החציל האצטקי כתב:״לא כזה נורא״
״לפחות התחילו מהרכז״
״בתור שחקן מחליף אין לי בעיה איתו״
איזה כיף לקרוא אתכם.
אנחנו מדברים פה על גארד לבנבן ללא הגנה, עם סייז ״לכאורה״- 1.94 מ׳ עם ידיים קצרות ורגליים איטיות.
קליעה משלוש ומהקו בגדר ״חשודה״.
הוא חודר ״בסדר״. לא פיזי, אתלט או זריז במיוחד- בעיקר מומחה בפלוטרים.
היתרון המרכזי שלו היא שהוא מוביל כדור אמין. לא מוסר מבריק אבל מסוגל לשלוט בקצב ולשחק במהירויות שונות.
לא יאבד הרבה כדורים.
ֿהיה סקורר גדול במכללה עלובה. גדל במינסוטה ושיחק בקולג׳ בפאקינג דרום דקוטה סטייט.
הצליח לפלס משם את הדרך לאן בי איי- הישג אישי בהחלט מדהים, אבל כנראה היחיד ששווה משהו בקריירה שלו עד כה.
שאראס פתח איתו את העונה כרכז הראשון אבל הריצה של ז׳לגיריס קרתה כשהפך להיות הרכז המחליף.
בפלייאוף הראה שהוא מסוגל לתרום לקבוצה מהספסל עם 13.3 נק׳ באחוזים גבוהים ו-2.3 אס׳ ב21.5 דק׳.
אני מניח שזה התפקיד שמייעדים לו גם כאן- כי ככה מכבי בונה את עצמה כל שנה מחדש.
לדעתי לא צריך להגזים איתו יותר מדי, הוא לא כזה נוראי ואני חולק עלייך, לדעתי הוא מוסר נהדר, וידע להפעיל את דיוויס העונה מצוין, וגם להרים את וויט לשמיים עשרות פעמים .
אז נכון, בהתקפה הוא קצת מוגבל כי הקליעה שלו משלוש לא מושלמת והחדירות שלו לא יוצאות מגדר הרגיל, אבל בכל זאת כמו שכתבת יש לו מן נשק בהתקפה שזה הפלואטר שהוא משתמש בו לא מעט, ואם מסתכלים על התמונה הכללית הוא בסדר+ בצד ההתקפי .
חוץ מזה, הגיע הזמן שיהיה פה מנהל משחק אמיתי ולא עוד איזה גארד שלא באמת יודע להוביל ולסדר התקפות, זה גם יוריד הרבה לחץ מווילבקין .
אני גם לא עף על השם שלו, אבל שם רע זה לא, הוא אחלה של שחקן ואני ממש לא אתבאס אם באמת יחתום פה .
מה שכן, זה הרבה שאלה של שכר (כמה העסקה הזאת עלתה כולל בייאאוט), ומה התכנון של שאר הסגל אם מביאים אותו באמת (האם יביאו עוד מוביל כדור שישלים יחד איתו את עמדה 1? וכו') .
אגב, אתה בעצמך בעד לשים את הדגש על הקו הקדמי, אז אולי התכנון של יאניס זה להביא לפה שחקן כמו וולטרס לעמדת הרכז בשכר נוח, ואת הכסף האמיתי לשים על שם רציני בעמדה 4 (כנראה מיקי) .
כאילו, אני אישית הייתי מעדיף פה רכז סטייל וונאמייקר, זאת תמיד תהייה הדעה שלי, אבל אני לגמריי קונה רכז כמו וולטרס + מיקי לדוגמה בעמדה 4 יחד עם בלאק .
נכון, אף אחד לא אמר שזה מה שיהיה עכשיו, אבל זה בהחלט רעיון וכיוון מעניין .
בכל מקרה הוא לגמריי נראה מסוג השחקנים שיאניס אוהב, מעניין מה יהיה בהמשך והאם זה באמת אמין .