נתת בסוף הרשאות/מצאת פתרון אחר?Holiday_Armadillo כתב:Asf כתב:ניסיתי, לא עובדות ללא ההרשאות.שמואל1 כתב:Asf כתב:מדהים אותי איך אחרי כל עדכון תוכנה של Xiaomi עוד ועוד אפליקציות מערכת מתחילות לדרוש הרשאות מוגזמות ולא קשורות.
ניסיתי פעם עם לוח שנה שלהם כי לא הבנתי למה זה לא נותן לי להשתמש בלי גישה לקבצים וכל זה, סירבתי להכל ואחרי זה זה לא נתן לי אפילו להיכנס לאפליקציה
הם..כן..מאוד מאוד סיניים בקטע הזה
26 דצמבר 2018, 23:21
26 דצמבר 2018, 23:25
נכנעתי להרשאותAsf כתב:נתת בסוף הרשאות/מצאת פתרון אחר?Holiday_Armadillo כתב:Asf כתב:ניסיתי, לא עובדות ללא ההרשאות.שמואל1 כתב:Asf כתב:מדהים אותי איך אחרי כל עדכון תוכנה של Xiaomi עוד ועוד אפליקציות מערכת מתחילות לדרוש הרשאות מוגזמות ולא קשורות.
ניסיתי פעם עם לוח שנה שלהם כי לא הבנתי למה זה לא נותן לי להשתמש בלי גישה לקבצים וכל זה, סירבתי להכל ואחרי זה זה לא נתן לי אפילו להיכנס לאפליקציה
הם..כן..מאוד מאוד סיניים בקטע הזה
26 דצמבר 2018, 23:26
קניתי לאמא שלי את ה-mi a2 lite שמגיע עם מערכת של אנדרואידשמואל1 כתב:דרך אגב יש את סדרת ה A של שיאומי, אחלה מכשירי ביניים ומגיעים עם אנדרואיד נקי לחלוטין.
עוד חברה סינית שמציגה מערכת הפעלה נקייה - oneplus. מאוד ממליץ עליהם.
26 דצמבר 2018, 23:29
נכון, יש כל מיני תוספות שהחברות מלבישות על מערכת ההפעלה שמאוד משפרות את חויית השימוש.Holiday_Armadillo כתב:קניתי לאמא שלי את ה-mi a2 lite שמגיע עם מערכת של אנדרואידשמואל1 כתב:דרך אגב יש את סדרת ה A של שיאומי, אחלה מכשירי ביניים ומגיעים עם אנדרואיד נקי לחלוטין.
חייבת להגיד שאני לא אוהבת את זה
מעדיפה ממשקים מיוחדים כמו ה-miui
26 דצמבר 2018, 23:30
הלוואי וזאת הייתה הסיבה היחידה (או אפילו הראשונה) לא להתעסק עם פלאפונים של LGשמואל1 כתב:נכון, יש כל מיני תוספות שהחברות מלבישות על מערכת ההפעלה שמאוד משפרות את חויית השימוש.Holiday_Armadillo כתב:קניתי לאמא שלי את ה-mi a2 lite שמגיע עם מערכת של אנדרואידשמואל1 כתב:דרך אגב יש את סדרת ה A של שיאומי, אחלה מכשירי ביניים ומגיעים עם אנדרואיד נקי לחלוטין.
מצד שני, למערכת נקייה יש לא מעט יתרונות - עדכונים מיידים, מערכת יותר קלילה ולא עמוסה בגרפיקה ואפליקציות יצרן ועוד.
זו הסיבה שעברתי מ LG ל oneplus, ואני בהחלט רואה את עצמי ממשיך עם oneplus בשנים הבאות.
26 דצמבר 2018, 23:32
Holiday_Armadillo כתב:הלוואי וזאת הייתה הסיבה היחידה (או אפילו הראשונה) לא להתעסק עם פלאפונים של LGשמואל1 כתב:נכון, יש כל מיני תוספות שהחברות מלבישות על מערכת ההפעלה שמאוד משפרות את חויית השימוש.Holiday_Armadillo כתב:קניתי לאמא שלי את ה-mi a2 lite שמגיע עם מערכת של אנדרואידשמואל1 כתב:דרך אגב יש את סדרת ה A של שיאומי, אחלה מכשירי ביניים ומגיעים עם אנדרואיד נקי לחלוטין.
מצד שני, למערכת נקייה יש לא מעט יתרונות - עדכונים מיידים, מערכת יותר קלילה ולא עמוסה בגרפיקה ואפליקציות יצרן ועוד.
זו הסיבה שעברתי מ LG ל oneplus, ואני בהחלט רואה את עצמי ממשיך עם oneplus בשנים הבאות.
27 דצמבר 2018, 03:00
שמואל1 כתב:דרך אגב יש את סדרת ה A של שיאומי, אחלה מכשירי ביניים ומגיעים עם אנדרואיד נקי לחלוטין.
27 דצמבר 2018, 14:46
27 דצמבר 2018, 16:52
לא יודע, מפריע לי שאפליקציית פאקינג מזג אוויר מחייבת אותי לתת לה גישה לכל תמונה, סרטון וקובץ שיש לי על המכשיר ובנוסף הרשאה לבצע שיחות. שלפחות יהיה הגיון כלשהו בדרישה.שועל כתב:איכות הצבעים במסך של הA1 לא טובה. מסך מת. גם המערכת שלו גולמית מדי.
אני לא רואה בעיה בנתינת הרשאות. לא מבין למה זה אמור להפריע לאדם הסטנדרטי.
27 דצמבר 2018, 17:12
נכון מאוד, במיוחד כשיש את כל הסטריאוטיפים (הנכונים) על ריגול במכשירים הסינייםAsf כתב:לא יודע, מפריע לי שאפליקציית פאקינג מזג אוויר מחייבת אותי לתת לה גישה לכל תמונה, סרטון וקובץ שיש לי על המכשיר ובנוסף הרשאה לבצע שיחות. שלפחות יהיה הגיון כלשהו בדרישה.שועל כתב:איכות הצבעים במסך של הA1 לא טובה. מסך מת. גם המערכת שלו גולמית מדי.
מצידי שישקרו לי אבל לפחות שתהיה להם ההגינות לעשות את זה בתחכום מבלי לגרום לי להרגיש שמתייחסים אליי כטיפש.
27 דצמבר 2018, 17:13
Asf כתב:לא יודע, מפריע לי שאפליקציית פאקינג מזג אוויר מחייבת אותי לתת לה גישה לכל תמונה, סרטון וקובץ שיש לי על המכשיר ובנוסף הרשאה לבצע שיחות. שלפחות יהיה הגיון כלשהו בדרישה.שועל כתב:איכות הצבעים במסך של הA1 לא טובה. מסך מת. גם המערכת שלו גולמית מדי.
מצידי שישקרו לי אבל לפחות שתהיה להם ההגינות לעשות את זה בתחכום מבלי לגרום לי להרגיש שמתייחסים אליי כטיפש.
27 דצמבר 2018, 18:08
תן לו להתבטא, מה כואב לךMTA2311 כתב:Asf כתב:לא יודע, מפריע לי שאפליקציית פאקינג מזג אוויר מחייבת אותי לתת לה גישה לכל תמונה, סרטון וקובץ שיש לי על המכשיר ובנוסף הרשאה לבצע שיחות. שלפחות יהיה הגיון כלשהו בדרישה.שועל כתב:איכות הצבעים במסך של הA1 לא טובה. מסך מת. גם המערכת שלו גולמית מדי.
תישאר בבדיחות כפרה יוצא לך טוב
27 דצמבר 2018, 18:20
27 דצמבר 2018, 18:26
27 דצמבר 2018, 18:31
פעם אחת בחיים שלך מישהו התייחס אליך כסמכות למשהו ואתה לא יודע מה לעשות עם זהMTA2311 כתב:*מגרד בראש*
27 דצמבר 2018, 18:41
27 דצמבר 2018, 19:29
Asf כתב:אור? סמכות? אפילו יוני סמכותי יותר.
את האישור הייתי צריך לבקש ממישהו אחר כמובן אבל אני מפחד להסתבך...